23 Aralık 2015 Çarşamba

25 ARALIK YENGEÇ DOLUNAYININ BURÇLARA ETKİSİ

25 Aralık Cuma günü saat 13:11 de , Yengeç burcunun 3 derecesinde DOLUNAY gerçekleşiyor. DOLUNAYIN burcunuz üzerinde etkisi aşağıdaki gibidir.

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇ BURCU
Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, iç dünyanızda yoğun duygular yaşayacağınız bir dolunay olacak. Aileniz ve işiniz arasında denge kurmaya çalışacaksınız. Ev içinde oluşabilecek gerginliklerde daha sakin kalmaya çalışın. Odak noktanız, aileniz, ev yaşantınız olacaktır. Mesleki anlamda öncelikli yapmanız gereken görüşmeleriniz olabilir. Sorumluluklarınızın fazla geldiğini düşünüyorsunuz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞA BURCU
Dolunay, sürecinde yakın akrabalarla ilgili veya yakın çevrenizle alakalı iletişim alanında yeniliklere gittiğiniz bir dolunay olacak. Haberleşmenin çok yoğun olacağı durumlar olabilir, yeni haberler alabilirsiniz. Eğitimsel konularda sonuç almanız gereken süreçlerde olabilirsiniz, mesleki anlamda bir şeyler öğrenmek için seyahatler yapabilirsiniz.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER BURCU
Maddi ve manevi değerlerinizle alakalı bir dolunay yaşayacaksınız. Kredi almayı düşünebilirsiniz veya bir yatırım için para araştırması yapabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz finansal konulara çözüm üreteceğiniz bir dolunay. Parasal bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Başkasından kaynaklı gelirlerinizle alakalı bir gündeminiz oluşuyor, eşinizin veya ortağınızın gelirine göre hareket ediyor olabilirsiniz.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇ BURCU
Sizin burcunuzda gerçekleşecek dolunay, duygusal konularda önemli değerlendirmeler görüşmeler yapabileceğiniz gösteriyor. İş ilişkilerinde, evliliğinde, ortak çalıştığın kişilerle duyguların ve mantığın arasında denge kurmaya çalışacaksınız. Bir takım iş teklifleri alacağınız bir süreç içerisindesiniz. Fiziksel görünüşü düşünüp, imaj değişikliği yaparak yeni yıla girmek isteyebilirsiniz.
ASLAN ve YÜKSELEN ASLAN BURCU
Cuma günü gerçekleşecek dolunay, kontrolünüz dışındaki gelişmeleri vurguluyor. Psikolojik olarak çözümler aradığınız bir dolunay olacak. Sezgileriniz arttığını görebilirsiniz, rüyalarınız yoğunlaşabilir. Günlük işlerinizin yoğunluğu, ilişkisi olanlar için birtakım huzursuzluklara sebep olabilir. Sağlığınıza dikkat edip, sinirsel gerginliklerden uzak durun.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAK BURCU
Dolunay süresinden sosyal hayatınız ve aşk hayatınızla alakalı konuları dengeye getirmeye çalışabilirsiniz. Hayatının genel yapısını yeniden oluşturduğunuz bu günlerde sizin için neyin önemli olduğunu düşünüyor olacaksınız. Çocuklarla ilgili gündeminiz yoğunlaşırken sosyal olabilmek biraz daha zorlaşabilir. Daha çok ortada olmak istiyorken, stres altına girmemeye dikkat edin.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİ BURCU
Yengeç dolunayı iş ile ilgili hassasiyetin olduğu bir dolunay sizi beklemekte, yaşamdaki genel statünüzle alakalı yeni amaçlarınız olabilir. İş konularında daha iyi organize olmanız gereken bir hafta. Mesleki anlamda çok düşünüyorsunuz, çözümler arıyorsunuz. Daha kararlı adımlar atmak için planlar yapıyorsunuz. Kendinize inancınız yükseliyor. Parasal konularda teklifler alabilirsiniz. Evinizle alakalı konularda, aileniz, ev yaşantınızla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirsiniz, evde işle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

AKREP ve YÜKSELEN AKREP BURCU
Dolunay medya, yayıncılık, felsefik konular, uzak seyahatler, eğitim ile ilgili bir gündem oluşturacak. Düşüncelerinizde biraz dalgalanma yaşacaksınız. Bu hafta yeni bir şeyler yazmak, değişik bilgiler okumak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda güzel planlamalar yapacağınız, sosyal medya, teknoloji ile iç içe olacağınız, bir dolunay gerçekleşiyor. İletişim kazalarına, yanlış anlaşılmalar açısından daha dikkatli olmanız gereken bir hafta. İş anlamında güzel iş teklifleri gelebilir.

YAY ve YÜKSELEN YAY BURCU
Dolunay ile birlikte hafta sonu finans konusunda bütçenizi gözden geçirmeniz gerekmekte. Eşinizin geliri veya işten gelen kazanımlarınız konusunda bir gündem meydana gelebilir. Eşinizin gelirinin veya iş gelirinizin yeterli olup olmadığını düşünüyorsunuz, başka işlere yönelme fikriniz olabilir. Parasal anlamda fırsatlar oluşabilecek zamanlar içerisindesiniz. Çocuklarınızın geleceği için yeni bir girişimleriniz olabilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAK BURCU
Dolunay rekabet içeren bir gündeminiz konusunda ortaya çıkıyor. Özel hayatınızda daha dikkatli olmanız gerekiyor. Etrafınızda ki kişilerle iletişimsel gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aile içinde oluşabilecek gerginliklerde, soğukkanlı davranmakta zorlanabilirsiniz. İçsel gerginliğiniz etrafınızdaki kişiler tarafından fark ediliyor. Eşiniz veya ortağınızla uzun zamandır süregelen bir konuda artık tepki vermeye başlıyorsunuz. Genel olarak enerjinizin arttığı, kendinize güvenin geldiği zamanlardasınız.

KOVA ve YÜKSELEN KOVA BURCU
Dolunay sizin sağlık alanınızda gerçekleşiyor. Kendinize daha çok dikkat etmek, sağlığınıza özen göstermek istiyorsunuz. Kendi iç dünyanızda kendinizle inatlaştığınız konular var, psikolojik rahatlamaya ihtiyacınız var. Sonunu göremediğiniz, net olmayan konuları artık çözüme kavuşturmak istiyorsunuz. Maddi konularda çevrenizden fikir almakta fayda var. Genel olarak hayatınızda bir planlama yapıp, sistemli olmanın yollarını düşünüp, bulacaksınız.

BALIK ve YÜKSELEN BALIK BURCU
Dolunayla birlikte aşk hayatınız canlanıyor. Eğlenceli aktiviteleri hayatınıza alıp, daha sevgi dolu zamanlarda olacaksınız. Duygusal dengenizi sağlayamadığınız ilişkilerde, tutkulu davranışları abartıp, kıskançlıklar yaşayabilirsiniz. İş konularında oluşabilecek gerginliklerde baskı altına girmek istemiyorsunuz. Çocuklarla ilgili bir konuda yeni bir gündem oluşabilir.

NURGÜL DÜZENLİ






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder