28 Aralık 2015 Pazartesi

28 ARALIK-3 OCAK HAFTASI BURÇ YORUMU

28 ARALIK-3 OCAK HAFTASI BURÇ YORUMU
KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ
Haftanın ilk günü ay aslan burcunda ilerliyor, daha eğlenceli, daha keyifli hissedebilirsiniz. Çocuklarla daha neşeli vakit geçirebilirsiniz. Venüs yay burcuna geçiş yapacak ve 24 ocak’a kadar yay burcunda kalacak. Keyifli seyahatler yapacağınız bir döneme girdiniz. İşinizle ilgili tanıtım için güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Problemli olan hukuk meseleleriniz varsa 24 ocağa kadar sizi destekleyen enerjiler var. Yabancılarla iletişimin artıyor, daha uyumlu süreçlerde olacaksınız. İşinizle alakalı gerginliklerden uzak kalmayı seçtiğiniz takdirde, haftanın genelinde olumlu enerjiler sizinle.
BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA
Haftanın ilk günü ay aslan burcunda ilerlemesi, aile içerisinde daha ön planda olacağınız durumları vurguluyor, duygularınızda daha ben merkezli olabilirsiniz. 29 aralıkta Venüs’ün yay burcuna geçiş yapması ile problemli ilişkilerinize daha çözüm odaklı yaklaşmaya başlayacaksınız. Banka veya sigorta konularıyla alakalı veya uzun süredir planladığınız para konularını daha kolay çözeceğiniz bir zaman dilimi. Eşinizin ortağınızın destekleri sizi sevindirecek. Seyahatlerde oluşabilecek gerginlikler olabilir.
İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER
Haftanın ilk gününde ay aslan burcunda ilerliyor. Etrafınızdaki yakın ilişkilerinizde, akrabalarınızla, kardeşlerinizle görüşmelerinizin arttığı bir dönem. Venüs’ün yay burcuna geçmesi ile eşinizle sevgi bağını daha güzel yaşacağınız, problemleriniz varsa yapıcı davranacağınız bir dönem olacak. İş birliği yaptığınız kişilerle daha uyumlu olacaksınız. Güzel ortaklıklara başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızın duygusal durumunda iniş çıkışlar olabilir,haklı olduğunuzu düşünmek yerine onları anlamaya çalışın.
YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ
Haftaya para konularındaki hareketlilik ile başlıyorsunuz. Çocuklarla veya sevgilinizle eğlenmek için para harcayabilirsiniz. Venüs’ün yay burcuna geçiş yapması ile rutin yaptığınız işlerinizden daha çok keyif almaya başlayacaksınız. Çalışmalarınızdan daha çok destek alacağınız bir dönem. Sağlık kontrollerinde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ailenizle, iş ortağınızla, eşinizle iletişim kazalarına dikkat. Kaliteli iletişim kurabilmek için, geçmişi bir kenara bırakabilmeniz gerekmektedir.
ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLAN
Ay sizin burcunuzda ilerliyor, haftaya kendinizi yenileme enerjisi ile başlıyorsunuz. İmajınızı düşünüp harcamalar yapabilirsiniz. Güveninizin yüksek olduğu iki gün yaşayacaksınız. Venüs’ün yay burcuna geçmesiyle, eğlence sizi bekliyor. Eğlenip çok güzel vakitler geçireceğiniz, keyif alacağınız bir dönem. Çocuklarla ilişkilerinizde daha sevgi dolu olacaksınız. Yaratıcılığınız artıyor, güzel hobbyler edinebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha sevgi dolu, daha paylaşımcı bağlar kurabilirsiniz. Günlük hayatınızda enerjiniz aktif, ancak gereksiz gerginliklere kapılmamaya çalışın.
BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK
Haftanın ilk günleri içsel bir ego yaşayacağınız, kendi içinizde haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bazı hırslara kendinizi kaptırmamanız sizin faydanıza olacaktır. Venüs’ün yay burcuna geçmesi ile aile ilişkilerinizde uyum, denge, sevgi dolu iletişimler sizinle olacak. Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Duygularınızı anlamaya başlıyorsunuz. Kaygılarınızı bir müddet geri plana atıyorsunuz. Değerlerinize sahip çıktığınız bir hafta olacak.
TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ
Haftaya sosyal ortamlarda daha cesur davranarak başlıyorsunuz. Kendinizi daha fazla ortaya koyacağınız durumlar söz konusu. Venüs’ün yay burcuna geçişi ile yakın arkadaşlarınızla daha sevgi dolu zamanlarda olacaksınız. Birşeyler okumak, yazmaktan keyif alacağınız bir süreç olacak. İletişimim, teknolojinin, eğitsel işlerinizde daha uyumlu olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. Yakın mesafelerde seyahate çıkabilirsiniz. Aile içerisinde oluşabilecek ufak tefek sorunları büyütmediğiniz takdirde, haftanın geneli olumlu geçecektir.
AKREP VE YÜKSELEN BURCU AKREP
Ay aslan burcundan geçerken mesleki anlamda ön planda olup, ilgi odağı olacaksınız. Kendi yeterliliklerinizin farkına vardığınız süreçlerden geçiyorsunuz. Venüs’ün yay burcuna geçişi ile kazançlarınızda gözle görülür artışlar yaşayabilir, finansal anlamda yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Güzel şeylere para harcama eğiliminde olacaksınız. Mali dengenizi sağlamak konusunda yapıcı adımlarınız var. Sahip olduğunuz değerleri fark ettiğiniz günlerdesiniz. Sosyal çevrenizden maddi kazanımlarınız olabilir. Aşırı düşünmekten vazgeçip, sosyalleştiğiniz takdirde daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Fevri çıkışlar yapmamaya özen gösteriniz. İş ilişkilerinizde enerjiniz çok güzel, başarılı projelere imza atabilirsiniz.
YAY VE YÜKSELEN YAY
Haftaya eğitim, öğrenme, yurtdışı ve yabancılar, medya, basın vb. konularla alakalı bir gündeminizle başlıyorsunuz. Venüs’ün yay burcuna geçişi ile kendinizi daha uyumlu ifade edeceğiniz, içsel endişelerinizi bir kenara iteceğiniz bir dönem olacak. Genel imajınızı değiştirmek, kendinizi güzelleştirmek daha güzel zamanlardasınız. İnatlaşma yerine uzlaşmayı seçeceksiniz. Yalnız olan yaylar için yeni bir aşk zamanı, eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. Yapıcı iletişimi seçtiğiniz takdirde, yakın çevrenizde daha ılımlı ilişkiler olabilir. Parasal destek görmeniz söz konusu olabilir.
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK
Haftanın ilk günleri psikolojik dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kaygılı olduğunuz konularda haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Venüs’ün yay burcuna geçişiyle kendinizi feda ettiğiniz konularla ilgili, sevgiye ihtiyaç duyduğunuzu düşünebilirsiniz. Psikolojik olarak değişiyorsunuz. Kendinizi dış dünyaya ifade etme talaşından uzaklaşıyorsunuz, farkındalığınız artıyor. Daha çok izole olmak, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ruhsal dinlenmenizi sağlamak için yöntemler geliştirebilirsiniz, meditasyon yapmanız sizlerin yararına olabilir. İş koşullarında otorite figürleriyle iletişime dikkat , alttan almak zor olsa da bunu yapabilmeniz sizi huzurlu yapacaktır.
KOVA YÜKSELEN KOVA
Haftanın ilk günleri ikili ilişkileriniz veya evliliğinizde daha cesur, neşeli olacaksınız. Venüs’ün yay burcuna geçmesi ile geleceğe, ideallerinize yönelik ümitleriniz artıyor. Organizasyonlar yapmak, partilere katılmak , eğlenmek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda kadınlardan destek alabilirsiniz. Çevrenizde sanatla ilgilenen kişiler artabilir, grup aktiviteleri olması mümkündür. Sorunlu olan arkadaş ilişkilerinizde daha uyumlu süreçler yaşıyor olacaksınız. Rüyalarınız arttığı, geçmişi kafanıza taktığınız konular olabilir, düşünme şeklinizi yönettiğiniz takdirde, daha pozitif etkiler alabilirsiz.
BALIK YÜKSELEN BALIK
Haftanın ilk günleri günlük çalışma koşullarınızda daha ön planda oluyorsunuz. Günlük rutinleriniz iş koşullarınızda daha özgüvenli olacaksınız. Venüs’ün yay burcu geçişi ile mesleki anlamda daha keyifli süreçler sizleri beklemekte. Profesyonel girişimleriniz için güzel adımlar atacağınız zamanlardasınız. Yöneticilerinizle daha pozitif ilişkiler içinde olacaksınız. Yaratıcılık gerektiren işlerde yetenekleriniz dikkat çekici olacak. Toplum önünde duruşunuz daha içten olacak, davetler alabilir, organizasyonlar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla veya sosyal ortamlarda tartışmalı durumlara, yapıcı davranırsanız, haftanın geneli sizin için iyi geçecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder