4 Ocak 2016 Pazartesi

4-10 OCAK HAFTASI ASTROLOJİK BURÇ YORUMU

KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ
Bu hafta Marsın akrep burcu geçişiyle birlikte kendi kazancınız ve başkasından gelen kazançlarınızı değerlendireceksiniz. Tutkulu davranışlarınız artmasıyla, durumların arkasındaki gerçek sebepleri araştırıyor olacaksınız. Kendinizi kontrol etmekte zorluklar çekebilirsiniz. Merkür kova burcunda 5 ocakta gerilemeye başlayacak. Sosyal ortamlarda daha içe dönük olacaksınız. Parasal konularda aksilikler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili iletişim kazaları yaşamamak için daha planlı hareket etmeniz fayda sağlayacaktır.  Hesaplarınızı, hesap kontrollerinizi yapmanızda fayda var.
BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA
Bu hafta Marsın akrep burcunu geçişi ile ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde veya iş ilişkilerinizde yoğun enerjiler söz konusu. Sert çıkışlar yapmak yerine iletişimsel sorunları nasıl aşacağınızı düşünmeniz fayda sağlayacaktır. Hukuksal konular, seyahatler, yabancılarla alakalı işler, eğitsel konularla alakalı değişimler yaşıyorsunuz. Merkür’ün kova burcunda geri gitmesi ile birlikte, iş koşullarında yöneticilerinizle veya otorite figürleriyle fikir ayrılıkları olabilir. Devlet ile ilgili işlerinizde gecikmeler, yavaşlamalarda sakin kalmaya çalışın.
İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER
Bu hafta Marsın akrep burcu geçişi ile iş arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla ilgili yoğun enerjiler söz konusu olabilir. Sağlığınızla ilgili iş yoğunluğunuzdan dolayı hastalıklara daha açık olabilirsiniz. Merkür’ün kova burcunda geri harekete başlaması ile çıkacağınız yolculuklarda tüm kontrolleri iki defa yapmakta fayda var. Hafta ortasında parasal konularda hesaplarınızı çok iyi kontrol etmeniz genel fayda sağlayacaktır. Borç alış verişi yapmamanız sizin yararınıza olacaktır. Geçmişten gelen banka, kredi, miras gibi konularla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Zihinsel olarak daha içe dönük derin düşüncelerde olabilirsiniz.
YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ
Bu hafta Marsın akrep burcu geçişi ile yaratıcılığınız artıyor. Kendinizi ortaya koymanız daha kolay olacak, kendinize güvenecek ve cesur olacaksınız.  Aşk hayatınızda veya çocuklarla ilgili konularda motivasyonunuz ve enerjiniz artıyor. Merkür’ün kova burcunda geri gitmesiyle birlikte  iş anlaşmaları mecbur olmadığınız sürece yapmamak ta fayda var. Ödemeler konusunda, banka veya internet üzerinden yaptığınız işlerde kontrollü devam ediniz.   Bu hafta imza atmanız gereken durumları ertelemek size kazanç sağlayacaktır. İlişkilerinizle ilgili, rakiplerinizle ilgili, güç mücadeleleri olabilir, bu alanlarda değişime açık olacaksınız. Sorunlu olan ilişkilerinizde bir sona gelebilirsiniz.
ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLAN
Bu hafta Marsın akrep burcuna geçişi ile ailesel konularda stresli ve gerilimli durumlar olabilir. Ev içinde elektronik eşyalarınızda tamir yaptırmanız gerekebilir. Merkür’ün kova burcunda yapacağı geri hareketiyle, yönetilmeyi sevmeyen siz aslan burçları için sert eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Beklemediğiniz ani sorunlarla karşılaşabilirsiniz, çalışma hayatınızda bir değişim yaşayabilirsiniz. Eski işinizi sonlandırıp, yeni bir işe geçiş yapabilirsiniz. Sağlıksal konulara bu hafta dikkatli olmak gerekir.
BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK
Bu hafta Marsın akrep burcuna geçiş yapmasıyla, etrafınızda yakın ilişkilerinizde, yakın akrabalarınızda iletişimsel anlaşmazlıklar olabilir. Trafikte, teknolojik aletlerinizde, telefonunuz bilgisayarınız vb konularda dikkatli olmanız gerekiyor.  Kendinizi daha çok ortaya koyan konuşmalar yapabilirsiniz. Merkür ün kova burcunda geri hareket yapmasıyla günlük işlerinizde geçmişten kalan bir problemle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla oluşabilecek evraksal sorunlar olabilir, daha dikkatli okuyun. Aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili konularla ilgili dönüşüm yaşayacağınız süreçlerdesiniz.
TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ
Bu hafta Marsın akrep burcu geçişi ile parasal hareketlenmeler başlamakta. Maddi konularda daha cesur ve özgüvenli olacaksınız. Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekebilir. Merkür ün kova burcunda geri hareketi ile elektronik cihazlarla ilgili harcamalarınız olabilir. Parasal hesap hatalarına karşı kontrollü olmanızda fayda var. Yaşadığınız yerlerle ilgili değişiklik yapma isteğiniz olabilir ve ev içerisinde aile ile ilgili konularda bir sorumluluk almanız gerekebilir. Geçmişten kalma eski bir konu gündeme gelebilir. Manevi konularda duygularınız da daha içe dönük süreçlerde olacaksınız.
AKREP VE YÜKSELEN BURCU AKREP
Bu hafta Marsın akrep burcuna geçiş yapmasıyla kendinizi daha çok ortaya koyacaksınız ve daha kararlı olacaksınız. Daha enerjik, daha mücadeleci olacaksınız.  Bazı durumlarda sinirsel alınganlık ve huzursuzluk hissetmeniz mümkün olabilir. Merkür’ün kova burcundaki geri hareketi ile iletişimsel sorunlarına çok dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz ani çıkışların ilişkilerinizi zedelemesine müsaade etmeyin. İş konularıyla alakalı teknolojik aksaklıklar yaşayabilirsiniz, ev içinde kesici aletlere dikkat edin. Eskiden kalan bir gündeminiz varsa, tekrar karşınıza çıkabilir. Eğitimsel konularda daha planlı adımlar atmak üzere dönüşümler yaşayabilirsiniz.
YAY VE YÜKSELEN BURCU YAY
Bu hafta Marsın akrep burcuna geçiş yapmasıyla içsel endişeleriniz, kaygılarınız artabilir. Bazı konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, kendi duygularınızla mücadele edebilirsiniz. Merkür’ün kova burcunda geri hareket yapmasıyla birlikte, etrafınızda gelişen zorlayıcı konular olabilir. İletişim cihazlarına, bilgisayarınıza, iş araç gereçlerinize, trafikte oluşabilecek sorunlarda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Maddi konularda ani gelişebilecek konular olabilir, güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz.
OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK
Bu hafta Marsın akrep burcuna geçmesi ile birlikte, sosyal ortamlarda daha çok ön planda olacaksınız. Çalıştığınız arkadaşlarınızla kendinizi egosal tavırlarla ortaya koyabilirsiniz.   Merkür’ün kova burcunda geri hareket yapmasıyla birlikte finansal konulara daha dikkatli olmanız gerekiyor. Eskiden kalan unuttuğunuz bir ödemeniz gelebilir. Grup çalışmalarınızda iletişimsel yanlış anlamalar olabilir. Bu hafta özellikle kendinizi değiştirmekle ilgili yeni ani kararlar verebilirsiniz. Ailesel konularla ilgili bir durum yaşayabilir, taşınma kararı alabilirsiniz.
KOVA  VE YÜKSELEN BURCU KOVA
Bu hafta Marsın akrep burcuna geçmesi ile birlikte iş ilişkilerinizde kendinize güveniniz geliyor ve daha cesur adımlar atıyorsunuz. Merkür’ün sizin burcunuzda geri harekete başlaması ile birlikte size etkileri daha fazla olabilir. İletişimle ilgili her türlü konuya çok dikkat etmenizde fayda var. Yönetilmeyi sevmeyen yapınız, otorite figürleriyle sorunlar çıkartabilir.  İletişimsel aletlere, telefon, bilgisayar vb aletlerde bozulmalar olabilir, dosyalarınızı yedeklemeniz sizin yararınıza olacaktır.  İş planlamalarınız istediğiniz yönde gitmeyebilir. Eskiden kalma bilinçaltı negatif kayıtlarınız tekrar gündeme gelebilir.  Manevi konularda, duygusal gelişiminizi, iç dünyanızı gözden geçirebilirsiniz.
BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIK
Bu hafta Marsın akrep burcuna geçmesi ile yeni deneyimlerde maceracı bir yapıya bürünebilirsiniz. Merkür kova burcunda geri hareketi başlamasıyla birlikte seyahatlerde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İletişim cihazlarında da problemler yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle sözel sert çıkışlar yaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili ani bitiş ve başlangıçlar olabilir. İşinizi destekleyecek güçlü kişilerle tanışmalar yaşayabilirsiniz. Ani hareketle değil daha dikkatli düşünmelisiniz ve ona göre kararlar almalısınız.  Elektronik alet almak için çok uygun zamanlarda değilsiniz. Partnerinize karşı aşırı kıskanç tavırlara dikkat, bu yoğun duygular romantik ilişkinizi sarsabilir.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder