12 Ocak 2016 Salı

YENİAYIN BURCUNUZA ETKİSİ

10-17 OCAK HAFTASI YENİAY ETKİSİ
10 ocak Pazar günü oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşti, etkisi hafta boyunca devam edecektir. Bu yeni ay iş hedefleri ve yaşamsal sorumluluklarımızla ilgili harekete geçebilmenin önemini vurguluyor. Burcunuza göre ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.
KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR
Pazar günü oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşti, etkileri bu hafta devam edecek. Mesleki konularda uzun süredir beklediğiniz gelişmeler gerçekleşebilir. İşinizle ilgili daha önce ele almadığınız konuları ele alabilir, farklı açıdan değerlendirmeler yaşayabilirsiniz. Çok aktif, çok yoğun olsanız da bu hafta sorunluluklarınızı daha çok düşünüyor olacaksınız.  Ani seyahatlere çıkabilirsiniz, daha önce düşündüğünüz eğitimleri alabilir, sağlık ile ilgili faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hukuki bir gündeminiz var ise olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Eşinizin veya iş ortağınızın akrabalarıyla daha uyumlu süreçlerde olacaksınız.
BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR
Pazar günü oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşti, etkileri bu hafta devam edecek. Yurt dışı ve yabancılarla ile ilgili bir gündeminiz de yeni gelişmeler var. İnançlarınızda yeni ay etkisi ve Merkür’ün geri gitmesiyle daha değişimsel enerjiler olacak.  Basın, yayın, sosyal medya vb. konularda daha önceden planladığınız ama hayata geçiremediğiniz konularda gelişmeler olabilir. Psikolojik olarak yaşadığınız değişimlerin sizi kaygılandırıyor olabilir. Öfkenizi dışarı yansıtamadığınız için, içsel gerginlikler sizi yoruyor. İç dünyanızda uyumu biraz çaba harcayarak bulabilirsiniz.  Başkalarında kaynaklı ödemelerinizi dengeye getirmeye çalışıyor olacaksınız.  
İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR
Pazar günü oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşti, etkileri bu hafta devam edecek. Ortakların veya eşin gelirinde gelişmeler olacak ve etkisi size yansıyacak. Bankaya bağlı veya para il ilgili işlerinizde uzun süredir beklediğiniz ödemeleri alabilmek için girişimleriniz olacak.  Paraya olan ihtiyacınızın arttığı bir hafta. Bu hafta eşinizle, iş ortağınızla daha uyumlu daha sevgi dolu zamanlarda olacaksınız. Kalabalıklardan yana sosyal hayatından içerisinde ani şanslarınız olabilir. Daha sabırlı, kararlı olmayı öğrendiğiniz zamanlardasınız.
YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen yeniayda iş ile ilgili önemli gelişmeler olabileceğini vurguluyor. İş ortaklığı, yeni bir proje anlamında cezp edici durumlar söz konusu olabilir. Daha ciddi düşünüp, karşınıza çıkan fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekmektedir.  Evli olanlar için evliliklerinde yeni ay enerjisi daha yapıcı bir tutum içerisinde olabilirler. Gündelik hayatın içerisinde iş dolayısıyla yeni bir aşk gündeme gelebilir. Eski sevgilinizle Merkür geri harekette olduğu için karşılaşma olasılığınız yüksek. Sağlık açısından ameliyatlar açısında verimli bir hafta.
ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen yeni ay ile günlük hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızla daha önceden var olan konularda bir yenilenme yaşayacaksınız. Uzun süredir problem olan bir iş ilişkisi fırsata dönüşebilir. Yenilenme, yenilikler yaşamak, kendinizi daha net ifade etmek istiyorsunuz. Günlük hayatın sorumlulukları, stresleri sağlığınızı olumsuz yönde etkiliyor.  Aşk hayatınızda güzel gelişmelere hazır olun. Bu hafta yaratıcılığınızın arttığı çalışmalara yönelmek için uygun bir hafta. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili istediğiniz yönde gelişmeler olabilir. Yabancılarla alakalı, yurtdışı konularıyla, basın veya sosyal medya ile alakalı hızlı gelişmeler olabilir.
BAŞAK YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen yeni ay ile aşk hayatınızda yeni gelişmelere tanık olacaksınız. Çocuklarla veya sevgilinizle alakalı eskiden kalan bir probleminiz varsa bu hafta çözüme ulaşma olasılığınız yüksek. Kontrolü elinizde tutup, yönetimin sizde olmasını istiyorsunuz. Duygularınızın uzun süredir yaşanan karmaşalardan çok etkilendi. Parasal konularda ani gelen güzel fırsatlarınız olacak bu haftayı iyi değerlendirin. Evinizle, ailenizle alakalı uzun süredir gündemde olan bir konuda daha dengeli noktaya gelebilirsiniz. Evli olanların eşin gelirinde ani bir artış olabilir.
TERAZİ YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen yeni ay ile ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren gelişmeler söz konusu. Duygularınızı daha iyi tanıyacağınız fırsatlar karşınıza çıkabilir. İç dünyanızda sizi endişelendiren durumlar var, her şeyin çok yavaş ilerlediği hissine kapılabilirsiniz.  Bilinçaltı çalışmalarında sonuçlar alacağınız bir hafta, sezgileriniz artıyor. Psikolojik çalışmalar yapıp, duygusal durumların gerginliklerini azaltabilirsiniz. Yakın çevrenizin veya ailenizin tanıştıracağı biriyle birlikteliğe adım atabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları yapmak için güzel fırsatlar karşınıza gelebilir.  Kısa yolculuklarda ani şans ve fırsatlar sizi bekliyor olacak, ancak Merkür’ün geri hareket ettiğini hesaba katarak, ani oluşabilecek durumları iyi planlamanız gerekmekte.
AKREP YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen yeniay ile birlikte yeni iş teklifleri gündeme gelebilir. Zihinsel aktivite gerektiren konularda yakın çevreden veya kardeşlerinizden destek alıyor olacaksınız. İletişimsel işlerinizde, uzun süredir üzerinde çalıştığınız konularda, yeni bir planlama yapacaksınız. Eskiden planladığınız yeni bir yazı yazmak, yeni bir şey öğrenmek sizin için bu fırsatlarınız olacak. Merkür’ün geri gidiyor olduğunu hesaba katarak, daha sabırlı, olayları daha akışına bırakmak daha sakin bir geçiş yaratacaktır. Sağlığınızla ilgili sizi rahatsız eden bir hastalığınızda doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin.  
YAY YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR
Pazar günü gerçekleşecek yeni ay ile birlikte parasal anlamda bir hareketlilik olacak. Kazancınızın artacağı yeni girişimlere başlayabilirsiniz. Daha önce başlattığınız bir işten para kazanabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni hızlı gelişmeler söz konusu. Birlikteliklerinizde sert tartışmalar olabilir, daha sakin kalabilmeniz gerekiyor. İmajınızı değişiklik yapmak için istek duyacaksınız. Yaratıcı çalışmalar, sahne çalışmaları yada ön planda olacağınız işlerde fırsatlar sizinle olacak. Çocukları ilgilendiren konularda hızlı kararlar alabilirisiniz
OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen yeni ay ile birlikte kendinizle ilgili yeni farkındalıklar yaşayacaksınız. Zihniniz aktif, fiziksel enerjiniz yüksek olacak. İçsel uyum denge arayışınız devam ediyor. Bilinçaltınızda kendi değerinizle alakalı konuları anlamaya çalışıyorsunuz. Duygularınızla ilgili ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili hızlı gelişen konular olabilir. Şu sıralarda iyi bir gözlem yapmak, sonrasında alacağınız kararlarda size destek olacaktır.  Yarım kalmış eğitimlerinizi tamamlamak için içsel bir itilim hissedeceksiniz. Yabancılar, ticari konular, yolculuklar veya öğrenim konularında şans sizden yana olacak.
KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen yeni ay ile birlikte kendi fikirlerinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Yaşadığınız endişelerle ilgili bir takım yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Sizi zorlayan konularda kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz bir hafta. Devamlı şikayet ettiğiniz konuları artık çözmeniz gereken zamanlardasınız, yeni girişimler yapmak istiyorsunuz. Rüyalarınız daha aktif olacak. Sosyal hayatınızda iş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizle ani gelişebilecek durumlar, sürprizler yaşayabilirsiniz. Yeni tanışmalar, güzel fırsatlar, maddi destekler bu hafta sizinle olacak ancak yinede daha kontrollü adımlar atmanız sizin yararınıza olacaktır.
BALIK YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Pazar günü gerçekleşecek yeni ay ile birlikte, kulüpler, dernekler, iş arkadaşlarınızla alakalı yeni bir gündem söz konusu olacak. Görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta kariyerinizle ilgili ani gelişen olaylardan para kazanma olasılığınız yüksek. Bazılarınız için yeni iş teklifleri, yeni projeler gündemde olacak. Güvenmediğimiz hiçbir konuda harekete geçmemeniz gerekmekte. Parasal anlamda bir sürpriz gelişmeleriniz var.  Merkür’ün geri gitmesini göz önünde bulundurarak atacağınız adımlarda daha kontrollü olmanız, sizin yararınıza olacaktır.  


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM
MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com

*Astrolojik doğum haritası yorumu için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder