19 Ocak 2016 Salı

18-24 OCAK HAFTASI BURÇ YORUMLARI


24 Ocak Pazar günü aslan burcunda dolunay gerçekleşecek. Etkisini hafta ortasından itibaren hissetmeye başlayacağız, burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler.

KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR  
Haftaya finansal anlamda hareketlilikle başlıyorsunuz. Maddi manevi konularda birileri sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir. İş ve aile içerisinde iletişimde dikkatli olmakta fayda var.  Güneşin kova burcuna giriş yapmasıyla birlikte sosyal anlamda, arkadaş çevrenizde kendinizi daha çok ön planda hissedeceğiniz durumlar olacak. Mesleki anlamda kazançlarınızın artacağı değişimler olabilir. Hafta sonuna doğru iş koşullarında daha uyumlu dengeli bir dönem başlayacak. Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile aşk hayatınızda güzel bir süreç olacak, yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Çocukları ilgilendiren konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR  
Haftanın genelinde para konularında, başkalarıyla alakalı para gündeminde destekler olabilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesiyle  birlikte kariyerinizle ilgilendiren konular gündemde, sorumluklarınızla alakalı daha rahat olacağınız süreçler başlıyor. İş hayatınızda daha ön planda olacağınız, değişimler yaşayacağınız bir dönem olacak. İlişkilerinizle ilgili konularda kendinizi daha motive olmuş hissediyorsunuz, arkadaşlarınızla güzel organizasyonlar yapabilirsiniz.  Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte ailevi konularda veya evinizle alakalı durumlarla ilgili bir dolunay yaşayacaksınız. Uzun süredir aklınıza takılan ailesel bir konuda  hafta sonu çözüm üreteceğiniz koşullar oluşabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR   
Haftaya iş ortaklarınızla, eşinizle olan para gündemiyle başlıyorsunuz, maddi koşullarda genel bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Gelirinizle ilgili değişimler yaşadığınız zamanlardasınız, para alışverişinizde kontrollü olmanız gerekiyor. İş arkadaşlarınızdan destek arıyorsunuz, yoğun çalışıyorsunuz. Merkür’ün kova burcuna geçmesiyle birlikte, uzak yerlere seyahatler, yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, dini konular, inandığınız değerler, akademik işleriniz gibi konular daha ön planda olacaktır. Pazar günü gerçekleşecek aslan burcundaki dolunay ile birlikte yakın çevrenizi alakalı bir dolunay olacak. Daha çok reklamsal faaliyetlere yönelebilir, iletişimsel aktiviteleri artıracak çalışmalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR GÜNEŞ KOVA 8.EV –MERKÜR PLUTO-7.EV DOLUNAY 2.EV
Haftanın genelinde çevreniz, sosyal ortamlar gündemde, iş arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçişi ile başkalarıyla ilgili parasal gündeminiz olan;  kredi, banka, burs, miras vb. konularda gelişmeler olacaktır. Başkalarından gelen maddi olanaklarla alakalı destekler görebilirsiniz.  Psikolojik gerilimler yaşadığınız gündeminizle alakalı daha rahat kararlar alacağınız bir süreç başlıyor. Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile ilgili daha duygusal olabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bir dolunay yaşayacaksınız. Çalışma koşullarında terfi veya gelir artışı yaşayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR   
Haftaya yoğun bir çalışma temposu ile başlayabilirsiniz. Yolculuklar veya eğitim gibi konularda para harcamalarınız olabilir. Güneşin kova burcuna geçmesiyle, ikili ilişkilerinizde, iş ortaklıklarınızda,  ailenizle ilgili konularda güneş ışığını size yansıtacak.Bu dönemde evlilik kararları alabilir, imzalar atabilirsiniz.Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, işinizi ilgilendiren koşulları dengeye getirmeye çalışabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile daha önceden başladığınız bir işinizle ilgili sonuç alacağınız durumlar olabilir. Bu dolunayla birlikte imajınızda değiştirmek, kendi varlığını ortaya koymak isteyebilirsiniz. Uzun süredir çözmeye çalıştığınız bir konuyu dolunay ile birlikte çözebilir, bitiş ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Dolunay sizin burcunuzda olacağı için baş ağrılarına ve sırt ağrıları görülebilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR  
Haftaya kendinizi geliştirmek istediğiniz eğitimlerle ilgilenerek başlayabilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesiyle iş koşullarında, iş arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla alakalı daha cesur adımlar atmak isteyeceksiniz. Sağlığınızla alakalı kontroller yaptırmak isteyeceğiniz bir dönem olacak. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz, ilişkisi olmayanlar için yeni başlangıçlar olabilir. Zihinsel olarak sorumluluklarınızın fazla geldiğini düşünebilirsiniz. Yaratılık gerektiren çalışmalarda ani değişimlere açık olacaksınız. Pazar günü gerçekleşecek dolunayla birlikte, içsel olarak kendinizi sorgulayacağınız etkiler olacak, daha çok iç dünyanıza çekileceğiniz, yalnız kalmak isteyeceğiniz bir dolunay olacak.

 TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR  
Haftaya yakın çevrenizle alakalı finansal bir gündemle başlıyorsunuz. Parasal konularda iyi etkiler altında olduğunuz bir dönemdesiniz. Güneşin kova burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor olacak. Çocukları ilgilendiren konularda güzel yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Biraz daha eğlenmeyi ön plana çıkarabilirsiniz, keyifli eğlenceli bir dönem başlıyor. Ev veya aile ile ilgili bir alım satım işiniz olabilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte isteklerinizin yerine geldiği süreçlerde olacaksınız. Sosyal ortamlarda dikkat çekeceğiniz durumlar olabilir, güzel davetler alabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR  
Haftaya ikili ilişkileriniz veya eşinizle ilgili daha gerçekçi düşünerek başlıyorsunuz. Motivasyonunuz yüksek olduğu zamanlardasınız, hayattan daha fazla keyif almak istiyorsunuz, sorumluluklarınızı unutmadan bunu gerçekleştirebilirsiniz.  Merkür’ün  kova burcuna geçişi ile ailesel konularda, ev konuları, iş konularında güzel süreçler yaşayacaksınız. Evinizle ilgili konularda değişiklikler yapabilir, ev içinde daha çok vakit geçirebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile iş hayatınızda, toplum önündeki imajınızda ilgili hızlı gelişmeler olacak. Hedefinizle ilgili yeni değerlendirmeler yapıp, içinde bulunduğunuz süreçleri değerlendirebilirsiniz. Yeni projeler, teklifler alabilirsiniz ancak karar vermek için Merkür gerilemesinin bitmesini beklemek yerinde olacaktır.

YAY VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR  
Bu hafta kendinizi daha dikkat çekici hissedeceğiniz, ilgi göreceğiniz süreçlerdesiniz. Maddi sorumlukların biraz sizi zorladığı zamanlardasınız. Psikolojik olarak içsel karmaşa yaşadığınız bu dönemde, destek almak isteyebilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçişi ile komşularınız, yakın çevreniz,  kardeşleriniz daha çok gündeminizde olacak. Eğitsel konularda yeni girişimler , yeni metotlar öğrenebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile istediğiniz seyahatleri gerçekleştirebilir, keyifli yolculuklar yapabilirsiniz. Teknolojik konuların, sosyal medya işlerinin daha ön planda olacağı, reklamsal faaliyetlerle ilgili gelişmeleriniz olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR  
Bu hafta ilişkilerinizde biraz hassas olabilir, geçmişle ilgili konularda daha çok sorgulayıp, endişe duyabilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçiş yapmasıyla, parasal konularda daha çok gündemde olacağınız bir dönem başlıyor. Finansal anlamda yeni planlamalar yapabilir, ödemelerinize düzen getirebilirsiniz, gelirinizde artışlar olabilir. Kendinize, görüntünüze daha çok önem verip, alışverişler yapmak isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde daha sevgi dolu, daha uyumlu olacağınız bir dönem başlıyor.  Pazar günü gerçekleşecek dolunayla birlikte, psikolojik yaşadığınız konularla alakalı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda dolunayla birlikte bir gelişme olabilir, yeni bir alım yapmak isteyebilirsiniz ancak Merkür geri gitme sürecinin bitmesini beklemek yada çok iyi araştırmalar yapmak yerinde olacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR  
Haftaya aile ve iş  gündemiyle başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizde ekip çalışmalarında daha uyumlu olduğunuz zamanlardasınız. Mesleki anlamda gelişmeler sizi bekliyor olabilir.  Güneşin kova burcuna geçmesiyle kendinizi daha cesur hissedeceksiniz, daha dikkat çekeceğiniz bir dönem başlıyor. Güneşin sizin burcunuza geçiş yapmasıyla isteklerinize ulaşmanız bu dönemde daha kolay olacaktır, özgüveniniz artıyor. Mevcutta olan sorunlarınız var ise, daha ben merkezci düşünüp, iletişim sorunları gözlenebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay ile iş konularında yeni bir proje teklifiyle size gelebilirler. İlişkiler anlamında ani evlilik kararları alabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Haftaya ikili ilişkileriniz duygusal yaklaşarak başlıyoruz. Arkadaşlarınızla alakalı sözel gerginlikler oluşmaması için alttan almakta fayda var.  Dernekler, gruplar, kalabalıklar içinde enerjiler yoğun. Güneşin kova burcuna geçmesiyle alakalı manevi veya psikolojik konularda gündeminiz artabilir. Uyku düzeninizde değişiklik olabilir, bilinçaltı rüyalarınız artabilir. Bu dönem sizin için daha yalnız kalma isteğinin arttığı bir dönem olacak. Hafta sonu meydana gelecek dolunay ile ilgili gündelik işlerinizde, çalışma koşullarınızda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Genel sağlığınıza daha çok dikkat edeceğiniz bir hafta.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder