26 Ocak 2016 Salı

25-31 OCAK HAFTASI BURÇ YORUMLARI



25-31 OCAK HAFTASI BURÇ YORUMLARI

Merkür’ün geri hareketi pazartesi itibariyle sona erdi, Perşembe gününe kadar duraksama sürecinden çıkıp, normal seyrine devam edecek, bir süredir yaşadığımız iletişimsel konularda daha uzlaşmacı, daha uyumlu olacağımız bir hafta. Dolunayın etkilerini de yaşadığımız bu haftanın burcunuza genel etkileri aşağıdaki gibidir.


KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen dolunay ile aşk hayatınızda canlanma,  çocuklarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Sosyal ortamlarda veya iş arkadaşlarınızla ortak fikirler planlayıp, uygulamaya geçebilirsiniz. İş konularında daha disiplinli, daha yapıcı, sorumluluklarımızın farkındayız. Yöneticilerimizle, otorite konumundaki kişilerle fikirsel alışverişlerde daha üretken olabilirsiniz. Özellikle Merkür’ün durağan olduğunu hesaba katarsak konuşmalarımızda kırıcı olmamaya çalışalım. Çalışmayanlar için bulunduğunuz topluluklarda daha organize, daha ön planda olabilirsiniz. Hayatınızdaki bayan figürlerinden destekler görebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen dolunay ile birlikte ailenizi ilgilendiren konularla ilgili içsel huzur arayışında olabilirsiniz. Ev ortamınızda ben merkezci tavırlarınız çevrenizden tepki görmenize neden olabilir. Yaptığınız işlemlerde, anlaşmalarda, yeni öğrendiğiniz bilgilerde sağlam bilgi arıyor olacaksınız.  Üzerinde çalıştığınız konuda iyi bir temel atmak istiyorsunuz. Yeni bir şeyler öğrenmek yeni eğitimler almak için doğru zamanlardasınız. Mesleki konularda daha çok ön planda, daha tuttuğunu koparan olmak istiyorsunuz.  Çocuğunuzla alakalı gündemlerinizde daha uyumlu davranabilir, yapıcı hareketlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Boğaların genel psikolojisinde iniş çıkışlar olsa da , aşk ilişkileri yolunda gidiyor ve şanslılar. Hafta sonu sevdiğiniz kişilerle küçük yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen aslan burcundaki dolunay ile birlikte yakın çevrenizi alakalı bir dolunay olacak. Akrabalarınız,  aileniz , onları ilgilen konularla daha çok meşgul olabilirsiniz. Daha çok reklamsal faaliyetlere yönelebilir, iletişimsel aktiviteleri artıracak çalışmalar yapabilirsiniz. Merkür’ün geri gitme sürecinin etkileri devam ettiği için düşüncesel kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa gelirleriniz üzerinde düşünüyorsunuz, bir çözüm arayışındasınız.  Parasal konularda ailenizden veya iş ortağınızdan destek bekliyorsunuz, sorumluluklarınızı hafifletmek için verimli bir dönemdesiniz . Ancak daha akılcı düşünmeye, planlar yapmaya açık bir süreçte, attığınız adımlarda daha kararlı davranacaksınız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen dolunay maddi konularla ilgili bir dolunay oldu,  harcamalarınızı artırmanız bütçenizle ilgili zorlanmalara sebep olabilir. Çalışma koşullarında terfi veya gelir artışı beklentisindesiniz. Uzun süredir aklınızın takıldığı ödemelerinizle ilgili akıl danışmak istiyorsunuz, ancak yardım istemek size göre olmadığını düşünüyorsunuz.  İş ortağınız ve eşinizle ilişkilerinizde daha planlısınız, sonunu göremediğiniz hiçbir konuda adım atmıyorsunuz.  Bir takım sorunlara ilgili konuşup çözümler üretmek niyetindeyseniz, Merkür’ün durağan günlerinin çıkışını beklemenizde fayda var. Aşk hayatınızda son haftalarda oldukça karışık bir süreç yaşasanız da, zamanla bu durum düzelecek. Merkür geri gitme süresinde karşınıza çıkan eski kişiler, Merkür’ün düzelmesiyle hayatınızdan çıkması muhtemeldir.

ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen dolunay ile daha önceden başladığınız işinizle ilgili sonuç alacağınız durumlar olabilir. Bu dolunayla birlikte imajınızda değiştirmek, kendi varlığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Uzun süredir çözmeye çalıştığınız bir konuyu dolunay ile birlikte çözebilir, yenilenmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta daha sıkı çalışmanız gereken gündemleriniz olabilir, bazen sorumlukların ağır geldiğini düşünüyorsunuz. Günlük hayatınızda yeni gelen tekliflerle birlikte yeni düzenlemeye geçmeniz gerekiyor. Günlük gelip geçici gerginliklerin sizi yormasına müsaade etmeyin, çözüm yolları arayışınız olumlu sonuçlar verecektir. Hafta sonuna doğru kadınlardan güzel destekler alacağınız konularınız olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen dolunayla birlikte, içsel olarak kendinizi sorgulayacağınız etkiler olacak, daha çok iç dünyanıza çekileceğiniz, yalnız kalmak isteyeceğiniz bir zaman dilimini işaret etmekte. Yaşamda mutlu olup olmadığınızı sorguladığınız bir dönemdesiniz, psikolojik olarak rahatlamak için yeni hobilere yönelmeniz sizi daha zinde tutacaktır. Sevgilinizle ilgili konularda artık düşüncelerinizi daha çok netleştirmeye ve sonuç almaya yönelik düşünüyorsunuz. Güven arayışınız sizin kendi gerçeğinizi yaşamaktan alıkoyduğunu fark etmeniz gerekiyor. Çocuklarla ilgili konularda daha organize olabileceğiniz konular var. Çocuklarınız için kaygılanmayı bırakmanız, sizin sağlığınız için önemli. Hafta sonu ilişkisel anlamda gökyüzü sizi desteklemekte, kısa eğlenceli tatiller organize edebilirsiniz

TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen dolunay ile birlikte sosyal ortamlarda isteklerinizin yerine geldiği süreçlerde olacaksınız. Arkadaşlarınız arasında dikkat çekeceğiniz durumlar olabilir, güzel davetler alabilirsiniz. Ne kadar ön planda olsanız da içsel olarak kalabalıkların içinde kendinizi yalnız hissetmeniz gözlemlenebilir. Merkür’ün düzelmesiyle birlikte ailenizle ilgili veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yeni planlarınız olabilir. Evinizi güzelleştirmek için alışverişler yapabilir, değişikler düşünebilirsiniz. Mesleki anlamda artık daha gerçekçi, ayakları yere sağlam basan şekilde düşünüyorsunuz. İşinizle ilgili koşullarda güzel yapılanmalar sağlamak hoşunuza gidiyor.  Yenilik planları içerisindeyseniz hafta sonunu beklemeniz daha yerinde olur.

AKREP VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen dolunay ile iş hayatınızda, sorumluklarınız, görevlerinizle ilgili toplum önündeki imajınızda hızlı gelişmeler olabilir. Hedeflerinizle ilgili yeni gelişmeler, yeni projeler, teklifler alabilirsiniz ancak karar vermek için Merkür gerilemesinin bitmesini beklemek yerinde olacaktır. Finansal konularda aldığınız yeni kararları uygulamak için hafta ortasını beklemeniz gerekebilir.  Kariyerinizi ilgilendiren konularda yakın çevrenizle iletişimde olmanızın faydalarını görebilirsiniz. Eğitsel konularda, yazılı, sözlü anlaşmalara açık olduğunuz bir dönem. Etrafınızdaki kişilerden iş birliği destekleri alacağınız fırsatları size getiriyor. Ayrıca yakın çevrenizden size ilgi duyan birilerin olduğunun haberini alma olasılığınız yüksek

YAY VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR  
Pazar günü gerçekleşen dolunay ile istediğiniz seyahatleri gerçekleştirebilir, keyifli yolculuklar yapabilirsiniz. Teknolojik konuların, sosyal medya işlerinin daha ön planda olacağı, reklamsal faaliyetlerle ilgili gelişmeleriniz olabilir. Hayatınızla ilgili artık daha gerçekçi düşünceler içerisindesiniz. Koşullarınızı sağlamlaştırma, kökleştirme planlarınız var. Finansal konularında gündeminiz devam ediyor, iş gelirlerinizde haftanın genelinde artış gözlenebilir. Son zamanlarda zorlanan bütçeniz, artık daha rahat koşullarda olabilir, yakın çevrenizde maddi destek alabilirsiniz. Merkür’ün düzelmesiyle birlikte gelirinizi ilgilendiren yeni anlaşmalarınız, alımlarınız olabilir.  İçsel iniş çıkışlarınız devam etse de, daha pozitif düşünmeye çalışıyorsunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR
Maddi anlamda dolunayla birlikte bir gelişme olabilir, yeni bir alım yapmak isteyebilirsiniz ancak Merkür geri gitme sürecinin bitmesini beklemek yada çok iyi araştırmalar yapmak yerinde olacaktır. Bazı konularla ilgili içsel kaygılarınız olabilir, kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Doğrular, yanlışlar sizin için o kadar önemlidir ki, sert çizgilerle kurallarınızı ortaya koyduğunuz dönemlerdesiniz. Her zaman olduğu gibi bu haftada düşünce yapınız daha gerçekçi ve sorumluk sahibi olduğunuzu gösteriyor. Hukuksal bir gündeminiz var ise olumlu sonuçlar alacağınız bir hafta olacak.

KOVA VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR
Pazar günü gerçekleşen dolunay ile iş konularında yeni bir proje teklifiyle size gelebilirler. İlişkiler anlamında ani kararlar alabilir, güven konusunda dalgalanmalar gözlemlenebilir. İç dünyanızda bir şeylerin planını yapıyor gibisiniz. Parasal gündeminizi, iş gelirinizi , işinizdeki güç çekişmelerini artık çözüm üretmek istiyorsunuz. Ancak bu planları kendi içinizde yapıyorsunuz, henüz çok fazla insanla paylaşmıyorsunuz, bir takım şeylerin değişmesi gerektiğini biliyorsunuz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda, Merkür’ün düzelmesiyle birlikte daha verimli süreçte olabilir, yeni girişimlerinizi hayata geçirebilirsiniz. İlişkinizle ilgili gizli olduğunu düşündüğünüz konulara kafanızın takılabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR
Hafta sonu meydana gelen dolunay ile ilgili gündelik işlerinizde, çalışma koşullarınızda dönüşümler yaşayabilirsiniz. İş yapış şeklinizde veya çalışma arkadaşlarınızla ilgili küçük sorunları kontrol altında tutmanız gerekebilir. Genel sağlığınıza daha çok dikkat edeceğiniz bir hafta. Gelirinizde artışlar istiyorsunuz, bu konuda otorite konumundakilerle konuşmak için fırsat yaratmanız sizin için iyi olacaktır. Mutlu olup hayatı paylaşacak bir hayat arkadaşına ihtiyaç duyuyorsunuz. Sosyal çevrenizde Merkür geri giderken yaşadığınız sorunlar, Merkür’ün düz hareketine geçmesiyle düzelmeler yaşanabilir. Sosyal ortamlara daha çok dikkat çekebilir, daha uyumlu, daha keyifli fırsatlar karşınıza çıkabilir, sanatla ilgileneceğiniz ortamlarda olabilirsiniz.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM
MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder