2 Şubat 2016 Salı

1-7 ŞUBAT HAFTASI GÖKYÜZÜ MESAJLARI



1-7 ŞUBAT HAFTASI GÖKYÜZÜ MESAJLARI
Şubatın ilk haftasın da Venüs Merkür oğlak burcunda transit yapmakta.  İş konularında veya sorumluklarımızda genel olarak daha sistemli, kararlı, gerçekçi, bazen daha çok sorgulayan bir yapıda olabiliriz. Geçtiğimiz ayın başlatılan işlerini tamamlanma süreci olarak değerlendireceğimiz bir hafta içerisindeyiz. Burcunuz ve yükselen burcunuzu birlikte okuyunuz, sevgiler

KOÇ VE YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR    
Haftaya finansal konulardaki önceliklerinizle başlıyorsunuz. Parasal planlarınız ve sorumluluklarınız var, bunu organize etmek üzere mücadele gücünüz artıyor. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha rahat ve keyifli hissedebilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilerle diyaloglara dikkat etmekte fayda var. İş konularda özellikle kadın figürleriyle oluşabilecek sorunlar için daha planlı iletişim kurmanız sizin faydanıza olabilir. Çalışma hayatınızda gerginlikler olabilir ancak güzel fırsatlarda sunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Mesleki anlamda yeni düzenlemeye gitmek ihtiyacı hissedebilir, gerekli gereksiz ayırımına gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi güzel ifade edebildiğiniz, dikkat çektiğiniz bir dönemdesiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR  
Haftaya iş ortaklarınızla ilgili bir konuyu çözüme kavuşturmak üzere başlıyorsunuz. İş konusunda çözüm arayışınızda sakin olmanızda fayda var, mantıklı davranmak, sistemli düşünmek size kolaylıklar sağlayacaktır.  Yabancılarla ilgili konularda, yurt dışı bağlantılı işlerde ve hukuki bir gündeminizle ilgili daha gerçekçi yaklaşıp, yapılandırmaya gitmeniz gerekebilir. Eşinizin veya ortağınızın akrabalarıyla ilgili sizi zorlayan bir gündeminiz olabilir, fikirsel durumları ayrılıklar olabilir. Hafta sonuna doğru uzun süredir düşündüğünüz eğitsel bir konuda destekler alabilirsiniz yeni fırsatlar görünür olabilir veya çocuğunuzu yeni bir kursa başlatmak isteyebilirsiniz. Dini konular, ruhsal konular daha çok ilgilinizi çekebilir, bunlarla ilgili yeni bilgiler öğrenebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR  
Çalışma hayatınızda finansal konularda kaygılı tavırlar sergileyebilir, iş birliği yaptığınız kişilerle ilgili yeni bir planlama yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda çalışmak, üretmek için bir dönemdir mücadele veriyorsunuz, günlük çalışma koşullarınızda oldukça yoğun işleyişiniz olabilir. Psikolojik olarak içsel bir baskı hissediyor olabilir, bazı konuların daha kolay çözülmesini istiyorsunuz. Bir müddettir süregelen ödemeleriniz var ise bunlar için çözümler üretebilir, ailenizden parasal destek alabilir veya kredisel araştırmalara girebilirsiniz. Sigorta, vergi gibi konularda yeni kararlar alabilir, ödeme planlaması yapabilirsiniz. Sağlığınıza daha çok önem göstermeniz gerekiyor,  biraz hassaslaşabilirsiniz. 

YENGEÇ VE YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR  
Haftaya aşkın duygusal iniş çıkışlarıyla başlıyor, sevgilinizin hareketlerini daha çok sorguluyor olabilirsiniz.  Aşk hayatınızda ki gündeminizi biraz daha akışına bırakmanız sizi daha mutlu edecektir. Bekar olanlar için yeni ilişkilere açık bir dönemdesiniz. Çocuklarınızın eğitimini ilgilendiren konularda düşünceli olabilir, karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar, iş birliklerinizde, evlilik gündeminizle ilgili konularda karar aşamasında zorlanıyor olsanız da, hafta sonuna doğru yakın çevrenizin desteğiyle güzel gelişmeler olabilir. Sağlık konularında gereken özeni göstermeniz gerekmekte, fiziksel olarak kendinize daha çok bakmak isteyebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR  
Haftaya ailenizi ilgilendiren konularla daha düşünceli,  daha duygusal olarak başlıyorsunuz. Ev, aile, emlak vb konuların odağınızda bir dönem içersindesiniz. Hafta ortasına itibaren keyifli, neşeli, rahat enerjiler var, verimli zamanlar geçirebilirsiniz.  Günlük çalışma koşullarınızda kadın figürleriyle ilgili iletişimin yoğun olduğu süreçler içerisindesiniz,  özellikle  iş birliği yaptığınız kişilerle ilgili koşullar sizi zorlayabilir. Mesleki anlamda bazı şeyler planladığınız gibi gitmeyebilir, düşüncelerinizde esnek olmakta zorlanabilirsiniz.  Sağlığınızı ilgilendiren konularda daha özenli olmanız, gerekli kontrolleri yaptırmanız yerinde olacaktır. Parasal konularda yeni çözüm üretebilir, beklediğiniz ödemelerinizi alabilir veya yeni bir anlaşma yapıp para kazanabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR  
İletişiminizin yüksek olduğu, kendinizi ifade edebildiğiniz bir dönemdesiniz. Hafta ortasından itibaren yeni yaratıcı eğlenceli bir eğitim alabilir, hobilerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.  Kardeşleriniz kuzenlerinizle veya komşularınızla ilgili yeni gelişen durumlar olabilir, küçük konulardan gereksiz tartışmalar çıkabilir. Bir dönemdir aşk hayatınızda değişim yaşadığınız koşullar olabilir. Koşulları yönetirseniz aşk hayatınızdaki gerginliği hafta ortasından sonra aşmanız muhtemel. Çocukları ilgilendiren konularda daha katı düşünceleri bırakıp, esnek olabilmeyi seçebilmeniz yerinde olacaktır.

TERAZİ VE YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR  
Haftaya ailesel konularda sizi kısıtlayan, zorlayan çözülmesi gereken konular olabilir. Özellikle bayan akrabalarınızla ilgili konuşmalarınızda daha yapıcı olabilirsiniz.  Emlak veya toprak konularıyla alakalı ödemeleriniz bu hafta gündeminiz olabilir veya imza gerektiren işlemler söz konusu olabilir.  Bütçenizi kontrol altına almak isteyebilir, planlamaya gidebilirsiniz, kazançlarınızın arttığı bir dönemdesiniz.  Hafta ortasından sonra ruhsal manevi konularda, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle bu dönem duygularınızı dönüştürme şansı yüksek bir dönem sizin için, güzel farkındalıklar yaşayabilirsiniz.  Kendinize vakit ayırıp eğlenmek, yaratıcılığınızı geliştirmek için verimli bir zaman dilimindesiniz.

AKREP VE YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR  
Marsın akrep burcunda hareket etmesiyle haftaya enerjik, aktif bir şekilde başlıyorsunuz. Kendinizi ortaya koyduğunuz, motivasyonunuzun yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Yakın çevreniz ile ilgili somut kararlar alıp, yeni işler organize edip harekete geçiyorsunuz. Bu hafta eğitsel konularda, daha sistemli olmanın planı içerisinde olabilirsiniz. İş iletişimi güçlü kişilerle tanışabilir, yeni kazançlar elde edebilirsiniz.  Reklamsal faaliyetlerinizin arttığı bir hafta sizi beklemekte, sosyal hayatınızdaki arkadaşlarınızdan destekler alabilir, yolculuk konuları gündeme gelebilir. Kazalara açık bir hafta olacağı için, trafikte, spor yaparken, kesici aletler kullanırken daha dikkatli olmanız daha yerinde olacaktır.

YAY VE YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR  
Haftaya iç dünyanızda sorguladığınız konularla başlıyorsunuz, enerjiniz düşük zamanlardan geçiyorsunuz.  Hafta ortasından sonra kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz, iş konularında motivasyonunuz artabilir. Parasal konular hala sizi meşgul etmekte, kadın figürleriyle para ile ilgili gündeminiz olabilir. Hırslı davranışlarınız, sizi zorlayabilir, birçok konuda araştırmalar içerisinde olabilirsiniz. Finansal anlamda planlamaya gitmeniz, mantıksal düşünmeniz gerekmekte, özellikle alım satım konularında dikkatli olmanızda fayda var.   Hafta ortasından sonra yeni bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir, güzel bir teklif gelebilir. Kendinize güvenin arttığı, fikirlerinizi açıkça ifade ettiğiniz zamanlardasınız.  Psikolojinizi güçlendirecek çalışmalar yapmanız sizin faydanıza olacaktır.

OĞLAK VE YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR  
Haftaya iş arkadaşlarınızla alakalı bir gündemle başlıyorsunuz, sosyalleşme istediğinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ön planda olacağınız süreçlerdesiniz, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.  Sosyal konularla birlikte, parasal harcamalarınız artabilir.  Bir müddettir kadınlarla iletişimde sorunlar yaşıyor olabilir veya iş arkadaşlarınızla aranızın açılması sizi zorlamaya başlamış olabilir.  Bu hafta basın, yayın, medya, yabancılarla ilgili konular, eğitim, hukuksal konular gibi bir gündemiz varsa, hafta ortasından itibaren güzel destekler alabilir, kolay çözümler üretebilirsiniz. Aşk hayatınıza daha esnek bir bakış açısı geliştirmeniz gereken zamanlardasınız, sorunlu devam eden ilişkilerinizde karar aşamasına gelebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR  
Haftaya iş koşullarındaki gündeminizle başlıyorsunuz.  Bu hafta sorgulama haftası olabilir sizin için, uzun zamandır verdiğiniz uğraşıların sizi yorduğunu ve yenilenmeye gitmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Sizin hakkınızda arkanızdan konuşulmuş konuları duyabilir, içsel gerginlikler oluşabilir. Haftaya sizin burcunuzda yeni ay gerçekleşecek, daha verimli bir hafta olabilir. Parasal olarak ihtiyacınız olan desteği, ,iş birliliği yaptığınız kişiden veya eşinizden alabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız olsa da çevrenizden yardım almanız sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızda daha gerçekçi konuştuğunuz bir süreçtesiniz,  ben merkezli davranıp, yanlış anlaşılmalar yaşanabilirsiniz. Kendinize güvenin arttığı bugünlerde doğru ve yanlışları net çizgilerle ayırmayı tercih edebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR  
Haftaya yolculuklarla ilgili bir gündemle başlayabilirsiniz, özellikle yurt dışı, yabancılar, hukuksal konular, spor gibi konularla ilgili planlarınız olabilir. Hafta ortasından itibaren daha neşeli ve keyifli olabilir, özellikle iş konularına daha iyimser yaklaşabilirsiniz.  Kadınlarla oluşabilecek, iletişimsel yanlış anlamalar olabilir, gereksiz gerginlikler oluşabilir. Sosyal hayatınızdaki harcamalarınız dolayısıyla parasal gelişebilecek konulara dikkat etmekte fayda var. Kontrol dışı gelişen konular söz konusu olabilir, borç alışverişi yaparken, sağlam planlar yapabilirsiniz.  İş destekleri alabileceğiniz bir haftadasınız, arkadaşlarınızın eşinizin desteğini alabilirsiniz, sosyal ortamlarda daha ön planda olabilirsiniz. İçsel olarak yalnız hareket etmek isteseniz de, pek yalnız kalamıyorsunuz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder