9 Şubat 2016 Salı

8-14 ŞUBAT YENİ AY HAFTASI GÖKYÜZÜ MESAJLARI


8-14 ŞUBAT YENİ AY HAFTASI GÖKYÜZÜ MESAJLARI

8 Şubat Pazartesi günü saat 16:39’da kova burcunun 19 derecesinde yeniay gerçekleşecek. Yeniay zamanında Güneş ve Ay gökyüzünde yan yana gelir.  Burcunuzu ve yükselen burcunuza göre yeniayın etkilerini okuyabilirsiniz, sevgiler



KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR


Yeniayın etkisiyle geleceğinizi ilgilendiren konularda bir müddettir yaşadığınız durumlarla ilgili güzel bir yenilenme yaşayabilir, umutlarınız artabilir. Enerjinizin arttığı, sosyal ortamlarda ön planda olduğunuz yeni girişimler başlatacağınız, arkadaşlarınızla daha çok bir arada olacağınız bir haftadasınız. Günlük çalışma koşullarınızda, kariyerinizi ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız, destekler görebilirsiniz. Hafta sonu finansal konularda, maddi manevi sahip olduğunuz değerlerinizle ilgili yaşamın keyifli yönleri daha çok dikkatinizi çekeceği bu hafta, yeni girişimlere adım atabilir, motivasyonunuz da artışlar olabilir.






BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte bir müddettir beklediğiniz finansı almak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir terfi alabilir yeni anlaşmalar imzalayabilir, güzel destekler sizi sevindirebilir. Görüştüğünüz iş projeleri uzun süre hayatınızda etkili olacağı için bu hafta karşılaştığınız iş fırsatlarını iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Ortaklarınız, işbirliği yaptığınız kişiler veya eşiniz sizin fikirlerinize katılmayabilir, ancak yinede kararlarınızın arkasında durmanız size fayda sağlayacaktır. Bir müddettir üzerinde çalıştığınız projeyi bu hafta bitirip, sonuç alabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili fırsatlar sizinle olabileceği bu hafta, ilişkisi olmayanlar için romantik ilişkilere adım atabilirler.




İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte, uzak mesafeler, yolculuklar, yabancıların kişisel gelişim, yeni umutlar, eğitimlerle ilgili konularda yeni gelişmeler sizleri beklemekte. Hayatınıza bu alanlar da giren yenilikler uzun vadede kalıcı olacak bir değişim olabilir. İnançlarınızın değiştiği, geliştiği, daha özgür olmak isteyeceğiniz bir haftadasınız, gelişmek yolunuzu çizmek istiyorsunuz. Eşinizin veya iş birliği yaptığınız kişilerle ilgili konulara çözüm üreteceğiniz durumlar olabilir. Ailenizi ve kazancınızı ilgilendiren konularda desteklendiğiniz zamanlardasınız. Ev alım, satım gibi konularda kazançlar elde edebilirsiniz, finansal konulara çözüm üretebilirsiniz.




YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte banka, kredi işlemlerinde ödemelerinizle ilgili konularda bir yenilenme olabilir, ödemelerinizi kolaylaştıracak yeni kazanç yolları bulabilirsiniz. Günlük çalışma koşullarınızda yeni görüşmeler yapabilir, isteklerinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Özel hayatınızda yolunda gitmeyen konuları çözmek istiyorsunuz, haksızlık yaşadığınızı düşündüğünüz konulardan sonuç almak istiyorsunuz. İlişkinizde problemlerinizi çözebilmek için uğraşıyorsunuz, değişim yaşamak sizi korkutuyor olabilir. İlişkisi olmayanlar için aşk hayatınızda güzel gelişmelerin sizinle olacağı bir yeni ay sizi beklemekte.




ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte ilişkinize resmiyet kazandırabilir, nişanlanma, evlenme gibi sürpriz kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda daha fazla eğlencenin, enerjinin olacağı bir dönem sizi beklemekte.İş koşullarınızda gündelik işleyişiniz de yeni maddi fırsatlarla karşılaşabilir, çalışma arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni iş birlikleri adına adımlar atabilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Yaptığınız işlerden bir müddettir beklediğiniz ödemelerini alabilir, değişim kararları alabilirsiniz. Bu yeni ayın sizin için konusu ilişkinizi nasıl düzene koyacağınızla ilgili olacak.




BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte yenilenmek, bir takım konuları gerilerde bırakmak ve değişmek istiyorsunuz. İş hayatınızda özgürce kararlar almak istiyorsunuz, bireyselliğinizi ortaya koymak sizi mutlu ediyor. İş arkadaşlarınızla bir müddettir süregelen sorunlarınız olsa da yeni tekliflerin geleceği, yeni sözleşmelerin imzalanacağı bir dönem sizi beklemekte. Sağlıkla ilgili kontroller için uygun bir dönemdesiniz, daha sağlıklı olmanın yollarını araştırabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda güzel gelişmeler olabilir, yaratıcılığınız artabilir. Eğlenceli bir hafta sizi beklemekte, aşk hayatınızda doğru kararlar alacağınız bir haftadasınız.




TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda yenilenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu haftanın genelinde aşkın enerjisini hissediyor olacaksınız, yakın çevrenizden daha önce tanıdığınız kişilerden size yeni beraberlik önerileri gelebilir. Evli olanlar için yeni bir bebek müjdesi olabilir veya bebek sahibi olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha yaratıcı eğlenceli zaman geçireceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Özellikle ailesel konularda veya ev hayatınızı ilgilendiren konular da şanslı olduğunuz gelişmeler olabilir, ev alım –satımı yapmak isteyebilir, sağlam kararlar almak isteyebilirsiniz.




AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte duygularınızla ilgili yenilenme, değişim yaşayabilirsiniz. Bitirmeniz, geride bırakmanız gereken durumlarla ilgili artık yeni adımlar atabilirsiniz. Daha rahat ve özgür olmak adına özellikle ailenizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizi veya yaşadığınız yerle ilgili konularda yeni düzenlemeye gidebilir, dekorasyonunu değiştirebilir, eviniz için alışverişler yapabilirsiniz. Eğitsel konularla ilgili sosyal ortamlarda daha çok ön planda olacağınız, güzel fırsatlar sizi beklemekte. Bilgisayar, sosyal medya, web sayfası veya blok aracılığıyla reklamsal işlerinizle ilgili bu hafta güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.




YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte kardeşlerinizle, akrabalarınızla veya yakın çevrenizle ilgili konularda sizi ilgilendiren önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Sosyal medya İş, eğitim, iletişimsel konular hayatınızda daha çok ön planda olacağı bir hafta, hata yapmaktan korksanız da, harekete geçmeye çalışacaksınız. Yolculuklara çıkmak, yeni bir şeyler öğrenmek, yenilenmek üzere birçok fikriniz olacaktır. Değiştirmeniz gereken konuları fark edeceğiniz, aksiyon alacağınız bir dönemin içerisindesiniz. İş hayatınızda yeni kazançlarınız olabilir, yeni teklifler alabilir, sizi sevindirecek gelişmeler olabilir.




OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte maddi konularda, değişimin işaretçisi. Bu hafta özellikle finansal konularda yeni bir yön belirlemek, iç dünyanızı biraz rahatlatacaktır. Yeni bir işe başlayabilir, yeni kazanç yolları düşünebilir, ailenizden destekler alabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda umutlarınızın arttığı bir hafta sizi bekliyor, uzak yerlere seyahat etmek isteyebilir, yeni eğitimler almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızda aranızda ufak tefek parasal alışverişlerinizden dolayı gerginlikler olabilir, ancak genel anlamda verimli bir hafta diyebiliriz. Yeni bir yön çizip, hayatınızla ilgili kararlar aldığınız bir hafta olacaktır.




KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşen yeniay sizin enerjinizi artıyor, motivasyonuz artıyor, sizin için önemli bir hafta. Dolunayın sizin burcunuzda gerçekleşmesi hayatınızda yeniliklere yer açmanız gerektiğini vurguluyor. Kariyerinizle ilgili umutlandırıcı gelişmeler olabilir, bir müddettir süregelen sorunları çözmek isteyebilirsiniz. Özellikle yöneticilerinizle yaşadığınız sorunlar sizi oldukça yordu, artık yeni adımlar atma vakti sizin için. Genel imajınızı değiştirmek, kendinizi yenilemek, isteyebilirsiniz. Geleceğinizi daha çok düşüneceğiniz durumlar olabilir, yeni görüşmeler yapabilir, yeni teklifler alabilirsiniz.




BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR


Kova burcunda gerçekleşecek yeniay sizin için iç dünyanız da yenilenme olarak farkındalık sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirebilir, yeni ruhsal, manevi rahatlama teknikleri geliştirebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sizi rahatsız eden bir takım alışkanlıklarınızı bırakmak içinde uygun zamanlarda olacaksınız. İş konularında sizi geliştiren yeni konuları araştırmak, kitaplar okumaya başlamak iyi gelecektir. Maddi manevi yönde kendinizi nasıl güçlendireceğinizi düşündüğünüz zamanlardasınız, iç dünyanızda değişimler yaşıyorsunuz. Medya, yolculuklar, yabancılar veya hukuksal konularla ilgili gerginlikler oluşabilir, sakin kalırsanız kazanan siz olursunuz. Evliliğinizde veya iş birliği yaptığınız kişilerle ilgili konularda arkadaşlarınızdan fikir almanız yerinde olacaktır.





ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM
MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
BLOG : http://nurgulduzenli.blogspot.com.tr/
*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder