15 Şubat 2016 Pazartesi

15-21 ŞUBAT HAFTASI GÖKYÜZÜ MESAJLARI

15-21 ŞUBAT HAFTASI GÖKYÜZÜ MESAJLARI
Bu hafta Merkür ve Venüs  gezegenin kova burcunda hareket etmesi, güneşin balık burcuna geçmesi sizleri nasıl etkileyecek? Bu hafta burcunuzu neler bekliyor ? Merak ettiğiniz gelişmeler burcunuz ve yükselen burcunuza göre aşağıdaki gibidir, sevgiler


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Sosyal ortamlarda zihinsel olarak ön planda olduğunuz, uyum ve dengeyi sağladığınız yapıcı faaliyetler içinde olabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınız da güzel konuşmalar yapacağınız bir hafta sizi bekliyor, yeni ilginizi çeken haberler duyabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, kalabalık gruplarla iş geliştirme çalışmaları yapabilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile birlikte içsel motivasyonunuz farkındalığınız artıyor, bir müddettir düşündüğünüz konulara yeni çözümler üretebilirsiniz. Mistik çalışmalar yapmak, maneviyatınızı güçlendirecek çalışmalara yönelmek, müzik dinlemek bu dönem içerisinde size iyi gelecektir, özellikle rüyalarınızda artış gözlenebilir.



BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR


Mesleki hayatınızda özgür girişimler başlatacağınız, ön planda fark edileceğiniz bir süreç sizi beklemekte. İş hayatında yeni projeler üretebilir, yeniliğe önem verebilir, yeni girişimler başlatabilirsiniz. Size destek veren farklı kişilerle tanışabilirsiniz, ortak girişimler başlatabilirsiniz. Yöneticilerinizle diyaloglarınız verimli gelişeceği, takdir toplayacağınız bir haftanın içerisindesiniz. Güneşin balık burcuna geçmesiyle birlikte çevrenizde ilişkilerin güçleneceği, hayal dünyanızın geliştiği , sosyal çevrenizde sınırların kalktığı bir sürecin içerisine girmekte olabilirsiniz. Özellikle kadınlardan destek göreceğiniz çalışmalar içersinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli sohbetler yapabilirsiniz.



İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR


Özgürlüğünüz idealleriniz için yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir hafta sizi beklemekte. İşinizle ilgili yeni hayalleriniz oluşabilir, yeni adımlar atma enerjisini hissedebilirsiniz. Uzak akrabalarınızla ilgili daha uyumlu bir dönem içersin de olabilirsiniz, birlikte organizasyonlar başlatabilirsiniz. Daha çok yolculuklar yapacağınız, eğitsel konularda ön planda olacağınız yeni durumlar söz konusu olabilir. Güneşin balık burcuna geçmesiyle birlikte İş ile ilgili güzel bir dönemde olup, ışığınızın parlayacağı bir dönem sizi beklemekte.






YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR


Bu hafta ödemelerinizle ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, maddi kaygılarınız oluşabilir, çözüm arayışınızı artırabilirsiniz. Ancak eşinizden ortağınızdan veya ailenizden destek görüp bu dönemi kolaylıkla atlatabilme imkanlarınız var. Banka ile ilgili işlemlerinizde ödemelerinizi daha çok planlayacağınız bir dönemde olabilirsiniz. Güneşin balık burcuna geçmesiyle birlikte medya basın yayın gibi işlerinizde daha fazla ön planda olacağınız durumlar veya iş seyahatleri gündemde olabilir. Hayatının anlamını daha çok sorgulayacağınız, yeni bir anlam arayışı içerisinde olacağınız bir süreç sizi beklemekte. Bu dönemde bazılarınız psikolojik destek alıp, bakış açısını esnetmek için girişimlerde bulunabilir.



ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Evliliğinizde, ortaklığınızda veya iş birliği yaptığınız kişilerle ortak kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Bireysel ve sıra dışı düşüncelerinizle çevrenizi şaşırtabilir, girişimlerinizde bu yönde olabilir, yeni iş girişimleri başlatabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde problem teşkil eden konuları bu hafta çözümler üreteceğiniz uyumlu, saygı, sevgi dolu bir hafta sizi beklemekte Güneşin balık burcuna geçmesiyle birlikte başkasından kaynaklı gelirleriniz üzerinde daha çok çalışmalar yapabilirsiniz. Kredi, prim, nafaka, miras gibi konularda beklediğiniz girişimleri başlatabilirsiniz. Bir müddettir psikolojik olarak zorlandığınız konularda yeni farkındalık sağlayabilir, kararlı duruş sergileyebilirsiniz.




BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR


Günlük hayatınızda daha esnek uyumlu olduğunuz bir hafta sizi beklemekte. Ekip çalışmasının önemini hatırlayacağınız girişimleriniz olabilir, yeni bir çalışma arkadaşı edinebilirsiniz. Bu dönem özellikle işlerinizi kolaylıkla, uyumla yapmanın yollarını keşfediyor gibisiniz. Sağlığınızla ilgili konularda daha özenli olup, kontrolleri yaptırmak isteyeceğiniz süreçlerdesiniz. Güneşin balık burcuna geçmesi ile birlikte ortaklık veya evliliğinizde daha romantik olacağınız bir dönem sizi beklemekte. İlişkisi olmayanlar için yeni kişilerle tanışabileceği fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş ilişkilerinde uzun zamandır beklediğiniz yeni projelere başlayabilir, daha uyumlu davranacağınız koşullar oluşabilir.



TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Yaşam enerjinizin artacağı, canlanacağınız ve güzel gelişmeler yaşayacağınız, hayattan daha çok keyif alacağınız gelişmeler sizleri beklemekte. Sürpriz aşka başlayabilir, günlük hayatınızda daha hareketli olacağınız gündeminiz oluşabilir, eğlenmeye daha çok vakit ayırabilirsiniz. İş koşullarınızda harika bir yenilenme haftasında olacaksınız, özellikle sanatsal işler veya ön planda olacağınız işler için çok uygun bir dönem sizi beklemekte. Uzun süredir beklediğiniz koşulları artık harekete geçirecek enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Daha yaratıcı olacağınız kazançlar sağlayacağınız günlük hayatınızın hareketlendiği bir dönem olabilir.




AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Bu hafta ailesel konularda yeni düşüncelere açık olacaksınız, ailenizi dinlemek, güzel konuşmalar yapmak daha yapıcı olmak niyetindesiniz. Yaşadığınız yeri, evinizi değiştirmek güzelleştirmek isteyebilir, uyum ve ahenk sağlayabilirsiniz. Güneşin balık burcuna geçmesiyle birlikte, aşk hayatınızda daha romantik olacağınız güzel süreçler sizi bekliyor. Birlikteliği olmayanlar için yeni bir ilişkiye başlama fırsatları olabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yaratıcılığınız, yaşam enerjiniz artıyor daha çok ön planda olacağınız durumlar olabilir, eğlenceye daha çok zaman ayırabilirsiniz.



YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta yakın çevrenizi ilgilendiren konularda özgürlüğünüzü daha çok ifade edebilirsiniz. Komşularınız, akrabalarınız, yakın arkadaşlarınızla iletişiminizin oldukça artacağı bir dönem sizi beklemekte. Trafikle ilgili konularda işlemleriniz kolaylıkla çözülebilir, bazılarınız yeni bir araç almak isteyebilirsiniz. Eğitim –öğretim konularına yeni düzenlemeler başlatabilir, yeni projeler geliştirebilirsiniz. Güneşin balık burcuna geçmesiyle birlikte ailesel konularda kendinizi güzel ifade edeceğiniz, bir takım sorunları çözebileceğiniz bir dönem içerisinde olabilirsiniz. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebilir, daha önceden olan sorunlarınıza çözüm üretebilirsiniz. Ailenizle birlikte emlak ile ilgili konularda ekstra şanslar sizi beklemekte.




OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR


Bu hafta para ile ilgili uzun dönemdir çözmeye çalıştığınız konular için artık adım atıyorsunuz. Karlı alışverişler yapabilir, finansal kararlar alabilir, çevrenizden destekler alabileceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Etrafınızdaki kişiler arasında ön planda olacağınız, kendinizi ortaya koyacağınız durumlar olabilir. Eğitimsel konurda şanslı olduğunuz durumlarla karşılaşabilir, yeni girişimlerde bulunabilir, eğitim için yolculuklara çıkabilirsiniz. Trafik ile ilgili evraksal çözmek istediğiniz konular varsa bu dönem kolaylıkla hallolacaktır. Yeni bir şeyler almak-satmak için gökyüzünün sizi desteklediği zamanlardasınız.



KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Bu hafta kovalar için güzel bir dönem başlamakta. Merkür ve Venüs gezegeni kova burcunda hareket etmekte, fiziksel anlamda değişiklikler yapmak isteyebilir, imajınızı farklılaştırmak isteyebilirsiniz. Beğenilen ilgi gören, dikkat çeken kişi bu ay kova burçları ve yükselen kovalar olacaktır. Enerjiniz artıyor, sosyal gruplar içerisinde daha hareketli, kendinizi daha çok ifade ettiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. İş hayatında tüm ilgiler sizin üzerinizde olabilir, yöneticilerinizden övgü alabilirsiniz. Parasal anlamda karlı olduğunuz durumlar olabilir, maaşınız artabilir, geliriniz farklılaşabilir, gökyüzü finansal anlamda sizi desteklemekte.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR


Bu hafta içsel olarak sorgulama yapacağınız bir haftada olabilirsiniz. İlişkinizde gel gitler olabilir, gizli problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar kendiniz ilişkiye hazır hissetmeyebilir, yalnız kalmak daha cazip gelebilir. İçsel olarak huzursuzluk ve kaygısal durumlar olabilir, yaşadığınız olayları fazla kafanızı takma durumları olabilir. Ruhsal dengenizi sağlayabilmek adına, manevi çalışmalara yönelebilir, kendinizi tanımak için çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta güneşin sizin burcunuza geçmesiyle, fiziksel olarak değişmek, kendinize bakmak, hayatınızı aydınlatmak döneminiz başlıyor. Bu süreç sizin için yenilenme dönemidir, daha cesur adımlar atabilirsiniz.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM
MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com


*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder