22 Şubat 2016 Pazartesi

22 - 28 ŞUBAT DOLUNAY HAFTASI BURCUNUZA ETKİSİ

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşen dolunayla birlikte iş hayatınız, günlük çalışma koşullarınız, iş projeleriniz gündemde olacak. Arkadaşlarınızın önerisiyle organizasyonlarda yer alabilir, gruplar içinden işinizle ilgili yeni fikirlere açık olabilirsiniz.  Günlük çalışma koşulların da bir yenilenme, farklılaşma  yaşadığınız bir dönemdesiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde arkadaşlarınızın önereceği yeni gelişmeler sizi bekliyor olabilir. İçsel olarak takıntılar yaşayabilir, sağlığınızı ilgilendiren konularda endişeleriniz oluşabilir. Dolunay ile birlikte rüyalarınızda artışlar gözlenebilir, manevi çalışmalara yönelebilirsiniz.


BOĞA  VE  YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Pazartesi gerçekleşen dolunay ile birlikte aşk hayatınızda daha detay düşünebilirsiniz, ilişkinizin gidişatın daha düzenli olmasını isteyebilirsiniz. Özellikle bu hafta aşk hayatınızda beklentileriniz daha çok devreye girebilir. Yaratıcılık gerektiren konulara veya yeni hobbylere yönelmeniz bu hafta kendinizi daha rahat hissetmenize eden olabilir. İş hayatında daha rahat kararlar alabilmek, farklı fikirler üretebilmek istiyorsunuz. Otorite konumundaki kişilerle, patronlarınız, müdürleriniz veya ailenizle ilgili konularda yeni destekler alabileceğiniz durumlar oluşabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Pazartesi gerçekleşen dolunay ile birlikte aile hayatınızı ilgilendiren konular da  çok detaylı düşünebilirsiniz ve aile üyelerini eleştirmek isteyebilirsiniz. İç dünyanızda endişelerinizin oluşacağı durumlarda, inancınızı yükseltecek kişisel gelişim çalışmaları yapabilir, konuların pozitif taraflarını görmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır. Güzel gelişmeler yaşamakta olduğunuz bu süreçlerde, iç dünyanızda oluşacak gelgitleri durdurmak sizin elinizde. Eğitsel konularda yeni görüşmeler başlatabilir, adımlarınızı hızlandırabilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Pazartesi gerçekleşen dolunay ile birlikte çevremizde gelişen konuları detaylarıyla ile düşünüp, içsel olarak huzursuzluk yaşayabilir, kaygılar oluşturabilirsiniz.  Aşk hayatınızda yaşadığınız konular, parasal konular son dönemde sizi oldukça düşündürdü. Zihninizde yer alan bu konulardan oldukça sıkıldığınızı fark edebilir, seyahat etmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda ailenizden veya eşinizden desteklendiğiniz bir süreçtesiniz. Hafta sonuna doğru yeni iş teklifleri alabilir, yeni eğitimlere başlayabilir, umutlarınızın artacağı durumlar oluşabilir.



ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Pazartesi gerçekleşen dolunay ile birlikte maddi manevi sahip olduğunuz değerlerle ilgili daha titiz düşünebilir, finansal durumunuzla ilgili kaygılarınız oluşabilir. Parasal alışveriş içinde olduğunuz kişilerle ilgili borç-alacak ilişkisine yeni düzenleme getirebilirsiniz.  Evlilikle ilgili konularda özgür bir bakış açısıyla kararlar aldığınız bir dönem içerisindesiniz, aldığınız kararlarda daha detaycı düşünüp, endişelere kapılmanız söz konusu olabilir. Hafta genelinde duygusal dalgalanmalar, gelgitler yaşayabilirsiniz.



BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Pazartesi dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor, olaylara genel bakışınız, daha titiz, daha detaycı bir yaklaşım şeklinde olabilir. Yakın çevrenizdeki kişileri veya iş hayatınızda ki kişileri aşırı eleştirme isteği içerisinde olabilirsiniz. Günlük çalışma koşullarında herkesten farklı bir düşünce yapınızla bireyselliğinizi ortaya koymak istiyorsunuz.  İş birliği yaptığınız kişilerin, ortağınızın veya eşinizin davranışlarını kafanıza takabilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda kontroller yaptırmanız için girişimde bulunabileceğiniz bir dönem içerisindesiniz.



TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ  OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşen dolunay ile birlikte iç dünyanızda küçük meseleleri büyütebilir, kaygılanabilirsiniz. Kendi kendinizi eleştirmek yerine manevi çalışmalara yönelmek size daha çok fayda sağlayacaktır. Birilerine devamlı yardım ettiğinizi düşünüp, biraz geri adım atmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda bir takım konuların değişim enerjisinde olduğunun farkına varacağınız bir hafta içerisinde olacaksınız. Bedeninizi, sağlığınızı iyileştirici çalışmalara yönelmeniz sizin için yararlı olacaktır.  Aşk hayatınızla ilgili fırsatların devam ettiği bu hafta, sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.


AKREP  VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşen dolunay ile birlikte dernekler, sosyal gruplar içerisinde bir müddettir netleşmeyen konularınız sonuçlanabilir. Arkadaşlarınıza destekler verebilir, bazı konularda net konuşmalar yapabilirsiniz.  İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerinizle ilgili planlamalarınız da titiz davranabilirsiniz, beklediğiniz maaş artışının gecikmesi sizi huzursuzlandırabilir. Aşk hayatınızda canlanmanın yaşadığı bu dönemde durumları detaylı değerlendirebilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konularda daha düşünceli hareket edebilir, daha uyumlu olabilirsiniz.


YAY  VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşen dolunay ile birlikte iş hayatınızda ki gelişmeleri düşünmeye başlayabilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürleriyle ilgili süregelen konular netleşebilir. Ailenizle ilgili konularda insanların bakış açısını eleştirmeniz dolunay etkisinden olacaktır. Sorumluluklarınızın sizi içsel olarak kaygılandırdığı durumlar yaşayabilirsiniz. Bu sürecin geçici olduğunu bilmek ve manevi , ruhsal çalışmalar yönelmek, yaşadığınız bu kaygıyı azaltacaktır. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle daha çok paylaşımda olacağınız bir hafta sizi beklemekte.


OĞLAK  VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşen dolunay ile birlikte yabancılar, eğitim, seyahat , hukuksal konular, medya gibi konularda çok derin araştırmalar da olabilirsiniz. Bu hafta endişe ve korkularınızın su üstüne daha çok çıkması sizi yormaması için, inançlarınızı geliştirmek adına kişisel gelişim çalışmaları yapabilir, umutlarınızı tazelemek için emek vermeniz gerekebilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya akrabalarınızla ilgili iletişimsel yenilenme yaşayacağınız, yeni farkındalıklar sağlayacağınız bir hafta olabilir. Bu hafta parasal bir gündeminizle ilgili sonuç alacağınız, gelirinizde artışlar gözlemlenebilir. Ailesel konularda ve alım satımlar için desteklendiğiniz bir hafta da olacaksınız.


KOVA  VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşen dolunay ile birlikte iş birliği yaptığınız kişilerden veya eşinizden kaynaklı gelirlerinizle alakalı uzun zamandır beklediğiniz konularda sonuçlanma yaşabilirsiniz. Kredi , vergi, sigorta gibi ödemelerinizde aksilikler yaşayabilirsiniz, hesap hataları söz konusu olabilir.  Bir müddettir, enerjinizin , motivasyonunuz arttığı zaman dilimindesiniz, alım satımlarla ilgili konularda daha çok ön planda olduğunuz durumlarla karşılaşabilirsiniz ancak kontrollerinizi bu dolunay sürecinde iyi yapmanız gerekmekte.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşen dolunay ile evlilik hayatınızda veya ikili ilişkileriniz de daha titiz düşünmeye başlayabilir, yolunda gitmeyen  konuları sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Motivasyonunuz arttığı bu süreçlerde kaygılarınızı geri planda bırakabilmeniz yerinde olacaktır. Biteni ve gideni olduğu gibi kabul edebilmek, kaygılanmamak, endişeden korunmaya çalışmak sizi daha az yıpratacaktır.  Sanatsal konular ve yaratıcılık gerektiren konularda yeni projeleriniz olabilir, bu konular işe dönüşebilir.  Yeni yapacağınız iş anlaşma şartlarını titizlikle incelemeniz, size kolaylıklar sağlayacaktır.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder