29 Şubat 2016 Pazartesi

29 ŞUBAT- 6 MART HAFTASI BURÇ YORUMLARI



Bu hafta Mars gezegeni yay burcuna, Merkür gezegeni balık burcuna geçiş yapacak. Bu geçişlerin burcunuza ve yükselen burcunuza etkisi nasıl olacak ? Detaylar aşağıdadır, sevgiler 


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR   

Haftaya finansal gündeminizle ilgili düşüncelerle başlıyorsunuz. Bir müddettir parasal olarak bir düzen oluşturmak istiyor, istikrar sağlamak istiyorsunuz. Hafta sonuna doğru Marsın Yay burcuna geçmesi ile birlikte, yabancılar, yurtdışı, hukuk, eğitim gibi konularda daha hareketli olabilirsiniz. İnançlarınızı daha çok savunacağınız ortamlarda bulunabilir, akademik konularda yeni fikirler edinebilirsiniz.  Marsın mücadele gücü ile genel  hareketlilik bu alanlarda olacağı bir dönem içerisine giriyorsunuz. Merkür’ ün Balık burcuna geçmesi ile sezgilerinizin, rüyalarınızın artacağı bir dönem sizleri beklemekte.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR   

Bu hafta eşiniz veya iş ortağınızla ilgili duygularınız hassas olabilir, aranızda ki konulara daha detaycı, sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz.  Hafta sonuna doğru Marsın Yay burcu geçişi ile birlikte,  finansal olarak bir takım konularda harekete geçme isteğin içerisinde olabilirsiniz. Borç alışverişlerine,  ödemelerin takibi gibi konularda daha dikkatli olunması gereken bir dönem.  Başkalarından kaynaklı ortaklaşa gelirlerinizde enerjiniz artıyor, yeni kararlar alıp,  kararlarınızın arkasında durmak istiyorsunuz.  Merkür’ ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte sosyal ortamlarda düşüncelerinizi güzelce ifade edebileceğiniz, yaratıcılığınızın geliştiği, arkadaşlarınıza bolca yardımlar etmek isteyeceğiniz  bir hafta yaşayabilirsiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR   

Bu hafta günlük çalışma koşullarınızda hareketlilikle başlıyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızla veya çalışanlarınızla ilgili konuları kafanıza takabilirsiniz. İşyerinizde ani çıkışlar yapmamaya dikkat edin. Marsın Yay burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler, ortaklığınız, eşinizle ilgili ilişkilerinizde hareketlenmeler olabilir, çözülmesi gereken sorunları gündeme taşıyabilirsiniz. Bazen sabır sınırlarınızın zorlandığını düşünebilir, mücadele ettiğiniz hissinde olabilirsiniz.  Merkür’ün balık burcuna geçmesiyle iş hayatınızda zihniniz güzel planlamalar içinde olacağı bir döneme geçiş yapıyor. İş anlaşmaları yapmak, yeni iş bulmak veya  işinizle ilgili yaratıcılığınızın arttığı verimli  bir süreç başlamış oluyor.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR   

Haftaya yine aşk hayatınızı , çocuklarınızı, yaratıcılığınızı düşünerek,  başlıyorsunuz.   Hafta sonuna doğru Marsın Yay burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınızı, günlük işlerinizi, sağlığınızı daha çok düşünüyor olacaksınız.  İş yerinizde enerjinizin arttığını hissedebilir, hatta iş arkadaşlarınızla sözel mücadele içine girebilirsiniz. Sağlıksal olarak bu dönemde daha dikkatli olup, gerekli kontrolleri yaptırmanızı yerinde bir karar olur.   Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlar oluşabilir. Daha çok empati yapacağınız, karşınızdakini anlayacağınız , inançlarınızı daha çok geliştirmek isteyeceğiniz, ruhsal olarak manevi çalışmalara yöneleceğiniz bir hafta sizleri beklemekte.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR   

Bu hafta ailenizle ilgili koşulları düşünüp, duygusal bir dalgalanma yaşayabilirsiniz. Özellikle finansal konularda gereksiz sözel çıkışlarda bulunmamaya dikkat etmeniz gerekmektedir.  Marsın Yay burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınız, çocuklar, yaratıcılığınız gibi konularda hareketlenme dönemi başlıyor. Bu konularda bazen enerjinizin arttığı hissedebilir, bazen de sert çıkışlar yaptığınızı gözlemleyebilirsiniz.  Ayrıca spora, yeni hobilere başlamak içinde uygun bir dönem diyebiliriz.  Merkür’ün Balık burcu geçişi ile finansal olarak yeni  kararlar alabilir, anlaşmalar imzalayabilir. Bankacılık işlemlerinizin kolaylıkla çözümlendiğini gözlemleyebilirsiniz.  Özellikle ortaklaşa gelirleriniz de artış sağlayacak yeni projelere başlayabilirsiniz.


BAŞAK  VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR   

Haftaya yakın çevrenizdeki gelişmelerle başlıyorsunuz. Akrabalarınız, komşularınız, yakın arkadaşlarınız la aranızda oluşabilecek ani çıkışlara dikkat etmeniz fayda sağlayacaktır.  Özellikle trafikte oluşabilecek tartışmalara dikkat diyoruz. Marsın Yay burcuna geçişi ile ailenizle daha çok zaman geçireceğiniz, ailesel konularda enerjinizin artacağı zaman dilimi sizi bekliyor. Aile içerisinde oluşabilecek fikirsel tartışmalar biraz canınızı sıksa da yine de susmak taraftarı olmazsınız. Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte ortaklıklarınız da, iş ilişkilerinizde yeni anlaşmalar yapacağınız, zihninizin daha çok işbirliklerinde olacağı bir dönem sizi beklemekte.


TERAZİ  VE TERAZİ BAŞAK OLANLAR   

Haftaya ödemelerinizle ilgili harekete geçtiğiniz gündemle başlıyorsunuz. Başkalarına olan ödemelerinizi yapmak için harekete geçebilir, banka işlerinizi halledebilirsiniz.   Marsın Yay burcuna geçmesi ile birlikte kısa mesafeli yolculuklarınızın artacağı, etrafınızda daha hareketli olacağınız durumlar olabilir. Satış, pazarlama, tanıtım veya sosyal medya ile ilgili konularda yeni adımlar atma fırsatları sizinle olacaktır.  Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte yeni kararlar alabilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. İş koşullarınızı nasıl iyileştireceğinizle ilgili yeni yaratıcı fikirler edineceğiniz bir dönem sizleri beklemekte. Çalışmayanlar için yeni iş fırsatları karşılarına çıkabilir.



AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR   

Haftaya motivasyonunuz artarak adım atıyorsunuz. Yeni bir dönemin başladığı günlerden geçmektesiniz.  Ödemelerinizle ilgili yeni kararlar alabilir, planlamalar yapabilirsiniz.  Hafta sonuna doğru Marsın Yay burcuna geçmesi ile birlikte parasal konularda enerjinizin artacağı, gelirinizin hareketleneceği bir dönem sizi beklemekte.  Maddi ,  manevi değerlerinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilir, yeni teklifler alabilirsiniz.  Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte aşk hayatınız, çocuklarınız, yaratıcılığınız ile ilgili zihniniz daha açık olacağı, güzel konuşmalar yapacağınız bir dönem sizi beklemekte.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR   

Bu hafta enerjiniz içe dönük bir şekilde başlıyorsunuz.  Zihinsel olarak, kuşkular,  şüpheli düşünceler sizi yorabilir, endişeli bir şekilde haftaya başlayabilirsiniz. İş konularında desteklendiğiniz, sizinle yeni paylaşımlar yapıldığı, akrabalarınızın, yakın arkadaşlarınızın işinizle ilgili size yardımcı olmaya çalıştığını gözlemleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Marsın Yay burcuna geçmesi ile motivasyonunuzun artacağı, kendinizi daha çok ortaya koyacağınız , girdiğiniz ortamlarda varlığınızı daha çok hissedilecek durumlar yaşayabilirsiniz.   Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte ailenizle ilgili daha çok hassas düşüneceğiniz, derin bir özlem duygunuz oluşabilir.  Odak noktanız aileniz, eviniz, ev koşullarınız, emlak konuları olabilir, bu konularda bolca konuşmalar yapabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR 

Haftaya iş arkadaşlarınızla, yakın çevrenizle  alakalı bir gündemle başlayabilir, sözel tartışmalar içerisinde olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Marsın Yay burcuna geçiş yapması ile birlikte manevi çalışmalar, ruhsal konular  ,  bilinçaltınızla ilgili  konularda  hareketlenmeler olabilir, yeni farkındalıklar sağlayabilirsiniz. Bu dönem özellikle sizin arkanızdan söylenmiş bir takım gizli konuları duyabilir, huzursuz olabilirsiniz. Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ile birlikte, yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız, kardeşleriniz daha çok gündeminiz de olabilir. Kısa seyahatler yapabilir, eğitsel konulara daha çok ağırlık verebilirsiniz.  Bu dönem özellikle yazılar yazmak,  yaratıcı çalışmalar yapmak size iyi gelecektir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVAOLANLAR   

Haftaya iş hayatınız, yöneticileriniz, iş arkadaşlarınızla alakalı bir gündemle başlıyorsunuz. Marsın Yay burcuna geçiş yapması ile birlikte, sosyal hayatınız hareketleniyor. Arkadaşlarınızla daha çok bir arada olmak isteyebilir, uzun zamandır bir araya gelmediğiniz dostlarınızla görüşebilirsiniz. Bazı durumlarda arkadaşlarınızla küçük problemler oluşabilir, sinirsel gerginlik yaşayabilirsiniz. Merkür’ün Balık burcuna geçiş yapmasıyla birlikte para ile ilgili yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Bütçenizi nasıl artıracağınızı düşünüp, yeni kazanç yolları bulabilirsiniz. Özellikle bu dönemde sizi sevindirecek projeler gelebilir, gelir artışı sağlayabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR   

Bu hafta duygularınızın, sezgilerinizin daha çok gündemde olacağı bir haftaya başlıyorsunuz. Marsın Yay burcuna geçmesi ile birlikte kariyerinizle ilgili hareketlenmeler sizi beklemekte. Yöneticilerinizle haklı olduğunuzu düşündüğünüz konularda konuşmak isteyebilirsiniz.  Çalışma hayatında artık kendinizi göstermek istiyorsunuz. İş arayanlar içinde yeni iş bulacakları, çalışma enerjilerinin artacağı bir dönem beklemekte.  Merkür’ ün Balık burcuna geçmesi ile zihinsel olarak güçlendiğiniz bir dönem,  iletişim gücünüz artıyor.  Daha akıcı konuşmalar yapacağınız, yeni anlaşmalar yapmak isteyeceğiniz bu süreçte, kararlı adımlar atmanız size fayda sağlayacaktır.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM
MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com




*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ

Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu






                                                                                                                                                              
                                                                                                                                                              



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder