21 Kasım 2016 Pazartesi

21-27 KASIM HAFTALIK BURÇLAR

  
Bu hafta Güneş Yay burcuna geçiş yapıyor. Yay burçlarının doğum günleri kutlu olsun. Bu geçişin sizlere olan etkisini, yükselen burcunuz ve burcunuza göre okuyabilirsiniz, sevgiler.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte gündeminiz değişiyor.  Seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı konuları , hukuksal konular , ikili ilişkileriniz bu süreçte odak noktanız da yer alabilir.  Sevdiklerinizle tatil planları yaparken , iş ile ilgili planlamaları da göz ardı etmeyin.Bireysel gelişiminiz için sorumluluklar almak söz konusu olabilir. Bazılarınız bu dönem iş için hırslı davranışlar sergileyebilir.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte gündeminizde finansal konular , başkasından kaynaklı gelirler yer alabilir. Bankacılık işlemleriniz, ödemeleriniz, miras, nafaka gibi konularla ilgilenebilirsiniz.  Eşinizin veya ortağınızın geliri ile ilgili değişiklikler yaşanabilir, sizlere katkı sağlayabilirler.  İş hayatınızda bu dönem fırsatlarla karşılaşırken , çevrenizin fikrini almak isteyebilirsiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte ilişkilerinizle ilgili farklılıklar yaşadığınız günlerden geçiyorsunuz. Evli olanlar  eşleriyle birlikte hareket etmek veya daha çok zaman geçirebilirler.  Bazılarınız bu dönem yeni kişilerle tanışabilir, evlenme kararı alabilir. Daha çok keyif aldığınız hayatınızın bu döneminde , çocuklarla ilişkilerinizde gelişmeler yaşanabilir. Yeni projelere başlamak, yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir haftadasınız.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR             

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte günlük hayatınızda hareketlilik başlamakta. Etrafınızda fark edileceğiniz, iş yerinizde dikkat çekeceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bu dönem ev ile veya aile ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bazılarınız bu dönem ev konularında taşınma kararları alabilir. Ev hayatında,  hanenizde genişlemeler olabilir, kalabalıklaşabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Eğlenmeye keyif yapmaya daha çok zaman ayırmaya başlıyorsunuz. Bazılarınız bu dönem yeni hobilere yönelebilir. Yakın çevrenizde eğitim konuları söz konusu olabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle ilgili şanslı olduğunuz koşullar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili hırslı davranmamaya özen gösterin, iletişim aksaklıklarını  yönetmeye çalışın.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR 

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte aile ilişkilerinizde hareketlilik söz konusu . Yaşadığınız yer aileniz, aile bireyleri bu dönem gündeminizde. Finansal olarak gelirinizin arttığı bu dönem , gayrimenkul alım satımı gibi kararlar alabilirsiniz. Bu kararınızı uygulamayı sonraki haftaya bırakmanız  uygun olacaktır.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR                  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte yolculuklarla ilgili gündemleriniz başlıyor. Bu dönem seyahatlerle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akraba ilişkileriniz , kardeş ilişkileriniz bu dönem daha samimi ve içten olabilir. Bu süreçte yazılar yazmak , sosyal medya konularıyla ilgilenmek veya  eğitimlere başlamak için uygun dönemdesiniz.  Aşk hayatınızla ilgili yaşadığınız gündemlerinizde  kafanızın karışıklığını yenmek için , kalbinizin sesini dinlemeniz gerekiyor.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR 

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte finansal konularda hareketliliğiniz başlıyor. Maddi manevi sahip olduğunuz değerlerinizle ilgili kendinizi ortaya koyacağınız bu dönem, farkındalığınız gelişiyor. Zam bekleyenler için bu dönem gelir artışı olabilir. Bazılarınız bu dönem yeni yatırım kararı alabilir, parasal planlamalar gerçekleştirebilir. Bu hafta çevrenizle iletişiminizde anlayışlı olabilmek önemlidir.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte kimliğinizi daha çok ortaya koyacağınız gelişmeler olabilir. Fiziksel olarak imaj değişimi yapabilir, bu dönem yeni girişimler başlatabilirsiniz. Sosyal guruplarda daha çok vakit geçireceğiniz bu süreçlerde, arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bu hafta parasal konularda harcamalarınızı kontrol etmeniz önemli. İşinizle ilgili değişimler yaşıyorsunuz ve yeni arayışlar içerisinde olabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte iç dünyanızda yeni farkındalıklar yaşadığınız gelişmeler sizi bekliyor. İş hayatınızda işlerinizin artığı, yöneticileriniz tarafından fark edildiğiniz bu süreçlerde, kendinize zaman ayırıp tatil planları yapabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem yalnız kalmak isteyebilir  veya kalabalık ortamlardan uzak durmak isteyebilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte dostluk bağınız kuvvetleniyor. Çevrenizden işinizle ilgili destekler alabilirsiniz, arkadaşlarınızla görüşmeleriniz artabilir. Gelecek beklentileriniz konusunda yeni konular gelişebilir. Bazılarınız bu dönem yabancılarla ilgili çalışmalar yürütebilir.  Yaşam felsefeniz olarak farkındalıklar yaşadığınız bu dönem, kendi kimliğinizin daha çok farkına varıyorsunuz. Sizler için artık harekete geçme vakti.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta Güneş’in Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte iş hayatınızda fark edilmeye başlıyorsunuz. Kariyerinizle ilgili çözemediğiniz problemler var ise , güneş bu ay size destek verecek. Finansal konularla ilgili alacak verecek konularında desteklendiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Eşinizin veya ortağınızın geliri ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta kadınlarla ilişkilerinizde gelgitli durumlar yaşanabilir.
ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder