10 Kasım 2016 Perşembe

BOĞA BURCUNDA SÜPERAY !

  


14 Kasım Pazartesi günü saat 16:51 de Boğa burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay dünyamıza çok yakın konumda gerçekleşeceği için ismi Süperay olarak geçmekte. Etkileri oldukça yoğun hissedilecek bu Dolunay ,  Boğa –Akrep aksında gerçekleşecek.  Sahip olmak ve bırakmak arasında kalacağımız konuları işaret eden bu geçiş,  değişimleri bizlere getiriyor. Durumları, kişileri kontrol ederek artık daha fazla ilerleyemeyeceğimizi gösteriyor ve sorumluluklarımızı bizlere hatırlatıyor. Burcunuzun ve yükselen burcunuzun aldığı etkiyi birlikte okuyunuz , sevgiler.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu dolunay hayatınızda kazançlarınız yönünde etkisini gösteriyor. Maddi manevi sahip olduğunuz değerler konusunda değişimler sizleri bekliyor. İşinizle ilgili uzun dönemdir beklettiğiniz kararlarınızı artık uygulamaya geçiyorsunuz. Sorumluluklarınızın farkına varıp,  gerekli adımları atıyorsunuz. Bu dönem desteklendiğinizi, işinizde fark edildiğini hissedebilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR     

Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan bu dolunay,  yaşamınızda önemli bir yere sahip. Kişiliğiniz, hayata bakış açınız, fiziksel imajınız dolunayın etkisi altında değişimden geçiyor. Bu dönem yolculuklarla ilgili, yabancılarla ilgili planlarınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Yaşamınızın yönü konusunda kendinizi sorguladığınız bu süreçte ilişkilere bakış açınız değişiyor. Bazılarınız bu dönem ilişkilerini resmiyete döküp, evlenme kararı alabilir.



İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunayda içsel farkındalıklar, psikolojik değişimler sizleri bekliyor. Finansal konularla ilgili , bankalarla ilgili, alacaklarınız veya borçlarınızla ilgili yeni durumlar gerçekleşebilir. Ortaklı işlerden yeni kazançlarınız olabilir. Bu dönem sağlığınızla ilgili kontrolleri yaptırmanız faydalıdır. Bazılarınız bu dönem yalnız kalmak isteyebilir, tatile çıkabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay, geleceğinizle ilgili kararlarınızı gözden geçirmenizi sağlayan gelişmeleri sizlere getiriyor. Arkadaşlarınız, sosyal guruplar , dernekler, yeni projeler yaşamınıza dahil olabilir. Yeniay dönemi başlattığınız konuların sonuçlarını bu dönem alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili , eşiniz veya ortağınız ile ilgili konularda iletişim aksaklıklarında dikkatli olmakta fayda var.Bazılarınız bu dönem ilişkilerinde nişan , evlenmek gibi kararlar alabilirler.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sizlerin iş hayatınız için önemli bir dolunay. Kariyerinizle ilgili uzun süredir bekleyen konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Günlük işlerinizin gelişmesini değiştirecek bu dolunay, yeni projeleri gündeme getirebilir. İş arkadaşlarınızla iletişiminizde toleranslı olabilmek önemli. İlişkilerinizle ilgili yaşamınızda bazı konular netleşmeye başlıyor.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sizlerin yolculuklar, inançlar, hukuksal konular alanlarında gerçekleşiyor. Bazılarınız bu dönem eğitimle ilgili yeni kararlar alabilir, seminer programlarına dahil olabilirler. Aşk hayatınızda dolunayın etkisi ile yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte fayda var. Çocuklarla ilgili gündemi olanlar , onların geleceği ile ilgili yeni planlamalar yapabilirler. Hukuksal gündemi olanlar sonuç alabilirler.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sizlerin  başkalarından kaynaklı gelirleriniz alanında gerçekleşmekte . Eşinizin veya iş yaptığınızın kişilerin geliriyle ilgili gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem bankalarla ilgili yeni girişimler başlatabilir. Ailesel konularla ilgili veya yaşadığınız yer ile ilgili değişimler yaşanabilir. Ev alım satımı için uygun zamanlardan geçiyorsunuz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sizlerin ilişkilerle ilgili alanınızda gerçekleşecek. Eşiniz veya ortaklıklarınız ile ilgili yaşanacak bu dolunayda , yeni kararlar alabilirsiniz. Bu dönem sorun olan ilişkilerinizle ilgili sonlandırma kararları alabilirsiniz. Bazılarınızın yolculuklarla ilgili gündemi olabilir. Eğitimle ilgili yaşanan konularda sorumluluklar alabilirsiniz. Bu dönem dolunayın etkisiyle yeni ilişkiye başlayabilir veya  evlilik adımı atabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte , günlük işleriniz, sağlığınız , çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konular ön planda olabilir. Bu dönem iş koşullarınızda gerçekleşecek olan yenilikler, finansal gelirinizi artırabilir. Birlikte iş yaptığınız kişilerle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir, yeni projelere yönelebilirsiniz. Bu dönem sizin çalışma hayatınızın yön değiştirdiğini işaret edebilir. Bazılarınız bu dönem yeni ilişkilere yönelebilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte , aşk hayatınız , çocuklar, hobileriniz, ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Sosyal ortamlarda daha çok bulunabilir,  arkadaş çevrenizden destekler alabilirsiniz. Yaşamınızı genelini ilgilendiren konularda , fiziksel imajınız da değişimler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız dolunayın etkisi ile spora başlama kararı alabilir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, aile ile ilgili konular, ev hayatınızla ilgili konularda değişimler sizleri bekliyor. Bazılarınız için bu dönem iş koşullarının değişimi diyebiliriz. Bu süreçte içsel olarak farkındalıklar yaşadığınız gelişmeler gerçekleşebilir. Karşınıza çıkan iş teklifleri sizi sevindirecek durumda olabilir. Manevi konular veya spiritüel konularla ilgilenip farkındalığınızı artırabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, yakın çevrenizle iletişiminiz dikkat çekiyor. Akrabalarınız, kardeşleriniz dolunayın etkisi ile yaşamınızda önemli bir noktada yer alabilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili çevrenizin desteğini alacağınız bu süreçlerde değişimler gerçekleşebilir. Sosyal medya ile ilgili  yeni durumlar gerçekleşebilir, yeni girişimler başlatabilirsiniz.


 ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder