6 Kasım 2016 Pazar

7-13 KASIM HAFTASI BURÇLAR




Bu hafta Marsın Kova burcuna geçmesiyle birlikte, önceliklerimiz değişiyor. Özgürlüğün , bireyselliğin önem kazacağı bu dönem, doğum haritanızın nasıl etki aldığını burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz , sevgiler


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR   

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, sosyal ortamlarda enerjiniz artıyor. Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız, destek göreceğiniz bu geçişte, gelecek ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Hafta ortasında  konulara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Son zamanlarda hızlı kararlar alıp, uyguluyorsunuz. Cuma günü yeni girişimleriniz için uygun bir süreç, cesur hareket edebilirsiniz.  Hafta sonu yolculuklar söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla iletişiminizde daha nazik olmaya çalışın.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte iş hayatınızda hareketli bir dönem başlıyor. Yoğun çalışmalar yapacağınız bu dönem, iş yapma kapasiteniz artabilir. İş arayanlar için yeni iş fırsatları karşılarına çıkabilir.Bazılarınız otorite ile veya baba ile fikir ayrılıkları yaşayabilir. Finansal konularla ilgili harekete geçebilir, kararlı adımlar atabilirsiniz. Bu dönem fikirlerinizde inatçı davranmak yerine , esnek olmayı deneyin.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, yolculuklar gündeminizde yer alabilir. Uzak yerlere seyahat edebilir, yabancı insanlarla bir arada olabilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili gündemi olanlar yeni araştırmalar yapabilir. İnandığınız değerlerle ilgili kararlı yaklaşımlarınız olabilir, gelecek ile ilgili planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili yapılandığınız bu dönem, umutlarınız tazeleniyor. Cuma günü itibari ile şehir dışına çıkabilir, arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR             

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte , finansal konularla ilgili gündemleriniz başlıyor. Başkasından kaynaklı gelirleriniz, bankacılık işlemleriniz, sigorta işleri daha çok gündeminizde yer alabilir. Maddi konularla ilgili endişelenmek yerine, atılması gereken adımları atmanız gerekir. Cuma günü iş hayatınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar almak, girişim yapmak için uygun bir zaman dilimi.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, ilişkilerle ilgili hareketli bir dönem başlıyor sizler için.  Bu hafta hızlı gelişen gündemlerinizde sakinliğinizi koruyup, stresten uzak kalın. Aşk hayatınızın hareketleneceği bu süreçte, yaşamınıza yeni birileri gelebilir. Cuma günü tatil planları yapıp, kısa süreliğine yolculuğa çıkabilirsiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, özgürlüğünüz, bireyselliğiniz daha çok dikkatiniz de olacak. Bazılarınız bu dönem spora, dansa veya hareketli aktivitelere yönelmek isteyebilir. İş hayatınız için cesaretiniz artıyor, mücadele gücünüzü elinize alıyorsunuz. Sizler için günlük işlerinizde cesur olduğunuz ve yoğunluklar yaşadığınız bir süreç başlıyor. İş arkadaşlarınızda iletişiminizde fikir ayrılıklarında sakin olabilmek önemli.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, çocuklarla ilişkileriniz, aşk hayatınız, eğlence hayatınız hareketleniyor. Bu dönem özgürlük ihtiyacınızın artmasına rağmen , aşk için adımlar atabilirsiniz.Yaşamınıza yeni birisi gelebilir, yeni tanışmalar yaşanabilir. Aşk bakış açınızda özgürlük duygunuzu ön planda tutacaksınız.Bu dönem harcamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışmanız gerekir. Hafta sonu evinizle ilgili değişimler isteyebilir, bazılarınız taşınma kararı da alabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, aile ilişkileriniz, eviniz, yaşadığınız yer ile ilgili konular gündeminizde yer alacaktır. Aile içi fikir ayrılıklarını saygı çerçevesinde yönetebilmeniz önemlidir. Bazılarınız adres değişimi yapmak isteyebilir. Parasal konulardaki gündeminizde yeni girişimler başlatabilirsiniz.Cuma günü itibariyle yaşam enerjinizde artışlar olabilir, günlük işlerinizde daha cesur girişimler gerçekleştirebilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, gündeminizde yolculuklar yer alabilir. Eğitim, seminer, sosyal medya, ticari konular da yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevreniz arkadaşlarınız, akrabalarınız ile ilgili gelişmelerde fikir ayrılıkları olabilir.Hafta sonuna doğru aşk hayatınız, eğlence hayatınız ön planda olabilir. Hafta sonu itibari ile Venüs'ün oğlak burcuna geçmesiyle finansal konularda artışlar olabilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, finansal konularda enerjiniz artıyor. Kazançlarınıza yansıyacak olan bu geçiş, maddi manevi değerleriniz konusunda etkileyebilir. Harcamalar konusunda planlı olabilmeniz bu dönem önemlidir. Hafta sonuna doğru odak noktanız da aile ile ilgili konular veya ev ile ilgili konular yer alabilir. Venüs'ün sizin burcunuza geçmesiyle birlikte kendinize daha çok özen gösterebilirsiniz, fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta Mars sizin burcunuza geçiyor ve hayata karşı enerjiniz artıyor. Son dönem aksayan konular için artık harekete geçme zamanı. Hafta ortasında finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Marsın sizin burcunuzda olması motivasyonunuzu artırmakla birlikte, hareket halinde olmazsanız öfkenizi artırabilir. Bu dönem sizler için en önemli konu harekete geçmektir. Haftasonu Venüs'ün oğlak burcuna geçmesiyle iç dünyanızda uyumlu bir süreç başlıyor. İlişkilerle ilgili gizli gündemleriniz olabilir, sevgilinizle gözlerden uzak tatille gitme planları yapabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta Mars gezegenin Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, daha çok yalnız kalmak isteyebilir, sadece yakın arkadaşlarınız ile iletişimde olabilirsiniz.. Aşk hayatınızla ilgili gerçekçi olmayı tercih ettiğiniz bu dönem, bireyselliğinize daha çok önem verebilirsiniz. Yaşamınızda sorumluluklarınızı farkettiğiniz bu süreçlerde yaşamınızda hareketlilikler olabilir. Haftasonu Venüs'ün Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte sosyal ortamlarda daha çok bulunabilir, kalabalıklardan gelecek fırsatlarınız söz konusu olabilir.




ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder