14 Mayıs 2017 Pazar

15-21 MAYIS HAFTASI BURÇLAR




KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR   

Haftaya başlarken işinizle ilgili konularda planlamalarınız söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür gezegeni Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu durum sizler için maddi konularda yeni konuları getiriyor. Aklınızda finansal konularla ilgili yapılanma planınız olabilir. Bazılarınız ticari yeni anlaşmalar yapıp kazanç sağlayabilir. Aşkın , sevginin yaşamınızdaki yeriyle ilgili düşündüğünüz zamanlardasınız. Cuma günü itibariyle daha çok yalnız kalıp, dinlenmek isteyebilirsiniz, bazılarınız manevi çalışmalara yoğunluk verebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Haftaya başlarken odak noktanızda yolculuklar, yabancılar , yurtdışı konuları olabilir. Bu hafta Merkür gezegenin Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için önem arz ediyor. Yaşamınızda eğitim , öğretim, okuma , yazma gibi konular ön planda olabilir. Özellikle finansal konularda yeni teklifler karşınıza çıkabilir. Cuma günü civarında sosyal paylaşımlarınız artabilir, kalabalık gruplarla bir arada olabilirsiniz. Yaşam hedeflerinizin, gelecek beklentilerinizin ne olduğunu düşündüğünüz zamanlardan geçiyorsunuz.  

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Uzun dönemdir kendinizi  hırslı ve girişken  bir şekilde ortaya koyduğunuz durumlar söz konusu. Haftaya başlarken finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizin için , fikirlerinizi daha çok kendinize saklamak isteyeceğiniz süreci işaret ediyor. Bazı durumlarda gizli konuşmalar söz konusu olabilir veya sizin arkanızdan konuşulan gündemlere tanıklık edebilirsiniz. Cuma günü civarında iş hayatınızla ilgili daha esnek yaklaşımlarınız söz konusu olabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminizde ortaklı ilişkileriniz veya evliliğinizle ilgili konular olabilir. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sosyal ortamlarda , kalabalık gruplarda arkadaşlarınız desteğini görebilirsiniz. Çevrenizde sizlerden fikir almak isteyen kişiler olabilir. Özellikle iş hayatınızda yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Cuma günü civarında yüksek öğretim , hukuksal konular , yolculuklar gündeminizde yer alabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Haftaya başlarken odağınızda günlük işleriniz, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanlarınız olabilir. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması iş hayatınızda yeni anlaşmalar , projeler karşınıza çıkabilir. Bazılarınız seyahatin dahil olduğu girişimler başlatabilirler. Yabancılarla ilgili gündemi olanlar için hareketli bir süreç olabilir. Cuma günü civarında finansal konularla ilgili gündemlerle ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Haftaya başlarken çocuklarınızla veya ilişkinizle  ilgili gündemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.  Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için inançlarınız, umutlarınızla ilgili hayat yolunuza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bu dönem seyahatler, yazılar  daha çok gündeminizde yer alabilir, eğitim konuları önceliğinizde yer alabilir.  Bir müddettir uğraştığınız finansal konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Cuma günü civarı evliliğiniz ve ortaklı işlerinizle ilgili duygusal durumlar yaşanabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminizde eviniz, yaşadığınız yer olabilir, bazılarınız evde vakit geçirmeyi tercih edebilirler. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için ortaklı işlerde ki finansal konularınızı işaret ediyor. Bazılarınız için bu durum miras veya nafakaları ilgili gelişmeleri işaret edebilir. Cuma günü çevrenize daha hassas ve duygusal yaklaşımlarınız olabilir. Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR   

Haftaya başlarken gündeminiz yakın çevrenizle kurduğunuz iletişim dikkat çekiyor. Eğitsel konular , iş planlamalarınızla ilgilenebilirsiniz .  Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için eşinizle ilgili konularla daha çok ilgileneceğinizi işaret ediyor. Ortak iş yapanlar için yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. İş hayatınızda dikkat çektiğiniz özel durumlar gerçekleşebilir, kadınlardan destekler alabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Haftanın ilk günü odak noktanızda maddi konular yer alabilir. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için iş arkadaşlarınızla ilgili veya günlük işlerinizle ilgili iletişim trafiğini vurguluyor. İş hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Bazılarınız çocuklar veya aşk hayatınızla ilgili yeni fikirler karşınıza çıkabilir.  Cuma günü civarı evinizle ilgili konularda hassas yaklaşımlarınız söz konusu olabilir

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR   

Haftanın ilk günü fiziksel görüntünüz, imajınızla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için çocuklarla ilgili konularda fikir alışverişleriniz olabilir. Bazılarınız aşk hayatınızla ilgili daha ciddi düşünceler içine girebilirsiniz. Bu dönem yaratıcılığınız artış gösterebilir, hobilere zaman ayırabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yakın çevreniz, akrabalarınızla ilgili konularda dalgalanmalar , hassas durumlar yaşanabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Haftaya başlarken iç dünyanızla ilgili dalgalanmalarınız söz konusu olabilir, yalnız kalmayı isteyebilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için aileniz, yaşadığınız yer, aile büyüklerinizle ilgili konularda fikir alışverişlerinizde artış olabilir.  Bazılarınız ev alım satım konularına öncelik verebilir. Hafta sonuna doğru finansal konularda hassas yaklaşımlarınız olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Haftanın başlangıcında arkadaşlarınız vakit geçirebilir, sosyal ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün Boğa burcuna geçiş yapıyor olması sizler için iletişimle ilgili özel konuları beraberinde getiriyor. Eğitim, öğrenim , seminerler, yolculuklar , akrabalarınız bu dönem odak noktanızda yer alabilir. Zihniniz her zamankinden daha verimli ve somut çalışabilir. Hafta sonuna doğru fiziksel görüntünüzle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder