28 Mayıs 2017 Pazar

29 MAYIS -4 HAZİRAN HAFTASI BURÇLAR



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR


Bu hafta Satürn Mars karşıtlığı ile haftaya başlıyoruz. Bu durum sizler için iletişim, yolculuklar, eğitim konularında bir takım karşıtlıklar içerisinde olduğunuzu işaret ediyor. İş sorumluluklarınız konusunda daha planlı olmalısınız. Ayrıca tatil planlarınız için hesapta olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bilgi alışverişlerinizde fikirsel ayrılıklar gerilmenize sebep olabilir. Salı günü civarında aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular odak noktanızda yer alabilir.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta yaşanana gökyüzü gündemleri sizleri iç dünyanızda planlı ve organize olmaya itebilir. Gündemleriniz arasında finansal konularda fikir ayrılıkları yaşadığınız konularınız olabilir. Eşin geliri ve ya ortağın geliri ile ilgili konular odak noktanızda olabilir. Bu dönem miras konuları, nafaka konuları, hisseli paralarla ilgili gündemler sizleri biraz uğraştırabilir. Kazançlarınız konusunda bilgi alışverişi yoğunluğu olabilir. Bu dönem yaratıcılığınıza daha çok odaklanmanız fayda sağlayacaktır.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta gökyüzünde gerçekleşen Satürn Mars karşıtlığı ile haftaya başlıyoruz.  Bu durum sizler için ilişkilerinizde anlaşmazlıkları fikir ayrılıkları gibi konuları getirebilir. Bu hafta dönemsel baş ağrılarınız söz konusu olabilir.  Salı günü civarı günlerde , bilgi alışverişiniz artabilir, aile akraba, kardeş gündemleri ile ilgilenebilirsiniz.  Bazı konulara yaklaşımlarınız daha sakin olabilmeli, uzlaşmacı hareket etmeniz gerekiyor. Hafta sonuna doğru daha keyifli olabileceğiniz koşullar söz konusu.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta gökyüzü sert etkilerle haftaya başlıyor. Bu durum sizler için gündelik işlerinizde , otoriter kişilerle karşı karşıya kalacağınız konular gündeme getirebilir. Salı günü civarı günlerde finansal konularla ilgilenebilirsiniz.  Ruhsal ve fiziksek sağlığınız bu hafta odağınız da olabilir. Gizli kalmış gündemlerinizle ilgili, içsel olarak dalgalanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol altına almak yerine , duygusal farkındalık sağlamanız  daha uygundur.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta gökyüzünün sert etkileri sizleri, sosyal gruplar içerisinde etkisi altına alıyor. Arkadaşlarınızla ilgili konularda fikir ayrılıklarınız söz konusu olabilir. Özel hayatınızın sorumlulukları ile ilgili durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili gel git yaşadığınız bir hafta olabilir. Ancak her şartlarda kendinizi daha motive olmuş hissedebilirsiniz.  Çocuklarınız ilgili konularda karar vermeniz gereken gündemler söz konusu olabilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta gökyüzün sert etkileri mevcut, bu durum aşk hayatınızla ilgili yanlış anlaşılmaların olabileceğine işaret ediyor.  Bu dönem engellendiğinizi kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda fikir ayrılıklarınız söz konusu olabilir.  Aileniz ile ilgili veya yaşadığınız yer ile ilgili bir takım gündemleriniz olabilir.  Perşembe gününden sonra kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz. Attığınız adımlarda daha kararlı ve cesur olabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta gökyüzünde Satürn Mars karşıt açısı ile başlıyoruz. Bu sizler için yaşam amaçlarınızı, inandığınız değerleri, umutlarınızı ne kadar önemsediğinizi test ediyor diyebiliriz. Seyahatlerle ilgili gündemleri olan kişiler,  gerekli kontrolleriniz yaptıktan sonra yolculuklara çıkması faydalıdır çünkü unutulan eşyalar olabilir.  Bu dönem öğrendiğiniz bilgilerle ilgili sağlamlaştırmalar yapmanız gerekebilir. Bu hafta İnandığınız değerleri savunurken daha net ve ısrarcı olabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta gökyüzünün sert etkileri sizleri maddi konularda etkisi altına alıyor. Çevrenizdeki kişilerle finansal konularda çözülmesi gereken gündemleriniz söz konusu olabilir. Sahip olduğunuz maddi manevi değerler konusunda yapılanmalarınız var . Bankacılık işlemleriniz, eşin geliri ortağın geliri gibi konularda fikir ayrılıklarını söz konusu olabilir. Zihinsel açıdan yorucu bir süreç olabilir, bazı durumlarda baş ağrıları yaşayabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu hafta  Satürn - Mars karşıtlığı ile başlıyoruz. Bu durum sizler için ilişkilerinizle ilgili karşıt durumlar yaşamanıza sebep olabilir. İyimser bir bakış açısında olmanıza rağmen , yaşamınızda stresli gündemleriniz söz konusu. Evliliğinizde veya ortaklığınızda engellendiğinizi veya kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.  Hafta sonuna doğru daha aktif , iyimser koşullarınız olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu haftaya Satürn Mars karşıtlığı ile başlıyoruz. Bu dönem işiniz, sağlık konularınız gündeminiz olabilir,  fiziksel açıdan yorgunluk hissedebilirsiniz.  Bu hafta  sizler otorite figürleriyle ilgili fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. İç dünyanızda bir takım kararlar alabilmek pek kolay olmadığı bir süreçten geçiyorsunuz. Hafta sonuna doğru kendinizi daha iyi ortaya koyacağınız koşullarınız oluşabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu haftaya Satürn Mars karşıtlığı ile başlıyoruz. Bu durum sizlerin otorite figürleriyle fikir ayrılıkları yaşayabileceğinizi işaret ediyor. Ayrıca yaşam hedefleriniz geleceğe bakış açınızla ilgili , umutlarınız konusunda içsel gerginlikleriniz söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili gündemlerde tartışmalı gündemleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru tatil planları yapabilirsiniz, bazılarınız yolculuklara çıkabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR                      

Bu haftaya Satürn Mars karşıtlığı ile başlıyoruz. Bu durum sizler için iş hayatınızda otorite ile fikir çatışmalarını işaret ediyor. Bazılarınız için bu durum kariyerinizle ilgili yol ayırımlarını getirebilir. Eviniz , aileniz, yaşadığınız yer ile ilgili bazı engellemeli konularınız olabilir. Yaşanan her ne olursa olsun sakin kalabilmek iyi gelecektir. Perşembe günü civarı finansal fırsatlarınız olabilir. Hafta sonuna doğru evinizde vakit geçirmek daha keyifli gelebilir.


ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM


MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com


TELEFON : 0 533 428 47 02


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder