7 Mayıs 2017 Pazar

AKREP BURCUNDA DOLUNAY



11 Mayıs Saat 00:42 de,  Akrep burcunun 20 derecesinde Dolunay gerçekleşecek. Dolunay zamanları, gizli olanının, karanlığın aydınlandığı zamanlardır ve gökyüzünde Güneş ve Ay karşı karşıya gelir.  Duyguların, önemli konuların bastırılmış veya saklanan şekilde değil, açıkça yaşandığı dönemdir.  Bu dolunayın Akrep burcunda gerçekleşiyor olması en derindeki gizemin açığa çıkmasını işaret ediyor. Ayrıca bırakmakta zorlandığımız her ne var ise , bununla ilgili önemli testlerden geçebiliriz.  Duygularımızla, iç dünyamızla, kişilerle yüzleşmeler yaşayabiliriz  ve derin şifalanmalar gerçekleşebilir. Değişimi işaret eden bu dolunayda , güçleneceğimiz gelişmeler yaşanabilir. Her sonun , yeni bir başlangıç olduğunu  hatırlamak lazım. Dolunaydan  tüm burçlar etki almakla birlikte Akrep , Boğa, Aslan, Kova  burçları öncelikli etkide olacaklar.  Dolunay etkilerini öncelikle yükseleninize göre, sonra kendi burcunuza göre okuyunuz.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR   

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için finansal konuları beraberinde getiriyor. Hisseli paralar, miras konuları, eşin veya ortağın geliri ile ilgili durumlar bu dolunayda sizleri harekete geçirici nitelikte. Bazılarınız psikolojik olarak bastırılmış duygularını dolunay zamanı kontrol etmek pek kolay olmayabilir. Bu dolunay sizin için ruhsal değişim konularını da beraberinde getirebilir.Bazılarınız için rüya artışları yaşanabilir.  Özellikle yakın çevreniz veya akrabalarınızla ile ilgili durumlar gündem yaratabilir, yapıcı olabilmek önemli.  İletişimde sabit fikirli davranmak sizlere kazanç sağlamayacaktır.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR                            

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için ilişkilerinizde gündemleri beraberinde getiriyor. Evliliğiniz veya ortaklı işlerinizde duygularınızı geri plana atmanız kolay olmayacaktır. . Bazılarınız bu dönem ilişkilerle ilgili gizli gündemleri açığa çıkabilir. Dengeyi sağlamak , uzlaşmak bu dönem çok kolay olmayacaktır. Yaşamınızda size engel teşkil eden kişilerden uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz, planlama yapma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için günlük işlerinizde yeni gelişen gündemleri beraberinde getiriyor. Trafikte hız yapmamaya özen gösterin. Ayrıca sosyal ortamlarda arkadaş ilişkilerinizde ani gündemler karşınıza gelebilir. Sağlık ile ilgili konularda bu dönem daha özenli davranmanız gerekiyor. Bu hafta sakin kalabilmeniz çok mümkün olmayabilir ve sorunlu olan konularda bırakma kararı alabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için aşk ilişkiniz ile ilgili gündemleri getiriyor. Bu dönem çocuklarla ilgili konularda yeni durumlar yaşanabilir ve iş hayatınız için önemli durumlar gerçekleşebilir. Bazılarınız aşk hayatınızla ilgili gizli gündemlerle ilgilenebilirler, ilişkilerinde son aşamaya geldikleri durumlar yaşayabilirler. Sağlam ilişkiler için bu dönem testten geçme dönemi olacaktır.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için aile hayatına dikkat çekiyor. Eviniz, yaşadığınız yer, aile bireylerinizle ilgili konular bu dolunayla birlikte bir karar aşamasına gelebilirsiniz. İş yaşamınızdaki gündemler aile konularını etkileyebilir. Sosyal gruplar içerisinde , arkadaşlarla ilgili konurda duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz. Dolunay etkisi ile gizli gündemler açığa çıkabilir ve yeni yön arayışınız olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için yaşamınızda yeni yolları işaret ediyor. İş hayatınızla ilgili gündemlerde değişim zamanı denebilir. İş yerinizde fikir ayrılıkları duygularınızı zorlayabilir.  Dolunay civarı günlerde kaygılı ve  endişeli olabilirsiniz. Bu dönem geçmişte kalan gizli bir gündem açığa çıkabilir. Finansal konularda ödemelerle ilgili gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları, seyahatler, yazılı sözlü iletişim, ilişkiler sizler için önemli duruma gelebilir. Kendinizi daha çok ortaya koyduğunuz konular olabilir.  

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR   

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için maddi konularda  gündemler getirebilir. Parasal algınız , kazançlarınız ile ilgili değişim konuları yaşamınıza dahil oluyor. Yeni girişimler , projeler karşınıza çıkabilir. Dolunay ile birlikte ilişkilere bakış açınız yön değiştiriyor. Evlilikler ortaklı işlerde uzun dönemdir süre gelen konularda artık yeni kararlar alabilirsiniz. İç dünyanızda bastırılmış duygularınız dolunay zamanı ortaya çıkabilir. Sizler için hızlı bir hafta olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için öncelikli önem arz ediyor. İş hayatınız, başkasıyla yaptığınız işler ile ilgili gündemler dolunay ile birlikte değişime girebilir. Finansal konularda yeni kararlar alabilirsiniz veya eskiden kalmış bir gündeminizle ilgilenebilirsiniz. Duyguların daha görünür olduğu bu dolunay, içinizde gizli kalmış konuları su yüzüne çıkarabilir.  Bırakmanın kolay olmadığı her gündeminiz için , kabul etmenin , akışa izin vermenin gücünü yaşayın.
                                                                                                    
YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için bilinçaltınızdaki kaygılı, endişeli düşüncelerin su yüzüne çıktığı durumları yaşatabilir. Evliliğinizle ilgili veya çocuklarla ilgili konularda karmaşaya düşebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar, bastırılmış duyguların ortaya çıkmasıyla iletişim aksilikleri getirebilir. Bu süreçte ruhsal ve bedensel olarak hassas durumlarınız olabilir. Rüyalarınızın artacağı bu hafta içe dönüş yapabilirsiniz. Manevi çalışmalar yapmak, terapiler almak dolunay zamanı çözülmeler yaşatabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR               

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Evinizle ve ailenizle  ilgili konular aklınızı karıştırabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili dolunay etkisi ile birlikte fikir ayrılıkları gerçekleşebilir. Bu dönem karşınıza çıkan iş projeleri için karar verme aşamasına gelebilirsiniz. Dolunay ile birlikte tepkilerle karşılaşabilirsiniz veya siz sert tepkili çıkışlar yapabilirsiniz. Sakin kalmak değişimi kabul etmek bu hafta sizler için önemli olacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR   

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için mesleki konularda ve hayat amaçlarınızla ilgili önemli değişimleri getiriyor. Aklınızı meşgul eden iş konularda bir karara varabilirsiniz. Bu dönem yaratıcılığınızın arttığı durumlar yaşayabilirsiniz.  Yakın çevrenizle ilgili duygusal iniş çıkışlar dolunay etkisi ile gerçekleşebilir.Toplum içinde kendinizi daha net ortaya koyacağınız, biriktirdiğiniz duygularınızı açığa çıkaracağınız gelişmeler yaşanabilir. Aile gündemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Akrep burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizler için yolculuklarla ilgili gündemi getiriyor. Bazılarınız bu dönem taşınma kararı alabilirsiniz. Bazı durumlarda medya, iletişim, eğitim, hukuksal konular  ile ilgili gündemler karşınıza gelebilir. Finansal olarak kazançlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem iletişimde sert tepkilerle karşılaşmanız söz konusu olabilir ve duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve duygularınızı ortaya koyabilmek sizler için önemli.

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM :
MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com

*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder