11 Nisan 2016 Pazartesi

11-17 NİSAN HAFTALIK ASTROLOJİ YORUMU


Bu hafta gökyüzünde olumlu etkiler bizleri sevindiriyor. Cesur, girişimci, kararlı olmanız için desteklendiğiniz bu hafta, gökyüzünden  nasıl etki aldığınızı yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz, sevgilerle


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Haftaya finansal konularda ki gündeminizle başlıyorsunuz. Eğitsel konular, satış tanıtım konuları, yabancılarla olan konularınız, seyahatler gündem yaratmaya devam ediyor. Uzun zamandır planladığınız işlerinizi geriye dönüp kontrol etme  sürecine girmiş bulunuyoruz. Manevi,  ruhsal konularda enerjiniz değişiyor, daha içe dönük düşünmeye başlıyorsunuz. İş,  kariyer alanında, yeni anlaşmalar, yeni görüşmeler yapmanız mümkün, karlı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek olduğu bu hafta, cesur girişimler başlatabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR   

Haftaya kendinizi daha güçlü ifade ettiğiniz koşullarla başlıyorsunuz. Kendinizi yazılı sözlü ifade edebilir, güzel anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bu süreci iyi değerlendirmek, sizlere fayda sağlayacaktır. Bu hafta gündeminizde maddi koşullar, ailesel koşullar, yakın çevreniz, iletişimsel konular size yoğun bir gündem verebilir. Yeni bir şeyler başlatmak için gökyüzünün sizleri desteklediği bu dönemde girişimlerde bulunmanız önemli. Başkasından kaynaklı gelirleriniz de veya alacaklarınızla ilgili bu hafta planlamasının iyi yapmanızda fayda var, haftaya mars gezegeninin geri gitmesiyle birlikte finansal gecikmeler yaşayabilirsiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR         

Haftaya başlarken duygusallığınız artabilir, çevrenizde gelişen olaylara hassas reaksiyonlar gösterebilirsiniz.  İlerleyen günlerde odak noktanızda finansal konular, maddi manevi sahip olduklarınız gündem oluşturabilir. Zihinsel olarak daha içe dönük bir düşünme süreci içerisindesiniz. Kendinizi karşı tarafa ifade ederken, düşünüp öyle konuşacağınız bir dönemdesiniz.  İçsel olarak endişeli olduğunuz konular var ise bu hafta daha iyimser koşullar sizleri beklemekte. Sizin için biraz plan program yapma dönemi diyebiliriz. Özellikle finansal bir plan yapmanız, işlerinizi düzene koymanız için gökyüzü bu hafta sizleri destekliyor. Sosyal ortamlarda kendinizi daha çok göstermeniz bu dönemde sizlere fayda sağlayacaktır


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Haftaya başlarken enerjiniz içe dönük, kendinizle ilgili düşüncelerle başlıyorsunuz. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha çok ortaya koyacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla ilgili konuların bu hafta size güzel bir gündem yaratacağını işaret ediyor. Mesleki anlamda, parasal konularda desteklendiğinizi hissedeceğiniz bir haftadasınız. İşinizle ilgili harekete geçmeniz sizlere güzel kazançlar sağlayabilir. Haftaya Mars gezegeni geri hareketine başlayacak olması nedeniyle,  bu hafta işlerinizi planlama, tamamlama sürecini iyi değerlendirmeniz yerinde olacaktır. İlişkinizle ilgili varolan sorunları çözmek için, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Haftaya daha dışa dönük, hareketli,  sosyal olarak başlayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren, bir sorgulama ve duygusallaşma gözlemlenebilir, yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hafta genelinde odak noktanız da iş koşulları, ticari, konular, sorumluluklarınız olabilir. Yeni girişimler başlatmak için olumlu açıların olduğu bu hafta, finansal olarak kazançlı çıkacağınız girişimler sizi bekliyor diyebiliriz. Yabancılar, yurtdışı bağlantıları, yolculuklar, akademik konular sizlere gündem oluşturmaya devam ediyor. Geleceğe cesur adımlarla ilerlemeyi devam ettirdiğiniz bir haftadasınız. Hedefleriniz konusunda,  enerjinizin,  motivasyonunuzun yüksek olduğu bu haftayı verimli kullanmanız size fayda sağlayacaktır.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Haftaya mesleki anlamdaki gelişmelerinizle başlıyorsunuz. Yabancılarla ilgili konular, eğitimler, organizasyonlarla ilgili konularda gelişmeler sizleri beklemekte. Hayatınızla ilgili fırsatlarla karşılaşacağınız bir haftadasınız. Aileniz ile ilgili, evinizle ilgili, gayrimenkullerle ilgili konularda harekete geçmek sizlere fayda sağlayabilir. Maddi ve manevi olarak desteklendiğiniz zamanlardan geçiyorsunuz.  Mars gezegeni önümüzdeki hafta geri gitmeye başlayacak olması nedeniyle, bu hafta planlamalarınızı yapmanız için hareket geçmeniz gerekiyor . İlişkilerinde sorun olanlar için, detaycı düşünmek yerine, konuşmayı isteyeceğiniz bir hafta olabilir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftaya yakın çevrenizdeki gündemlerinizle başlıyorsunuz. İletişimin sizin için önemli olduğu bir haftadasınız. Bu dönem sizler için eşten veya ortaktan dolayı gelir artışı olabilir. Banka ödemeleriniz, vergiler krediler, borç, alacak konuları üzerinde ciddi şekilde düşünüp planlama yapma sürecindesiniz. Uzak yerlerle ilgili konularda yeni gündemleriniz söz konusu olabilir. Eviniz ve işinizle ilgili konularda sağlam gerçekçi planlar yapabilirsiniz. Önümüzdeki hafta Mars gezegeni geri gitmeye başlıyor, o nedenle bu hafta daha cesaretli girişimler başlatmanız size yarar sağlayacaktır. Beklentilerinizin arttığı bu dönemde, değişim rüzgarları sizin için esiyor.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Haftaya maddi manevi değerlerinizle ilgili yeni girişimlerinizle başlıyorsunuz . Eşinizle veya ortağınızla ilgili olan konularda daha gerçekçi ve net düşünüyorsunuz. İş ilişkilerinizde cesur adımlar atmanız için gökyüzünün desteklediği bu hafta, yeni projelere başlayabilirsiniz Toplantıların,  görüşmelerin, tekliflerin yoğun olacağı bu hafta fırsatlar sizi bekliyor. Haftaya Mars gezegeni geri hareketine başlayacağı için bu haftayı girişimler açısından iyi değerlendirmeniz yararınıza olacaktır.  Kendinizi daha güçlü, girişimci, cesur  hissettiğiniz bu hafta, tüm kapılar sizin için açılıyor.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Haftaya işinizle ilgili konularla başlıyorsunuz. Yeni girişimlerde plan program yapmanız için gökyüzü bu hafta sizleri destekliyor. Sağlıksal konularda kontrolleri yaptırmanız içinde uygun bir haftadasınız.  Aşk hayatınız ile ilgili konularda cesur hareket edebilir, yeni birlikteliğe başlayabilirsiniz. Sanatsal konularda yaratıcı çalışmalara yönelmeniz içsel olarak sizi rahatlatacaktır. Önümüzdeki hafta Mars gezegenin geri gidecek olması nedeniyle, bu hafta yaşamınızın geneliyle ilgili harekete geçmeniz sizin için kazançlı olacaktır. Farkındalığınızın arttığı bu hafta gelişmeler sizleri mutlu edecektir.



OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Haftaya aşk hayatınızla alakalı gündeminizle başlıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiye kendinizi daha net, gerçekçi bir şekilde ifade edebilmeniz için gökyüzü sizleri destekliyor. İçsel motivasyonunuz, hedefleriniz ile ilgili  zihninizde bir çok plan var . Ailenizle iletişimin yoğun olduğu bu zaman diliminde, daha cesur kararlar almanız için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Önümüzdeki hafta mars gezegeni geri gideceği için bu hafta girişimlerinizde daha kararlı hareket edebilmeniz gerekiyor. Bu hafta hayatında genelinde esen değişim rüzgarıyla daha uyumlu olabilirsin .



KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Haftaya geleceğe yönelik planlarınızla ilgili daha kararlı olarak başlıyorsunuz. Bu hafta ev ile ilgili konularda, gayrimenkul konularında, ailsel konularda  mantıklı kararlar almanız için gökyüzünün desteklediği bir haftadasınız.  Miras, nafaka, banka kredisi gibi  gündeminiz var ise bu hafta sonuçlanabilir ve finansal olarak rahatlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde organizasyonlar yapabilir,  eğlenceli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Bu hafta hayatınızın tadınız çıkarmak, yaşamdan keyif almak için gökyüzü sizleri destekliyor.



BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Haftaya işinizle ilgili gündeminizle başlıyorsunuz . Kardeşleriniz veya yakın arkadaşlarınızdan destekler göreceğiniz bu hafta iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Finansal harcamalarınızın artacağı bu hafta özellikle kozmetik, giyim, eğlence gibi konulara para harcayabilirsiniz. Kısa seyahatler yapmak için, eğitim almak için, tanıtım konuları için gökyüzü sizleri destekliyor. İşinizle ilgili yeni anlaşmalar yapmak veya sözleşmeler imzalamak için uygun bir haftadasınız. Önümüzdeki hafta  Mars gezegeni geri gitmeye başlayacak, bu nedenle bu haftayı iyi değerlendirmek ve harekete geçebilmek önemlidir.



ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder