17 Nisan 2016 Pazar

18 – 24 NİSAN HAFTASI GÖKYÜZÜ

  

22 Nisan Cuma günü, saat  08:23 de Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Mars gezegeninde geri gitmeye başladığı bugünlerde, gündemlerimizin oldukça dinamik olduğu bir haftaya başlıyoruz. Burcunuz ve yükselen burcunuza göre keyifle okumanız dileğiyle, sevgiler.


KOÇ YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Haftaya maddi konularla ilgili gündeminizle başlıyorsunuz. Haftanın ilk yarısı maddi açıdan iyi koşullar sizleri bekliyor. Yöneticilerinizden veya aile büyüklerinden maddi destekler alabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte, bankacılık işlemleriniz, kredi konuları, borçlar ile ilgili bir gündeminiz var ise, dolunay ile birlikte sonuçlanacaktır. Mars gezegenin geri gitmeye başladığı bu süreçte, yolculuklarda, iş anlaşmalarında, eğitim konularında beklentiniz dışında gelişmeler sizleri biraz uğraştırabilir. Ödemelerinizle ilgili konularda, hesaplarınızı daha sık kontrol etmeniz bu dönemde önemli. İlişkilerinizde iletişime dikkat diyoruz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta güneşin sizin burcunuza geçmesiyle birlikte, kendinizi daha çok ortaya koyacağınız, yaratıcılığınızın artacağı koşullar sizleri bekliyor. Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte ikili ilişkilerinizde, eşinizle, iş ortağınızla ilgili gündeminiz olabilir.  Mars gezegenin geri gitmeye başladığı bu süreçte başkalarından kaynaklı gelirlerinizle ilgili gecikmeler, bazı aksilikler sizleri yorabilir. Gelir giderinizi kontrol edip,  gerekli önlemleri alabilirsiniz. Bu dönem kredi almak veya borçlanmak için uygun bir dönem değildir. Psikolojik olarak duygularınızı kontrol altına almaya çalışmanız gereken bir haftadasınız. Bu hafta önemli farkındalıklar yaşayacağınız gelişmeler sizleri bekliyor.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta içsel olarak yaşadığınız iniş çıkışlı duyguları, daha net gözlemleyebilir ve içsel dünyanızı düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Güven duyduğunuz kişilerden alacağınız destekler sizi motive edecektir. Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte günlük çalışma koşullarınızda iş arkadaşlarınızla, çalışanlarınızla yapılan konuşmalarda gerginlikler oluşabilir. Günlük rutinleriniz bu dönemde yoğun olacağı için, kendinize vakit ayırabilmeniz için fırsatlar yaratmanız gerekiyor.  Sağlıksal bir gündeminiz varsa, kontrolleri yaptırmanızda fayda var . Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte eşinizle veya iş ortaklarınızla oluşabilecek gerginlikler sizi biraz yorabilir. Sakin kalabilmek , bu dönemde önemlidir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta amaçlarınız , hedefleriniz sizler için daha önemli hale geliyor. Sosyal ortamlarda daha aktif olacağınız,  arkadaş ortamlarında ilgi göreceğiniz bir dönemde olacaksınız. Grup çalışmalarında yaratıcı çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte aşk hayatınızda bir müddettir var olan sorunları sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişileri dinlemeden ani çıkışlar yapmak, size iyi sonuçlar vermeyecektir. Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte iş arkadaşlarınız, günlük hayatınız, sağlığınız konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta kariyeriniz, mesleğiniz konusunda yenilikler yaşayacağınız bir dönem başlamakta. Yöneticilerinizin ilgisini çekeceğiniz, yaratıcılığınızı daha çok ortaya koyacağınız koşullar sizleri beklemekte. İş ile ilgili güçlü kararlar alabilir, yeni çalışma koşulları oluşturabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte aile içerisinde bazı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Eviniz veya aile bireyleri ile ilgili konularda  fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Emlak ile ilgili konularda bu dönem risk almamanız doğru olacaktır. Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte aşk hayatınızda anlamsız tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda daha temkinli olmak, ani kararlar vermemek gerekir.



BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta gündeminiz yeni konular öğrenmek veya çevrenizdeki kişilere birşeyler öğretmek diyebiliriz. Ufkunuzu genişletmek isteyebilir, manevi konular, ruhsal konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte yakın çevrenizde akrabalarınız, komşularınızla ilgili konularınız olabilir. Ticari faaliyetlerinizde sonuçlanamayan konular varsa netleşebilir. Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte içsel olarak huzursuzluk hissedebilir, bu durumu çevrenize yansıtabilirsiniz. Ailenizle ilgili veya  emlak ile ilgili konularda risk almadan , daha tedbirli hareket etmeye çalışın . Bu dönemde bol bol doğada olmanız, topraklanmanız iyi gelecektir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta gündeminiz, ödemeleriniz, banka hesaplarınız, vergi ödemeleriniz olabilir. Eşinizin veya ortağınızın gelirindeki artışın size katkı sağlayacağı bir döneme geçiş yapmış bulunuyorsunuz. Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte maddi manevi sahip olduğunuz değerler konusunda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda kontrolünüz dışındaki gelişmeler için önlem almanızda fayda var. Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte yakın çevreniz de iletişimsel konularda daha içe dönük düşünebilir, anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Yakın mesafe seyahatlerinde dikkatli olmanız bu dönemde önemlidir. Eğitim, ticaret, satış , reklam , yayıncılık gibi konularda , yaptığınız girişimler hemen sonuç vermeyebilir.



AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta gündeminizde ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız , evliliğiniz daha ön planda olacaktır. Kendinizi net bir şekilde ifade edeceğiniz, ortaklaşa hareket edeceğiniz verimli bir dönem sizleri bekliyor. Cuma günü sizin  burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte duygusal olarak gergin hissedebilirsiniz. İçsel olarak yorgun veya üzgün olsanız bile bu dolunay sizin için değişim etkisi yaratacak bir dolunaydır. Kararlı olmak, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi değiştirmek için bu süreçte sizlere iyi sonuçlar getirecektir.  Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte parasal konularda enerjinizi daha fazla harcamak durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Finansal kararlar alırken acele karar vermemeniz, iyi düşünmeniz gerekir.



YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR               

Bu hafta günlük işlerinizde yaratıcılığınız artıyor. Bir müddettir süregelen işlerinizi yoluna koyacağınız koşullar sizi bekliyor. Sağlık ile ilgili konularda yaşadığınız sorunlar var ise bu dönem kontrollerinizde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu dönemde iş hayatınızdan beklentiniz huzur ve sağlamlık diyebiliriz.  Cuma günü gerçekleşecek dolunay ile birlikte içsel olarak gerginlikler hissedebilir, uyku sorunları yaşayabilir, rüyalar görebilirsiniz.  Motivasyonunuz bu dönemde oldukça düşük olabilir. Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte kendinizi ilerlemiyor gibi hissedebilir, içsel kaygı yaşayabilirsiniz. Hayatınızda aldığınız sorumluklar bu dönemde sizi yormuş olabilir, bu süreçte isyan etmek yerine manevi çalışmalar yapmak, meditasyonlar yapmak sizlere iyi gelecektir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta aşk hayatınızda daha aktif , sevgi dolu olabilirsiniz. Aşk hayatınızdan beklentilerinizin artığı bu dönemde, belki de istediğiniz huzurlu bir ilişkidir. İlişkisi olmayanlar için yeni birliktelikler söz konusu olabilir. Yaratıcı çalışmalar yapmak, spor yapmak bu dönemde sizler için iyi olacaktır. Cuma gerçekleşecek dolunay ile birlikte iş arkadaşlarınızla ilgili gergin durumlar yaşayabilir veya bulunduğunuz sosyal ortamlarda sebepsiz gerginlikler yaşayabilirsiniz. Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte içsel endişeler, korkularınız oluşabilir. Psikolojik olarak rahatlama yolları keşfetmeniz sizin için iyi olacaktır. Bu dönemde yapacağınız bilinçaltı çalışmalarında verimli sonuçlar alabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta aileniz veya yaşadığınız yer ile ilgili yaratıcı olacağınız koşullar sizleri bekliyor. Dış dünyadan ziyade evinizde, ailenizle olmak bu dönem size daha keyifli gelebilir. Bu süreçte ailenizle ilgili bir mülkün alış veya satışı ile uğraşabilirsiniz. Cuma gerçekleşecek dolunay ile birlikte iş hayatınızda otorite figürleriyle iletişime dikkat etmekte fayda var, gergin durumlar oluşabilir. Bir dönemdir beklediğiniz gelir artışı var ise bu dönem gecikmeye uğrayabilir. Bu süreçte yapabileceğiniz en önemli konu beklentisiz olmanızdır. İş hayatınızda oluşabilecek iniş çıkışlar için akışına bırakabilmeniz yerinde olacaktır.  Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte eski arkadaşlarınızla gündemleriniz oluşabilir. Geçmişte çözüme kavuşturamadığınız konularda görüşmeler yapabilirsiniz.



BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla birlikte yaratıcı konularda bir araya gelebilirsiniz. İletişimsel konularda daha aktif ve hızlı davranabilir,  çevrenizde ön planda olabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerle olmak, huzur duyduğunuz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Cuma gerçekleşecek dolunay ile birlikte yabancılar, medya, hukuk gibi konularda gerilimli durumlar olabilir. İnançlarınızın zorlandığı koşullar için sakin olmakta fayda var. Kendinizden, kararlarınızdan şüphe etmeden dik durabilmek önemli.  Mars gezegenin geri gitmesiyle birlikte iş hayatınızda gecikmeler sizleri gergin yapabilir. Beklediğiniz bir zam artışı ise bu dönem olmayabilir veya istediğiniz miktarda artış olmayabilir. Kariyerinizle ilgili bu dönemde vereceğiniz kararları iyi düşünmekte fayda var.



ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu











  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder