25 Nisan 2016 Pazartesi

MERKÜR GERİ GİDİYOR !

   
29 Nisan -  23 Mayıs tarihleri arasında,  Merkür Boğa burcunda geri gidiyor. İletişim gezegenin hızını azalttığı bu dönemde, konuşmalarımızı daha seçerek yapmalım ki, iletişim kazalarına, yanlış anlaşılmalara  fırsat vermeyelim. Teknolojik aletlerde bu dönem daha özenli davranalım, hatta belgelerimizi yedeklemeyi unutmayalım. Yaptığımız işleri tekrar tekrar kontrol edelim ki, hatalara fırsat vermeyelim. Gerekli olmadıkça yeni başlangıçlar bu dönemde tavsiye edilmez,  bu süreçte  en iyi yapılacak şey, geriye dönüp eski işlerimizi sağlamlaştırmaktır. Hatta bu dönemde ertelediğimiz ne kadar insan varsa görüşelim veya yapmadığınız ne kadar iş varsa hepsini gündeme taşıyalım ve sonuçlandıralım.   Bakalım burcunuz ve yükselen burcunuz Merkür geri giderken nasıl etkileniyor ? Keyifle okumalar , sevgiler


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Merkür gezegenin geri gitmesi sizleri finansal konularla ilgili etkiliyor. Merkür geri gitme sürecini hesap yapmak, maddi düzenleme yapmak olarak değerlendirmenizde fayda var. Eskiden tahsil edemediğiniz bir parayı bu dönemde almanız için fırsatlarla karşılaşırsınız. Maddi manevi değerlerinizle ilgili bu dönemde bir gözlem döneminden geçiyor olacaksınız.  Merkür geri giderken mecbur olmadıkça parasal anlaşmalar yapmanız önerilmez. 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Merkür gezegeninin sizin burcunuzda geri gitmesiyle birlikte hayatınızın genelinde yeniden değerlendirme, planlama dönemine girmiş bulunmaktasınız. Bu dönemde yeni karalar almak, yeni anlaşmalar yapmak için uygun değildir. Var olanı sağlamlaştırmak, tekrar kontrol etmek için uygun zamandır. Bu süreçte toprakla ilgili işler yapmak sizlere iyi gelecektir. Eşinizle veya iş ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilir, gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Bu süreçte sağlık kontrolleri yaptırmak tavsiye edilebilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Merkür gezegeninin geri gitmesiyle birlikte düşünme tarzınız daha detaycı ve yavaş olacaktır. Konuları daha sakin detaylı ele alacağınız bu dönemde, sağlamlaştırma zamanı yaşıyorsunuz diyebiliriz. Psikolojik olarak kendi iç dünyanızı geliştirecek çalışmalar yapmanız , dönemi verimli geçirmenize sebep olabilir. Aksi takdirde içsel huzursuzluk veya düzensiz uykular olabilir. Bu dönemde rüyalarınız artabilir ve sezgilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Gerekli olmadıkça yeni girişimler yapmamanız , imzalar atmamanız gereken bir süreç.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Merkür gezegenin  geri gitmesiyle birlikte,  umutlarınızın azaldığı hissine kapılabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi bu dönemde azaltmanız, var olan yapıyı sağlamlaştırmanız daha yararlı olacaktır. Bu dönem ilerlemek için çaba sarf etmek  yerine, olanı olduğu gibi kabul etmek daha yerinde olur. Sosyal ortamlar arkadaşlarınızla ilgili iletişim kazalarına dikkat etmeniz gerekmekte. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle kalp kırıklığı yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz maaş artışınız varsa bu dönem gecikmeye uğrayabilir. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir, anılarınızdan konuşabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Merkür geri gitmesiyle birlikte iş hayatınızda bir takım pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde iş yerinde iletişim kazaları, yanlış anlaşılmalar olabilir. Finansal olarak planlamalar yapıp gidişatınızı analiz edeceğiniz bir dönem diyebiliriz. Yeni gelen teklifleri bu dönemde, çok iyi incelemek , gerekli olmadıkça bekletmek yerinde olacaktır. Önceden iş başvurusu yapanlar için, bu dönem olumlu haberlerini alabilirler.  Bu süreci sağlamlaştırma, geriye dönüp kontrol etme süreci olarak değerlendirebilirsiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Merkür geri gitmesiyle birlikte inançlarınız, hayata bakış açınızı yeniden gözden geçireceğiniz bir dönem. Bu dönem karşınıza çıkan teklifleri , sorgulayıp , iyi bir değerlendirme yapmakta fayda var. Çevremizdeki kişilerden güven ve sevgi bekleyebilirsiniz. Ticari konularda piyasanın da durumunu göz önünde bulundurarak, riskli durumlara girmemek gerekir. Seyahatlerle ilgili biletlerinizi, valizlerinizi iyi kontrol etmenizde fayda var. Eğitsel konularda yarım kalan konularda , tekrar başlayıp bitirme girişimi yapabilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Merkür gezegenin geri gitmesiyle birlikte finansal anlamda gecikmeler söz konusu olabilir. Geçmişte kalan unutulan bir paranız var ise bu dönemde elinize geçebilir. Maddi konuları nasıl sağlamlaştıracağınızın kararlarını bu dönemde planlayabilirsiniz. Evliliğinizde veya ortaklıklarınız da problemler var ise bu süreci bunların konuşup değerlendirmelerini yapabilirsiniz.  Resmi evraklarınız da imzalar atarken , iyi okumanız , iyi değerlendirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Uzun süredir çözüm bekleyen konuları , artık çözmek için hareket geçebilirsiniz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Merkür gezegenin geri gitmesiyle birlikte ikili ilişkileriniz mercek altına alınıyor. Eşinizle veya iş ortağınızla bu dönem iletişimsel yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Karşı tarafın ne söylemek istediğini iyi dinlemenizde fayda var, çünkü iletişim kazalarına açık bir dönemde olacaksınız. Yeni anlaşmalar yapmak, projelere başlamak için uygun bir zaman değildir. Eskiyi sağlamlaştırma, daha önceden alınan kararları uygulama dönemidir.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Merkür gezegenin geri gitmesiyle birlikte günlük hayatınızda yavaşlamalar yaşanabilir. İş hayatınızda yeni adımlar yerine, eskiyi sağlamlaştırma, somutlaştırma ile ilgili hareket edebilirsiniz. Müşterilerinizle veya  iş arkadaşlarınızla iletişime dikkat etmekte fayda var. Eskiden başvurduğunuz bir iş,  bu süreçte sonuçlanabilir. Sağlıksal konularda endişelere kapılmak yerine daha özenli davranıp, kontrollerinizi yaptırmanız daha yerinde olabilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Merkür gezegenin geri gitmesiyle birlikte aşk hayatınızda iletişimsel konularda daha özenli davranmanız gerekir. Yanlış  anlaşılmalara açık olan bu dönemde, anlatmak istediğinizi net ifade edemeyebilirsiniz. Eski aşklarınız karşınıza çıkabilir,  sohbet ortamları oluşabilir. Bu dönem eğlence anlayışınız daha nostaljik olabilir, eski hobilerinizle tekrar ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda , eskiden çözülmesi gereken konular var ise, bu süreçte neticelendirebilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Merkür gezegenin gitmesiyle birlikte, aile ilişkilerinizde iletişim sorunları gündem oluşturabilir. Yaşadığınız  ortamda bireylerin birbirini anlamakta zorlandığı bir dönem olabilir. Bu dönem ev içerisinde elektronik aletlerle ilgili aksilikler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz aile büyükleriyle bir araya gelebilir, onları evinizde ağırlayabilirsiniz. Bu süreçte evinizle ilgili dekoratif işler yapmak, evinizi düzenlemek sizlere iyi gelecektir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Merkür gezegeninin geri gitmesiyle birlikte iletişimsel konular gündem oluşturuyor. Yakın çevrenizde, komşularınız, akrabalarınız veya yakın arkadaşlarınızla ilgili konularda yanlış anlaşılmalar olabilir. Uzun zamandır görüşmediğiniz eski yakınlarınızla bir araya gelmek sizleri keyiflendirebilir. Teknolojik aletlerde bu dönemde sorunlar yaşayabilirsiniz, alım yapmak için uygun bir dönem değildir. Merkür gezegeni geri giderken  bol bol yazılar yazarak duygularınızı ifade edebilirsiniz.



ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder