4 Nisan 2016 Pazartesi

4-10 NİSAN YENİ AY HAFTASI


7 Nisan Perşembe günü,  18 derece Koç burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yeniay'ın etkisiyle yeni başlangıçlar, yeni adımlar atacağımız, değişim enerjisinde olacağımız güzel bir dönem bizleri bekliyor. Motivasyonunuzun artacağı bu dönemde hayatınızın hangi alanında yenilenme yaşayacağınızı burcunuz ve yükselen burcunuzdan okuyabilirsiniz, sevgiler.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu hafta burcunuzda yaşanacak olan Yeniay ile birlikte kendinizi yenilemek isteyebilir, imajınızı değiştirebilirsiniz.  Güzelliğinizin,  enerjinizin, motivasyonunuzun,  ikili ilişkilerde uyumunuzun arttığı etkiler sizleri bekliyor. İlişkisi olmayanlar için güzel bir dönem başlamış bulunmakta. Seyahat planları yapabilir veya yabancılarla bir iş birliğiniz olabilir. Hafta ortasından itibaren başlayan  parasal konularda güzel fırsatlar,  haziran ayı ortalarına kadar sizleri beliyor olacak.  Yeni iş projeleri geliştireceğiniz, zihinsel olarak düşüncelerinizde parasal konuların olacağı,  somut adımlar atmak isteyeceğiniz bir döneme girişi yapıyorsunuz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, içsel farkındalıklar yaşayacağınız bir süreç başlamış bulunuyor. Bir müddettir sorguladığınız konularda, ani bir algılayış değişikliği olabilir, bakış açınız farklılaşabilir. Manevi ruhsal çalışmalara yönelmeniz size olumlu katkısı olacaktır. Hafta ortasından itibaren Merkür’ün boğa burcuna geçişi ile birlikte sizin için güzel bir dönem başlıyor. Düşüncelerinizi daha net bir şekilde karşınızdakine anlatabilir, iletişiminizin daha verimli geçeceği bir dönem olabilir. İş olarak yeni teklifler, görüşmeler söz konusu olabilir. Finansal konularda özellikle başkalarından kaynaklı gelirlerinizle ilgili ani değişikliklerde yaşayabilirsiniz .


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte gelecek beklenti ve ümitleriniz yenileniyor. Arkadaş grupları içerisinde daha sevilen,  sayılan birisi olacağınız etkiler sizleri destekliyor. Sosyal ortamların aranan kişisi olabilirsiniz. Ancak kendinizi ifade ederken ben merkezci davranmanız, bazı kişileri rahatsız edebilir. Hafta ortasından itibaren Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle kendinizi daha düşünceli hissedebilir, iç dünyanızda bir şeylerin planını yapmak isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri ifade etmekte zorlanabilir, anlaşılmadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bu süreçte sabırsız davranmak yerine ,  daha çok sabırlı olup, karşınızdaki kişiyi de dinleyebilmeniz önemli.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte iş hayatınız da ani beklenmedik gelişmeler le karşılaşabilirsiniz. Yeniayın desteğiyle iş koşullarınız değişebilir, bir yenilenme yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda sevilen, aranan kişi olacağınız etkiler sizlerle. Çalışmayanlar için bu dönem yeni bir iş görüşmesi yapabilirler. Kariyerinizin için bir hedef belirlemeniz, sizi başarıya taşıyacaktır. Yaşamınızın sorumluluklarını daha kolay yerine getireceğiniz, harekete geçeceğiniz durumlar sizleri bekliyor. Hafta ortasından itibaren Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle birlikte gelecek planlarınızı somutlaştırabilir,  yeni kararlar alabilirsiniz.  Haziran ortalarına kadar sürecek bu etkileşimi iyi değerlendirip, daha sosyal olup, yeni insanlar tanıyabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR 

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte seyahat planları yapabilir veya yabancılarla ilgili yeni gelişmeler sizleri bekliyor olabilir. Bu dönemde eğitsel konular, felsefik konular,  daha çok ilginizi çekebilir.   Ön planda olacağınız, kendinizle ilgili, işinizle ilgili bazı şeyler anlatacağınız ortamlarda daha çok bulunabilirsiniz. Hukuksal bir gündeminiz var ise yeniay ile birlikte sonuç alacağınız bir süreçte olacaksınız. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınızda verimli bir dönem sizleri bekliyor olacak. Yeni anlaşmalar yapabilir, yeni projeler geliştirebilir, iş görüşmelerinde daha aktif olabilirsiniz. Başkalarının fikirlerine açık olacağınız bu dönemde, somut adımlar atabilirsiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte finansal konularda gelişmeler sizleri bekliyor olacak . Başkasından kaynaklı gelirlerinizde, banka hesaplarınızda, kredi işlemlerinde,  resmi ödemelerinizde beklediğiniz bir gündeminiz var ise yeni ay ile birlikte sonuç alabilirsiniz. Hesapta olmayan bir para gündem oluşturabilir. Hafta ortasında Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle, yabancılarla ilgili yeni gündeminiz gerçekleşebilir. Eşin veya iş yaptığınız kişinin akrabalarıyla bir araya gelebilir, yeni ailesel kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde uzak mesafelere seyahatler yapabilir, umutlarınızı yenileyecek girişimler başlatabilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili yeni koşullar sizleri beklemekte. Eşinizin, iş yaptığınız kişinin hayatın da ani değişimler olabilir. Bu hafta yeni kişilerle tanışma veya  yeni bir ilişkiye başlamayla ilgili gökyüzü sizleri destekliyor olacak. İş ilişkilerinizde rekabet içerisine girebilir,  ben merkezli davranabilirsiniz.  Hafta ortasından itibaren Merkür’ün Boğa burcu geçişi ile birlikte ortaklaşa gelirlerinizi nasıl artıracağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bankalar, krediler, ödemeler konusunda yeni planlamalar yapacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacak. Özellikle eşin geliriyle ilgili değişim yaşayabilir, bu durumdan mutlu olabilirsiniz.  


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte,  günlük hayatınızda bir yenilenme etkisinde olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri, yeni projeler, ani bir şekilde yön değiştiren iş ilişkileri sizi şaşırtabilir. Bu dönem tanıtım, reklam bolca yapabilirsiniz. İş ortamında sevilen,  aranan kişi olabilirsiniz, beklediğiniz bir maaş artışı var ise bu süreçte dile getirmeniz size kazanç sağlayabilir.  Hafta ortasından itibaren, Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte, eşinizle bol sohbetler yapacağınız, düşüncelerinizi anlatacağınız, birlikte yeni kararlar alacağınız bir dönem sizleri bekliyor.  Bu süreçte fiziksel olarak daha çok hareket etmeniz veya spora başlamanız, dönemi faydalı geçirmenizi sağlayacaktır.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte yaratıcı çalışmalara yönelebilir, yeni hobiler gerçekleştirebilirsiniz.  Birlikteliği olmayanlar için bu dönem hayatlarına yeni kişiler girilebilir. Çocuklarla daha çok vakit geçireceğiniz, keyif alacağınız etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte günlük hayatınızda daha net adımlar atabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fikirleriniz olabilir, daha gerçekçi hareket edebilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak isteyeceğiniz bu süreçte , birçok görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sağlıksal konularda kontroller yaptırmak içinde uygun bir süreçte olacaksınız.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte ailesel koşullarda yenilenmeler yaşıyor olacaksınız. Yeni ayın etkisiyle, yaşadığınız yer, hayatınızın temelleri, duygusal  dünyanız daha ön planda olabilir. Bilinçaltınızda sizi zorlayan koşulları bir kenara bırakmak isteyeceğiniz, yenilenmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bazılarınız için ikematgah değişimi olabilir veya evinizi güzelleştirmek için harekete geçebilirsiniz.  Hafta ortasından itibaren,  Merkür’ün Boğa burcuna geçişiyle, aşk hayatınızda kendinizi daha güzel ifade edeceğiniz günler sizleri bekliyor. İlişkisi olamayanlar için zihinsel uyumu yakalayacakları kişiler hayatlarına dahil olabilir. Yaratıcı çalışmalar yapmak, çocuklarla ilgili konularla ilgilenmek, spora başlamak bu dönemde sizlere iyi gelecektir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte,  iletişimsel konularının, haberleşmenin, teknolojinin , yazılı veya sözlü anlaşmaların daha çok gündemde olacağı bir süreç sizleri beklemekte . Yakın çevreniz, akrabalarınız bu dönemde daha çok odak noktanızda olabilir. Eğitsel konularda ön planda olacağınız, düşüncelerinizi net ifade edebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.  Hafta ortasından itibaren Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  ev içerinde ailenizle ilgili konularda düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edebileceğiniz, keyifli iletişimin, sohbetin bol olduğu, zamanlar sizleri bekliyor olacak. Ev veya toprak ile ilgili konularınız varsa, bu dönemde güzel karlı bir alım veya satış yapabilirsiniz.


BALIK VEYA YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte maddi manevi değerleriniz konusunda bir değişim yaşayabilirsiniz. Mesleki hayatınızda yeni görüşmeler yapabilir, yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gelir artışlarınızın yaşanacağı bu dönemde, geçmişte kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Kendinizi keyifli hissedeceğiniz alışverişler yapabilir, görüntünüzü yenileyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren, Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle birlikte, yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi daha net ifade ediyor olacaksınız. İletişiminiz artığı bu dönemde, eğitsel araştırmalar içerisinde olabilirsiniz. Bu süreçte karşınıza çıkacak iş projelerini imzalamanız için gökyüzü sizi destekliyor olacak.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder