21 Ağustos 2016 Pazar

22-28 AĞUSTOS HAFTASI GÖKYÜZÜ



Bu hafta Başak burçlarının doğum günü başlıyor. Bu geçişle birlikte tüm burçlar için, daha düzenli, titiz, mükemmeliyetçi, detaycı, çalışkan olacağımız süreçlerde başlamış bulunmakta.  Genel olarak bu hafta güzel açılar olsa da, gökyüzünde Satürn, Mars kavuşumu bu haftaya damgasını vuruyor. Zor enerjileri barındıran bu kavuşum, kısıtlanmaları, engellemeleri beraberinde getirebilir. Sorumluklar konusunda kafa karışıklığı yaşanabilir, stresli durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem ülkemiz haritası içinde  önemli durumları işaret ediyor. Özellikle 24 Ağustosta yaşanacak bu kavuşumla gerilimli durumlar söz konusu olabilir. Bu geçişlerden nasıl etkilendiğinizi burcunuzun ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR               

Bu hafta gökyüzünün değişen enerjileri sizleri harekete geçiriyor. Güneşin başak burcuna geçmesiyle birlikte, günlük işlerinizde hareketlilik artıyor. Odak noktanız da iş konuları olacak ve daha fazla ne yapabilirim diye düşünebilirsiniz. İş hayatınızda derinlemesine düşünüp, faydalı olan ve faydasız olan diye detay analiz yapabilirsiniz. Bu dönemde sağlık konularıyla ilgili kontroller yaptırabilir veya daha özenli yaklaşabilirsiniz.  Çarşamba günü itibariyle yurt dışı ile ilgili gelişmeler olabilir, yabancı birileriyle bir araya gelebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili ani gelişen konular karşınıza çıkabilir. Bu hafta motivasyonunuz da iniş çıkışlar, stresler yaşayabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Haftaya başlarken içsel olarak yeni girişimler için planlar yapıyor olabilirsiniz. İç dünyanızda artık bir takım konularda sona geldiğiniz farkındasınız. Güneşin Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, çocuklarla ilgili gündemleri olanlar için harekete geçme zamanı.  Aşk hayatınızla ilgili konularda daha titiz düşünmeye başlayabilirsiniz. Sevgilinizle veya çocuklarla  ilgili kaygılarınız stres yaratabilir. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn, Mars kavuşumu sizi finansal olarak etkileyebilir. Para alışverişleriniz de planlarınız istediğiniz yönde ilerlemeyebilir. Ödemeleriniz veya alacaklarınız ile ilgili stresli gündemleriniz olabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Haftaya başlarken sosyal hayatınızda  aktif olabilirsiniz. Bu hafta Güneşin Başak burcuna geçmesiyle birlikte, ailenizle ilgili konularda  etraflıca düşünmeye başlıyorsunuz. Aile bireylerinizin sağlıklarıyla ilgili konularda destekler verebilirsiniz. Evinizle ilgili veya gayrimenkul konularıyla ilgili alım, satım, kiralama gibi durumlar olabilir. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi ikili ilişkilerinizle ilgili alanda etkiliyor. Eşinizle ilgili konularda sakin kalmanızda fayda var, bazı konuları alttan almakta zorlanabilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Haftanın başında iş yerinizde cesur konuşmalar yapabilirsiniz. Güneşin Başak burcuna geçmesiyle birlikte, eğitimle ilgili konular gündeminizde yer alabilir veya kısa mesafeli iş yolculukları yapabilirsiniz. Yakın komşularınız veya akrabalarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir, daha detaycı düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu size iş yerinizde stresli durumlar yaşatabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda yanlış anlaşılmalar kırgınlar olabilir. Sağlık konularıyla ilgili gündeminiz varsa ihmal etmeden kontroller yaptırmanız yerinde olacaktır.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Haftaya başlarken aklınızdan tatil planları geçebilir veya yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Bu hafta Güneşin Başak burcuna geçmesiyle birlikte finansal konularda hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Odak noktanız da maddi manevi sahip olduğunuz değerleriniz olabilir. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi aşk hayatınızla stresli durumları getirebilir. Konuşmalarımızı özenle yapmaya ve karşımızdakini dinleyebilmenizi tavsiye ediyorum. Çocuklarla ilgili beklenmedik durumlar yaşanabilir, yeni bir karar almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni girişimler için uygun olmayan bir haftadır.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Haftaya başlarken bankalarla ilgili görüşmeler yapabilir, finansal konuları düşünebilirsiniz. Güneşin sizin burcunuza geçmesiyle birlikte, hayatınızın genelinde verimli, üretken bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte fiziksel imajınızı değiştirmek isteyebilir, kendiniz için yeni bir tarz oluşturabilirsiniz. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi aile ile ilgili konularda stresli durumları getirebilir. Yaşadığınız yer ile ilgili beklenmedik taşınmalar söz konusu olabilir. Bazılarınız bu dönem yaşamınızın temellerinin değiştiğini görebilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminizde ortaklarınız veya eşiniz olabilir. Güneşin Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, iç dünyanızda yeni farkındalıklar sağlayabilirsiniz. Yalnız kalmayı bu dönem daha çok tercih edebilirsiniz. Yaşayacağınız ilişkilerde göz önünde olmaktansa, gizemli hareket edebilirsiniz.  Rüyalarınızda artışların olacağı bu dönem, manevi çalışmalara yönelmeniz faydalıdır. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi yakın çevrenizde etkisi altına alıyor. Akrabalarınız, komşularınız, arkadaşlarınızla ilgili iletişimde ilgili dikkatli olmakta fayda var. Çevrenizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Haftaya başlarken işinizle ilgili  veya iş arkadaşlarınızla yeni girişimler başlatmak isteyebilirsiniz. Güneşin Başak burcuna geçmesiyle birlikte arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Sosyal gruplar içerisinde olmak size keyif verebilir. İş hayatınızla ilgili yeni planlamalar yapabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem yeni arkadaş ilişkileri geliştirebilir. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi maddi konularda etkileyebilir. Finansal konularda atacağınız her adımı dikkatlice kontrol etmenizde fayda var. Yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir dönem değildir.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Haftanın ilk günü aşk hayatınız veya çocuklar gündeminiz olabilir. Güneşin Başak burcuna geçtiği bu hafta iş hayatında organize ve planlı olma dönemi sizin için. Uzun dönemdir biriken işleriniz var ise detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde yeni iş teklifleri alabilir. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi biraz uğraştırabilir, kritik zorlayıcı bir hafta.  Bazı işlerinizin çok ağır işlediğini veya daha çok sorunlara karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. Genel olarak sakin kalabilmek bu hafta önemlidir. Bedensel sağlığınıza dikkat etmek, açık havada olmak sizlere iyi gelecektir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Haftanın ilk günü ailenizle ilgili konular gündeminiz olabilir. Bu hafta Güneşin Başak burcuna geçmesiyle birlikte yabancılarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu dönem eğitimler almak isteyebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Eşinizin akrabaları ile daha çok irtibatta olacağınız bu dönem, onlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi manevi konularda etkileyebilir. İç dünyanızda oluşacak stres, yaşamsal konularda kaygılandırabilir. Psikolojik çalışmalar yapmanızda bu dönem fayda olacaktır.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Haftaya başlarken yakın çevrenizde yeni iletişim konuları gündeminizde olabilir. Bu hafta Güneşin Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, finansal konularda yeni girişimleriniz olabilir. Maddi konularda kaygılanmadan, ödeme planı oluşturmanız daha doğru olur. Banka kredi başvuruları yapmak içinde fırsatlarınız olabilir. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi arkadaşlarınız konusunda etkisi altına alıyor. Güvendiğiniz kişilerle ilgili stresli durumlar yaşayabilirsiniz. İş kazançlarınız ile ilgili beklentileriniz var ise sonraki haftalarda , görüşmeler yapmanız daha sağlıklı olabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Haftanın başlangıcında finansal konularda gündeminizle başlıyorsunuz. Bu hafta Güneşin Başak burcuna geçmesiyle birlikte, evlilik konuları gündeme gelebilir. Bazılarınız için eşleriyle vakit geçirmek bu süreçte daha keyifli olabilir. Ortalıklar ile ilgili yeni teklifler karşınıza gelebilir. Ancak karşınıza çıkan yeni iş birliği tekliflerinde detaycı ve titiz yaklaşabilirsiniz. Bu haftanın en sert etkileşimi olan Satürn ,Mars kavuşumu sizi iş hayatınızda stresli durumlara itebilir. Otorite konumundaki kişilerden talepleriniz bu hafta karşılanmayabilir.  İşinizle ilgili değişimden geçtiğiniz bu dönemde, kontrollü iletişim sağlamak önemlidir.



ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder