28 Ağustos 2016 Pazar

GÜNEŞ TUTULMASI VE MERKÜR GERİ HAREKETİ


29 AĞUSTOS – 4 EYLÜL GÖKYÜZÜ

1 Eylül tarihinde Başak burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulmanın yöneticisi olan Merkür Başak burcunda geri hareketine başlayacak olması, daha gerçekci düşünmemiz gerektiğini vurguluyor.  Tutulma etkisiyle tam bir değişim, dönüşüm sürecinden geçiyoruz. Bitmesin diye uğraştığınız her ne var ise, bitme dönemiyle hayatınızda değişim sürecini başlıyor. Merkür geri hareketini de hesaba katarsak, durup düşünme, geçmişi analiz etme, yapılandırma zamanı . Yanlış anlaşılmalar, bozulan elektronik cihazlar, kaybolan eşyalar,  bu dönemin etkileridir. Alım satım için uygun bir dönem değildir, mecbur kalmadıkça büyük alışverişler yapılmamalıdır. Geçmişte başlatılan alım satımlar, bu dönem tamamlanabilir. Planlar yapın, somut kararlar alın, hedefler belirleyin, bedeni rahatlatacak aktiviteler yapın. Gökyüzü bizleri disiplinli olmaya çağırıyor. Burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması,  Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Hayatınızın günlük rutin işlerini geriye doğru bakıp, yeni düzenlemelerle değiştirme zamanı. Neleri doğru yaptık, neleri sağlamlaştırmamız gerekiyor analiz etme zamanı. Etraflıca analiz etme sürecinde, endişe üretmemeye dikkat edin. Bu dönem iletişimsel aksilikler için sizleri şimdiden uyarmakta fayda var. Bazen ani çıkışlarınız yanlış anlaşılmalara yol açabiliyor. Sağlık ile ilgili gündemleriniz olabilir, kontrollerinizi yaptırmanız fayda sağlayacaktır. Sizlerin bu dönem ihtiyacınız olan somutluk ve gerçekci bakış açısı. Eylül ayı genelinde işinizle ilgili ani kararlar almamaya özen gösterin. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, eşinizle veya ortağınızla ilişkilerinizde daha sevgi dolu ve anlayışlı olabilirsiniz. Gökyüzünün sizlere uyumlu,  sevgi dolu ilişki vaat ettiği günlere doğru yaklaşıyorsunuz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR   

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda geçmişe dönüp bakma, kendinizi, ilişkinizi analiz etme zamanı. Özel hayatınızda çok küçük detaylara takılırken, birlikte olduğunuz kişiyi eleştirilerinizle bunaltmamaya dikkat edin. Belkide sevgilinizin yoğun endişelerine ve eleştirilerine siz maruz kalırsınız. Bu dönem aşk hayatınız için kritik stresli bir dönem. Çocuklarınızla ilgili konularda tekrar etraflıca düşünme vakti sizler için. Merkür geri gitme sürecinde neleri eksik yaptınız tespit edip, düzenleme zamanı. Özellikle maddi konularda geçmişten kalan  bir parasal durum canınızı sıkabilir. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınızda yeni ortak girişimler başlatmak isteyebilirsiniz. Yinede eylül ayında gerekli olmadıkça yeni projeler için beklenilmesi sizin yararınıza olur. Birlikteliği olmayanlar iş yerinden biriyle yakınlaşmalar olabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Gündeminizde aileniz ile ilgili veya yaşadığınız yer ile konular olabilir. Geçmişte kalmış konular tekrar gündeme gelebilir, tüm detaylarıyla yeniden konuşulabilir. Bazılarınız bu dönem eviniz ve işiniz arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Sizler için hayatın temellerini yeniden kurma dönemi, sağlam olmayan ilişkilerin bozulacağı, sağlıklı ilişkilerin ise güçleneceği süreçler sizleri bekliyor. Ev içerisindeki teknolojik aletlerde veya elektronik cihazlarda sorunlar oluşabilir. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, birlikteliği olmayanlar için hoş karşılaşmalar, yeni tanışmalar gerçekleşebilir. Ancak bu dönem Merkür’ün geri gitmesini de hesaba katarak, yanılmalara açık olduğunuz bir süreçte olabilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Bu durum sizleri yakın çevreniz konusunda daha çok analiz yapmaya itebilir. Dostlarınızla ilgili olan konular tekrar gündeme gelebilir, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu dönemde iletişim aksiliklerinin ilişkilerinizi zedelemesine izin vermeyin. Kardeşler veya komşularla ilgili konularda yoğun gündemleriniz olabilir. Teknolojik aletler almak için uygun bir dönem değildir, kullandıklarınızda da bozulmalar olabilir.  Seyahatlerinizde, trafikte, dikkatli olmanız gereken bir süreç. Eğitim almayı düşünenlerin eylül sonrası için plan yapmaları daha yerinde bir karar olacaktır.  Bu hafta Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, aile ilişkilerinizde uyumlu ve keyifli olabilirsiniz. Bu dönem evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz, ancak Merkür gezegenin geri gitmesini hesaba katarak, elektronik cihaz alırken dikkat etmekte fayda var.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Bu gökyüzü gelişmeleri sizleri maddi konularda etkisi altına alıyor. Sizler için bu dönem tekrar hesap yapma dönemi. Para alışverişlerinizde iletişim aksilikleri yaşanabilir veya hesap hataları ortaya çıkabilir. Geçmişten kalan alacaklarınız var ise bu dönem tahsil edebilirsiniz. Eylül ayı genel olarak parasal olarak kontrollü olmanız gereken bir dönem. Aşk hayatınızda sözlerinizde dikkatli olmanız, gereksiz kırgınlıkları önleyecektir.  Merkür'ün de geri gitmesiyle birlikte sevdiğiniz kişilere karşı kırıcı davranabilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle, arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla ilişkileriniz yoğunlaşabilir, yakın çevrenizde huzur bulabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için yakın çevrenizden biriyle veya yakınlarınızın tavsiye edeceği biriyle tanışmalar gerçekleşebilir.  


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan tutulma, sizler için daha fazla önem arz ediyor. Hayatınızın geneline geriye doğru bakarak yeniden gözden geçirme vakti. Bu dönem içsel kaygılarınız artabilir, size fayda sağlamayan endişeler üretebilirsiniz. İç dünyanızı rahatlatacak aktiviteler yapmanız faydalı olur. Güneş tutulmasıyla birlikte hayatınızda önemli yön değişiklikleri gerçekleşebilir. İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilir, sizin için sorun oluşturan konuları artık tamamen kapatma kararı alabilirsiniz. Bu dönem yeni tanışmalar için yanılgılara açık olabilirsiniz. Her şartlarda konulara somut ve gerçekci yaklaşmanız gereken bir süreç sizler için. Bu hafta Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle gelirinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir, kazanç artışlarınız gerçekleşebilir. Maddi konularda atılım yaparken, etraflıca düşünüp yapmakta fayda var.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Sizler için bu dönem köklü farkındalıklar dönemi. Bazılarınız bu dönemde geçmişe geriye dönüp bakma ihtiyacı hissedebilir. Bu dönem bazı faydası olmayan alışkanlıklarınızı bırakmak için faydalı bir dönemde diyebiliriz. Bitmesi gerekenin biteceği bu süreçte, bazı kişilerle yol ayrımına gelebilirsiniz. Bu dönemi faydalı kullanabilmek adına manevi çalışmalar, terapiler, psikolojik çalışmalar yapmak, yaptırmak iyi gelebilir. Haftanın genelinde iş ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte fayda var. Tutulma etkisiyle uyku sorunları yaşayabilir veya yoğun haberci rüyalar görebilirsiniz. Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesiyle kendinizi güzelleştirmek, imajınızı yenilemek sizlere iyi gelecektir. Aslında bu geçişle birlikte, yavaş yavaş keyfiniz yerine gelmeye başlıyor. Aşk hayatınız için güzel gelişmeler olabilir, yinede Merkür geri hareketini hesaba katmanızda fayda var.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Sizin için gelecek planlarınız yönünde yeniden düşünme zamanı diyebiliriz. Hayata bakış açınızla alakalı farklılıklar gözlemlenebilir. Bazılarınız bu dönemde eski arkadaşlarıyla bir araya gelebilir, geçmiş konular gündeme gelebilir. Yakın arkadaşlarınızla ilgili yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte fayda var. Sorunlu olan ilişkilerin biteceği bir değişim sürecinden geçtiğiniz bugünlerde, hayatın anlamı üzerine düşünceleriniz artıyor. İş kazançlarınız, beklediğiniz yönde gelişmeyebilir, maddi konularda pürüzler yaşayabilirsiniz.  Sizler için bu dönem finansal risklerden uzak kalabilmek önemli. Para ile ilgili öğrenmeniz gereken dersler neler, biraz bunlar üzerinde düşünmeniz sizlere iyi gelecektir. Venüs’ün Terazi burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, yalnız kalmak isteyebilir, ilişkilerinizde gözden uzak olmak isteyebilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. İş hayatınızla ilgili gerçekleşecek olan bu tutulma kariyerinizle ilgili sizleri etkisi altına alıyor. İş yerinizde, patronunuz veya müdürünüzle iletişim problemlerinde dikkatli olmakta fayda var.  Eskiden halledilmemiş işler bu dönem karşınıza çıkabilir. Bu süreçte attığınız imzalarda dikkatli olmanız önemlidir çünkü yeni anlaşmalar yapmak için uygun bir dönem değildir. Tüm bu süreçler sizler için işinizle veya evliliğinizle ilgili yeni bir yön belirlemenizi sağlayabilir. Bu hafta Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte sosyalleşmeye başlayabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, çözülmemiş eski konularınız üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Bu dönem gelecek planlarınızı analiz etmek için verimli bir süreç olabilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Bu dönem inançlarınız, umutlarınız konusunda yeniden gözden geçirme zamanı. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde yol ayrımına gelebilir, yeni kararlar alabilirsiniz.  Eğitimle ilgili gündemleri olanlar bu dönem tekrar gözden geçirme zamanı. Sizin için bu dönem hayata bakış açınızın değişeceği etkileri işaret ediyor. Bu dönem ağzımızdan çıkan her sözü, iyi hesaplayabilmek önemli. Fikir ayrılıklarında kalp kırıklıkları yaşamamak için, düşüncelerinizi inatla kabul ettirmeye çalışmayın.  Bu hafta Venüs’ün Terazi burcuna geçiş yapmasıyla birlikte , iş hayatınızda otorite ile ilişkileriniz odak noktanız da olabilir. Amirlerinizle ilişkilerinizde işbirliği ve uyumla daha verimli çalışmalar yapabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. Maddi konularda gerçekleşecek bu tutulma, sizleri finansal yeni kararlar almaya itiyor. Banka ile ilgili işlemlerinizde bu dönem hesap planlarınızı etraflıca düşünmeniz gerekiyor. Eşinizin veya ortağınızın gelirleriyle ilgili yeni gündemler ortaya çıkabilir. Sizler tutulma etkisiyle güçlü değişimler yaşayacağınız içsel farkındalıklı bir dönem. Bu hafta Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, bazı kişileri veya konuları geçmişte bırakmanız gerektiğini fark edebilir, yol ayrımına gelebilirsiniz.   Bu dönem yurt dışı veya yabancılarla ilgili konularda hayatınıza yeni bir yön tayin edebilir veya yaşadığınız duygusal karmaşayı tatile çıkarak hafifletmek isteyebilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan Güneş tutulması Merkür geri hareketiyle bir arada gerçekleşiyor. İkili ilişkileriniz, evliliğiniz, bu dönem tutulmanın etkisiyle değişim döneminden geçiyor. Bazılarınız bu dönem sorunlu evliliklerinde yol ayrımına gelebilirler. Bitmesi gerekenin biteceği bu dönem, hayatınızda değişimler yaşadığınızı görebilirsiniz. İletişiminizde daha özenli olmanız sizler için faydalıdır. Bu dönemin etkisiyle kendinizi yönsüz ve karışık hissedebilirsiniz. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, başkasından kaynaklı maddi gelirleriniz de artış gözlemlenebilir. Uzun dönemdir tahsil edemediğiniz paralarınız var ise, bunları alabilirsiniz. Genel olarak duygusal dalgalanmaların olduğu bir hafta sizleri bekliyor.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder