6 Ağustos 2016 Cumartesi

8-14 AĞUSTOS HAFTASI BURÇLAR



Bu hafta gezegen geçişlerinden aldığınız etkileşim nelerdir ? Sizleri nelerin beklediğini, burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Haftaya işinizle ilgili detaylarla başlıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İş ile ilgili yeni kararlar alabilir, yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Bu süreçte iletişimde dikkatli olmakta fayda var. Salı günü maddi konularla ilgili çözmeniz gereken konular olabilir. Eşin veya ortağın finansal gündemiyle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu hafta Satürn geri hareketi bitiyor, hafta sonuna doğru iş seyahatleri gündeme gelebilir.  Sorumluluklarınız ile ilgili konularda planlamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR   

Bu dönem aşk hayatınızla ilgili gündemler daha belirgin hale gelebilir. Çocuklarınızla ilgili çözülmesi gereken konularda hassas ve daha özenli yaklaşabilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde çocukların eğitimiyle ilgili kararlar alabilirler. Salı günü itibariyle ilişkilerinizle ilgili fikir ayrılıklarınız gündeminizde olabilir. Eşinizle ilgili konularda hassas yaklaşımlarınız fark edilebilir. Hafta sonuna doğru Satürn geri hareketinin de bitmesiyle birlikte, finansal konularla ilgili hareketlilik gözlemlenebilir. Ödemeleriniz konusunda iyi bir planlama yapmanız ve sorumluluk almanız sizlere fayda sağlayacaktır.



İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu dönem aile ilişkilerinizle ilgili hassas gündemleriniz olabilir. Aile bireyleriyle ilgili konularda, fikir paylaşımlarının yoğun yaşanacağı bir zaman dilimi. Salı günü itibariyle işinizle ilgili fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz ve ilişkileriniz bundan etkilenebilir. Hafta sonuna doğru Satürn gezegeninde geri hareketinin de bitmesiyle birlikte, eşinizle veya ortağınızla ilgili olan konuları gözden geçirebilirsiniz. Bu süreçlerde kendimizi geliştirmeniz ve sorumluluk almamız gereken alan, ilişkilerle ilgilidir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta etrafınızdaki kişilerle iletişimde, detaycı ve planlı olabilirsiniz. Akrabalarınız veya yakın arkadaşlarınızla ilgili gündemleriniz de hassas düşünebilirsiniz. Salı günü itibari ile aşk hayatınızda kafanız karışabilir, kıskançlıklar sergileyebilirsiniz. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte iş hayatınızdaki gelişmeler fark edilir duruma gelebilir. Bazılarınız bu dönemde sorumluluklarınız konusunda yeni planlamalar yapabilir, iş değişimi yaşayabilir. Sağlıkla ilgili ihmal ettiğiniz konular var ise kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta finansal konularda gündemleriniz ile ilgili planlamalar yapıp, ilerleme sağlayabilirsiniz. Maddi kazancınızı artıracak yeni girişimler başlatıp, artış sağlayabilirsiniz. Finansal kaygı yaşamamaya dikkat edin.  Salı günü itibariyle ailenizle ilgili konularda derinlemesine düşünürsünüz. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte ilişkileriyle ilgili problemleri olanların, artık daha uzun vadeli düşünme kararı olabilir. İlişkilerin gelecek vaat etmeyenlerin sonlanmaları olabilir. Çocuklarla ilgili konulara ciddiyetle yaklaşmak isteyebilirsiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Bu dönem gündeminiz oldukça yoğun, kendinizi önemsediğiniz bir hafta.  Dış görünüşünüz, fiziksel imajınız bu süreçlerde sizler için önem arz edebilir. Salı günü itibariyle karşınızdaki kişileri dikkatle inceleyip, eleştirir tarzda hareket edebilirsiniz. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte aile ilişkileriniz için etraflıca düşünme vaktidir. Bazılarınız için bu dönem taşınma gündemleri olabilir veya şehir değişimi ile ilgili yeni olasılıklar yaşayabilirler. Bu konularda derin araştırmalar yapabilir, yeni kararlar ve sorumluluklar alabilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu dönem kendinizi sorguladığınız ve yapılandırdığınız gelişmelerle başlıyorsunuz. İşinizle ilgili hedefleriniz , amaçlarınız zihninizi meşgul edebilir. Salı günü itibariyle parasal konularda içsel kaygılarınız olabilir. Finansal planlamalar yapabilirsiniz, zorunlu ödemeleriniz olabilir. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte işiniz veya yakın çevreniz ile ilgili sorumluluklarınızı fark etmeye başlıyorsunuz. Eğitimle veya iletişimle ilgili konularda , yeni planlamaya gidebilir, yaşamınızla ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bazılarınız için bu dönem iletişim aksilikleri gündeme gelebilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu dönem iş arkadaşlarınızla birlikte detaylı çalışmalara başlayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda bu süreçte keyifli ve faydalı vakit geçirebilirsiniz. Salı günü itibariyle kendinizle ilgilenmek isteyebilir,  imajınızla ilgili yenilemeler yapabilirsiniz. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte finansal anlamda sorumluk alma vakti diyebiliriz. Maddi kazanç sağlayan işler için detaylı analiz etmek yerinde olacaktır. Finansal endişe yaşamak yerine nasıl çözüm üretebileceğinizin planını yapmakta fayda var. Hafta sonu yakın çevrenizle kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu dönem iş hayatınızla ilgili etraflıca düşünme vaktidir. İşimizi ilgilendiren konuları iyi analiz etmek, planlamalar yapmak size katkı sağlayacaktır. Kariyerinizle ilgili yeni fikirlere açık olacağınız bu dönemde, yeni projeler gündeme gelebilir. Salı günü civarında rüyalarınız artabilir, manevi çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte , hayatınızda aldığınız sorumlukları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Hayatınızın genelinde yeni kararlar almak, hayatınızın yön değiştirmesine sebep olabilir. Yakın çevrenizle ilgili ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Bu dönem kişisel olarak kendinizi analiz edebilir, inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili detay olarak düşünebilir bir sonuca varabilirsiniz. Salı günü itibariyle arkadaşlarınızla ilgili bir konuda endişeli bir tavır sergileseniz de, sosyal ortamlarda daha aktif rol alabilirsiniz, eğlencelere katılabilirsiniz. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte manevi olarak yapılanma sürecine girebilirsiniz. Hayata bakış açınızın değiştiği bu süreçlerde artık, faydalı ve faydasızı ayrıştırma vaktinin geldiğini düşünebilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta finansal konularda detaylı düşünebilirsiniz. Bazılarınız kredi almak için bankalarla görüşmek isteyebilir. Evlenebilmek veya ortaklık kurabilmek için ihtiyacınız olan finansı araştırmaya başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günü iş konularında endişeli bir şekilde düşünceleriniz olabilir. Son dönemde odak noktanız da iş konuları yer almakta. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte gelecek beklentileriniz yönünde sorumluklarınızı düşünmeye başlıyorsunuz. Uluslar arası konularda yeni girişimler başlatabilir, bilgi paylaşımı sağlayabilirsiniz. Hedefleriniz konusunda daha somut adımlar atabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta ikili ilişkileriniz yönünde düşünmeye başlıyorsunuz. Bazılarınız bu dönemde evlilik teklifi edebilir veya evlilik teklifi alabilir. Sorunlu olan birlikteliklerde , iletişim sorunları yaşanabilir, içsel olarak kaygılanabilirsiniz. Çevrenizde sizlerle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir. Salı günü itibariyle tatile çıkmak ihtiyacı hissedebilir, kendinizi vakit ayırabilirsiniz. Bu hafta Satürn gezegenin geri hareketinin bitmesiyle birlikte iş hayatınızda sorumluluklarınız, kararlarınız gündeminizde olacaktır. Bazılarınız bu dönem işinizle ilgili sabırlı olmanız gerekebilir.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder