31 Temmuz 2016 Pazar

ASLAN BURCUNDA YENİAY





1-7 AĞUSTOS  HAFTASI BURÇ YORUMLARI

2 Ağustosta, saat 23:44 de  Aslan burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Motivasyonunuzun ve yaratıcılığınızın yükseleceği bu süreçte, kalıcı değişiklikleri hayatınıza getiriyor. Bu Yeniayın hayatınızın hangi alanlarında sizleri değişiklik getireceğini burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Yeniay sizin aşk hayatınızla ilgili yeni gelişmeleri işaret ediyor. Birlikteliği olmayanlar için , harika fırsatları sunan bir yeniay dönemi . Bu dönem eğlence hayatınızda hareketlenmeler sizleri bekliyor. Bazılarınız bu dönem bebek haberi alabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilir, yeni eğitimler alabilirsiniz veya yeni hobileri başlayabilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün ve Venüs’ün  başak burcuna geçmesiyle birlikte, iş hayatınızda daha pratik ve detay düşünmeye başlıyorsunuz. Günlük işlerinizin , çalışma arkadaşlarınızla iletişimin   yoğunlaştığı bir süreç .

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Yeniay sizlere aile ilişkilerinizde keyifli zamanları vadediyor. Aile bireylerinizle bir arada olmak ,  onlarla vakit geçirmek keyfinizi yerine getirecektir. Bu süreçte evinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz.  Yeni eşyalar alıp evinizi güzelleştirebilirsiniz veya bazılarınız adres değişikliği yapabilir. Kendinizi bu dönem enerjik ve cesur hissedebilirsiniz.  Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta aşk hayatında paylaşımların artacağı, keyifli zamanları işaret ediyor. Bazılarınız çocuklarla ilgili yenilikler yapabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan yeni ay sizlere yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız ile ilgili yenilikleri getiriyor. Bazılarınız sürprizli kısa seyahatlere çıkabilir. Eğitimle ilgilenen bir ikizler burcuysanız, yeni şeyler öğrenmek ve farklılaşmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili bu dönem enerjiniz artıyor. Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta, aile ilişkileriniz, eviniz, yaşadığınız yer odak noktanız olabilir. Evinizde aile bireyleriyle olmak, keyifli sohbetler yapmak sizlere iyi gelebilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte gündeminiz maddi konuları işaret ediyor. Para ile ilgili sürpriz haberler olabilir, gelir artışınız olabilir. Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşleriniz odak noktanız olacaktır. Ticari konularda veya tanıtım konularında ön planda olacağınız durumlar olabilir. Sosyal medya ile ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. İletişimin , haberleşmenin yoğun olacağı günler sizleri bekliyor.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta sizin burcunuzda yeni ay gerçekleşiyor. Sizin için özel bir zaman dilimini işaret ediyor. Hayatınızın genelinde yenilenme yaşayacağınız, motivasyonunuzun artacağı durumlar sizleri bekliyor. Bazılarınız için bu dönemde aşk hayatınızla ilgili yeni durumlar oluşabilir. Aslında bu dönem sizin için değişim dönemi.  Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta finansal konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınızın artacağı bu süreçte , kendi imajınıza, eğlenceye , kozmetiğe, bakıma harcamalar yapabilirsiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek yeniay ile birlikte kendi iç dünyanızda yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal konular, manevi konular gündeminizde olacaktır. Bu dönem rüyalarınızda artışlar olabilir. . Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta kendinizi daha net ifade edeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. İşiniz konusunda görüşmeleriniz artabilir, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu dönem sizin için sürprizli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz,  faydalı bir dönemdir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek yeniay ile birlikte sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile daha çok eğleneceğiniz, keyif alacağınız  zaman dilimini işaret ediyor. Gelecek ümitleriniz ile ilgili bir yenilenme yaşayacağınız, şanslı bir süreç sizler için. İş kazançlarınızın artışı yönünde gelişmeler olabilir.  Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta iç dünyanıza yönelmek , yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu dönem manevi çalışmalar yapmak , içsel olarak sizlere iyi gelecektir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte kariyerinizle ilgili sürprizli gelişmeler sizleri bekliyor. İş hayatınızda gelişmelerin hızlanacağı bir yeniayı işaret ediyor. Maddi konuların odak noktanız olacağı bu dönem, yeni kararlar alabilirsiniz.  Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta arkadaş ilişkilerinizin hareketleniyor. Sosyal gruplar içerisinde daha aktif olacağınız bu dönem, umutlarınız artıyor.  Gelecek beklentilerinizle ilgili daha çok düşünmeye ve yeni kararlarlar almaya başlıyorsunuz.



YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  
Bu hafta gerçekleşecek yeniay ile birlikte, inançlarınız yaşam enerjiniz artıyor. Yurt dışına çıkmak isteyebilir veya uzak mesafe tatillere gidebilirsiniz. Akademik konularla ilgilenebilir, hayat felsefenizi geliştirmek isteyebilirsiniz.  Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta iş hayatınız hareketleniyor. Terfi bekleyenler bu dönem yükseliş yaşayabilir. Ailenizle ilgili konularda daha çok ilgilenebilir, fikir paylaşımları yapabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek yeniay ile birlikte başkasından kaynaklı gelirleriniz yönünde yeni gelişmeler sizleri bekliyor. Banka ile ilgili işlemlerde yeni gelişmeler olabilir ve kazancınız artabilir. Eşinizin veya ortağınızın gelirinde ki artışlar olabilir.  Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta kendinizle ilgili psikolojik  kararlar alabilirsiniz.  Yeni eğitimlerle ilgilenebilir, farkındalığınızı artırabilirsiniz.  Bazılarınız bu dönem iş seyahatleri yapmak durumunda kalabilir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek yeniay ile birlikte ilişkilerinizde sürprizli durumlar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız bu yeniay ile birlikte evlenme teklifi alabilir. İş ilişkilerinde sizi sevindirici yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Hayatınızın bu dönem yeni bir döneme girdiğini hissedebilirsiniz. . Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta odak noktanız finansal konulara yönelecek diyebiliriz. Eşinizden veya ortağınızdan gelir artışı yaşayabilirsiniz. Bu dönem yapacağınız psikolojik çalışmalar sizlere değişimler yaşatabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR                                          

Bu hafta gerçekleşecek olan yeniay ile birlikte iş hayatınızda güzel gelişmeler sizleri bekliyor. Bazılarınız sürpriz yeni iş teklifleri alabilir. Bir müddettir süregelen iş konularıyla ilgili, yeni fikirleriniz oluşabilir. Otorite konumundaki kişilerle görüşürken, kendinizi net ifade etmenizi tavsiye ederim. Merkür’ün ve Venüs’ün başak burcuna geçtiği bu hafta odak noktanız ikili ilişkileriniz olacaktır. Yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. Bazılarınız bu dönem yeni biriyle tanışabilir veya evlilik teklifi alabilir.




ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder