25 Temmuz 2016 Pazartesi

25- 31 TEMMUZ HAFTALIK GÖKYÜZÜ

 
Bu hafta genel olarak ani iletişimsel konuların gündemde olacağı durumlar gerçekleşebilir.  Haftanın ilk günleri girişimler ve yaratıcı çalışmalar için fırsatlar verirken, hafta ortasından itibaren sözlü ve yazılı iletişimde tedbirli olmamız gereken durumlar gözlenebilir. Bu hafta sizleri bekleyen gündemleriniz için burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR     

Haftaya başlarken girişken, hareketli duygularla başlıyorsunuz.  Yaratıcılığınız artacağı, kendinizi ortaya koyarken daha rahat olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.  Hafta ortasında itibaren maddi konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Beklenmedik finansal gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.  Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte,  günlük hayatınızda zihinsel faaliyetlerinizde artışlar gözlemlenebilir. İş yaptığınız kişilerle fikir paylaşımları yapabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni anlaşmalar yapmak için, yeni durumlar oluşabilir.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Haftaya başlarken yalnız kalma, iç dünyanıza yönelme  ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aile ile ilgili gündemleriniz olabilir, evinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.  İlişkilerinizde iletişim sorunlarıyla karşılaşmamak için, karşınızdakini dinleyebilmek önemlidir. Hafta sonu Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte,  aşk hayatınızla ilgili detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdakine kendinizi ifade ederken, tüm detayları ile anlatabilirsiniz. Çocukları olanlar bu dönemde onların eğitimi için detaylı araştırmalar yapabilirler.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR    

Haftaya başlarken arkadaşlarınızla ile ilgili konularda yeni durumlar oluşabilir. Sosyal çevrenizde kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz, onlarla yeni paylaşımlarınız olabilir.  Hafta ortasından itibaren işinizle ilgili konularda, çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.  Hafta sonu Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte evinizle ilgili konularda yeni fikirleriniz olabilir. Bazılarınız bu dönem emlak alım satımı gerçekleştirebilir. Ailenizle bir arada olmak , onlarla paylaşımda bulunmak , bazı konularda düşüncelerini sormak bu süreçte gündeminizde olacaktır.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Haftaya başlarken işinizle ilgili yeni fikirler edinebilirsiniz. Odak noktanız da görev ve sorumluklarınız dikkat çekiyor. Haftanın ilk yarısı finansal olarak fırsatlarınız olabilir, beklediğiniz alacaklarınızı alabilirsiniz.  Hafta sonu Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte yakın çevremizde kurduğunuz iletişimde oldukça hassas ve titiz yaklaşabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda yeni eğitim görüşmeleri gerçekleşebilir.  Zihinsel olarak bazı konularda oldukça titiz yaklaşabilir, tüm planlamaları en ince ayrıntısına göre yapabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Haftaya başlarken seyahat planları yapabilir, aniden tatile çıkma heyecanı içinde olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili, yurt dışı ile ilgili konularda yeni gelişmeler olabilir. Hafta ortasından itibaren gündeminizde  işiniz, sorumluluklarınız dikkat çekmekte. İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bu hafta, yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte fayda var. Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte finansal konularda düşünceleriniz yoğunlaşacaktır. Yeni kazanç yolları için anlaşmalar sözleşmeler yapacağınız bir dönem sizleri bekliyor.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Haftaya başlarken araştırma yaptığınız konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız bir takım endişeleriniz için psikolojik çalışmalarda çözüm arayışınız olabilir. Finansal konularla ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz, beklediğiniz bir parayı alabilirsiniz. Banka ile ilgili işlemlerde yeni gelişmeler olabilir. Çevrenizle ilgili konularda fikir ayrılıkları ,tartışmalara yol açabilir. Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte kendinizi ifade ederken daha net olacağınız durumlar olabilir. Zekanızı rahatlıkla ortaya koyacağınız durumlarda , fikirlerinizi açık ve net ifade edebilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Haftaya başlarken ikili ilişkileriniz ilgili gündeminizle başlıyorsunuz. Ortaklarınızla veya eşinizle ortak kararlar alıp bu doğrultuda ilerleyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren parasal konularda bir takım endişeler yaşayabilirsiniz. Hesap planları yapıp, alacak verecek rakamlarını belirleyebilirsiniz. Para ile ilgili konularda hızlı karar vermekten uzak durmak gerekir. Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte , bazı konularda titiz ve hassas düşünseniz de , bunları kendi içinizde çözmeye çalışabilirsiniz. Bu dönem manevi çalışmalara yönelmek, psikolojinize katkı sağlayacaktır.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Haftaya başlarken gündeminizde işiniz, iş arkadaşlarınız olabilir. Çalışma ortamınızda yenilenmek, yeni girişimler başlatmak isteğiniz olabilir. İletişimin yoğun olacağı bu hafta ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılma riski olabileceği için,  dinleyerek ve anlayarak konuşmanızda fayda var. Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte arkadaşlarınızla ilgili konularda iletişiminiz yoğun yaşanabilir. Umutlarınız, hedefleriniz konusunda titizlikle , en ince ayrıntısına kadar düşünebilirsiniz. Sosyal çevrenizden yeni iş veya proje teklifleri alabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Haftaya keyifli, eğlenceli bir şekilde başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla vakit geçirmek, onlarla yaratıcı çalışmalar yapmak hoşunuza gidebilir. Hafta ortasından itibaren gündeminizde iş arkadaşlarınız, günlük işleriniz olabilir. Bu hafta yolculuklarla ilgili bir takım aksilikler yaşamamak için, önceden biletinizi, bavulunuzu veya aracınızın kontrolleri tam yapmanızda fayda var. Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte,  işinizle ilgili iletişim trafiğiniz artıyor. Kariyerinizle ilgili yeni programlar yapabilirsiniz, işinize eğitimi dahil edebilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Haftaya başlarken ailenizle ilgili konular gündeminizde yer alıyor. Eviniz, yaşadığınız yer , emlak konularında değişim yapma düşünceleriniz olabilir. Banka ile ilgili konularda veya alacaklarınız ile ilgili konularda yeni planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Kredi almak isteyenler için haftanın ilk günleri şanslı olabilirler. Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte kendinizi kişisel olarak geliştirmek isteyebilirsiniz. İnançlarınız, hayata bakış açınız üzerinde oldukça titiz düşünceleriniz olabilir. Bu dönem iş seyahatleri yapabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Haftaya başlarken yakın çevrenizle ilgili hızlı gelişmeler olabilir.  Yazılı veya sözlü olarak kendinizi ifade edeceğiniz durumlar gelişebilir. Kardeşlerinizden , akrabalarınızda, yakın arkadaşlarınızdan yeni haberler alabilirsiniz. Bu hafta Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte gündeminizde , bankalar, vergiler, krediler, alacaklarınız kısacası başkasından kaynaklı gelirler olacaktır. Bu dönem ortak işlerden kazançlarınız olabilir. Psikolojik konularda derin ve titiz çalışmalar yapabilmek , bu dönem sizlere katkı sağlayacaktır.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Haftaya başlarken gündeminiz finansal konularınız. İşinizle ilgili  yaratıcı düşüncelerinizin olduğu bu süreçlerde , rutinin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren gündeminiz yakın çevre iletişiminiz olacaktır. Bazı konularda yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek için, karşınızdakini dikkatli dinlemekte fayda var. Hafta sonu Merkür’ün Başak burcuna geçiş yapmasıyla birlikte  eşinizle , ortağınızla iletişiminiz yoğunlaşacaktır. Bu dönem yeni anlaşmalar yapmanız gündeme gelebilir.

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder