10 Temmuz 2016 Pazar

11-17 TEMMUZ HAFTASI GÖKYÜZÜ



Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu dönem daha eğlenceli, yaşam enerjimizi yükselten gelişmeler bizleri bekliyor olacak. Keyifli sohbetler yapıp, neşeli ortamlarda bulunacağınız bu süreçte, hangi yaşam alanında keyifli ve mutlu olacağınızı burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Haftaya başlarken ikili ilişkiler, eşiniz veya ortağınızla ilgili konular gündeminiz olabilir. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor. Hayattan daha çok keyif alacağınız gelişmeler sizleri bekliyor. Eğlencelere zaman ayıracağınız, yaratıcı çalışmalar yapacağınız bir süreçtesiniz. İlişkisi olmayanlar için, yeni birliktelikler söz konusu olabilir. Çocuklarla bir arada olmanın hoşunuza gideceği bir dönem diyebiliriz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Haftaya,  iş hayatınız ve yanınızda çalışanlarla ilgili konularla başlıyorsunuz. Bazılarınız için sağlık konuları ön planda olabilir. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, aile bireyleriyle birlikte vakit geçirmenin hoşunuza gideceği bir dönem başlamış bulunmakta. Evinizi güzelleştirmek için alışverişler yapabilir, eşya değişimleri yapabilirsiniz. Bu dönem ev alım satım konularında şanslı olduğunuz koşullar oluşabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Haftaya başlarken sevgilinizle veya çocuklarla eğlenceli vakit geçirmek hoşunuza gidebilir. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, yakın çevrenizde kendinizi fark ettireceksiniz. Akrabalarınız, komşularınız, kardeşleriniz ile eğlenceler düzenleyebilir, kısa mesafeli tatillere çıkabilirsiniz. Bazılarınız için bu dönem yeni eğitimler alma dönemi diyebiliriz. Yeni bilgiler öğrenmek, yeni yazılar yazmak, konuşmalarınızla fark edilmek ihtiyacınız olabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminiz aile ilişkileriniz olabilir. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, finansal anlamda kazançlı bir dönemin başladığını gösteriyor. Bir müddettir zam bekleyenler, bekledikleri miktarı almak için fırsatlarla karşılaşabilirler. Ticaretle uğraşanlar yeni , bol kazançlı iş teklifleri alabilirler. Para ile ilgili yeni fikirlere açık olacağınız bu dönem, gelirleriniz artabilir. Bazılarınız kozmetik alışverişini abartıp, harcamaları bol bol yapabilirler.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Haftaya başlarken akrabalarınız, kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, aslanlar için harika bir zaman dilimi başlamış bulunuyor. Hayata bakış açınızda fark edilir değişimler olabilir. Fiziksel imajınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilir, güzellik ve bakım salonlarına gidebilirsiniz. Hayatınızın genelinde yenilenmek adına güzel fırsatları sizleri bekliyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Haftaya başlarken parasal konularda yeni kazanç yolları araştırıyor olabilirsiniz. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, ilişkilerinizle ilgili anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları olabilir. Bu dönem genel sağlık kontrolleri yaptırmanız iyi olabilir. Hafta ortasından itibaren kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla bir arada olmak hoşunuza gidecektir. Kısa seyahatler planlayabilir, yeni kitaplar okumaya başlayabilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftaya başlarken kendinizi zinde ve motive olmuş hissedebilirsiniz. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, sosyalleşmek, arkadaşlarınızla bir arada olmak, keyifli zamanlar geçirmek hoşunuza gidebilir. Bu dönemin etkisiyle yeni teklifler alabilir, iş kazançlarınız artabilir. Kendinize yeni hedefler belirleyebilir, hayata daha umutlu yaklaşabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda fark edilebilir, güzelliğinizle dikkat çekeceğiniz durumlar oluşabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Haftaya ikili ilişkileriniz konusunda yeni düşüncelerle başlıyorsunuz. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, ön planda olacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda gökyüzünün desteklediği bir süreç sizleri bekliyor. Bu hafta işinizle ilgili yeni görüşmeler yapabilir, yeni teklifler alabilirsiniz. Otorite konumundaki kişiler tarafından destekleneceğiniz bir dönemdesiniz. Bu hafta imajınızı yenileyebilir, güzellik salonlarında vakit geçirebilirsiniz. Yaşamsal sorumluluklarınızı yerine getirirken keyif alabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Haftaya başlarken arkadaşlarınızla bir arada olabilir, sosyal hayatın içinde olmak isteyebilirsiniz. Çevrenizde uyum içerisinde hareket edebilir, var olan sorunlara çözüm üretebilirsiniz. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, yabancılar, yurt dışı, ticari konular, tanıtım konuları önceliğiniz olabilir. Tatile çıkmak , eğlenmek bu dönem sizlere iyi gelecektir. Yeni eğitim, seminer çalışmalarına katılabilir, kişisel gelişiminize katkı sağlayacak yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Bu süreçte inançlarınızın güçlendiğini hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Haftaya başlarken iş yerinizde fark ediliyor durumda olabilirsiniz. Çalıştığınız yer ile ilgili yeni dizayn ve düzenleme yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, başkasından kaynaklı gelirleriniz yönünde artışlar olabilir. Özellikle alacak,  verecek gibi durumları olanlar, bu dönemde bunları çözüme kavuşturabilir. Banka ile ilgili işlemleri olanlar  veya kredi vb. onaylar bekleyenler için,  fırsatlarla karşılaşabilirler.  Bu dönem, manevi konularda okumalar yapabilir, psikolojik konulara ilgi duyabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Haftaya başlarken tatil planları yapabilirsiniz veya bazılarınız tatile gidebilir. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, ikili ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklığınız konusunda keyifli bir dönem başlamış bulunmakta. Bazılarınız bu dönemde evlenebilir veya evlilik kararı alabilir. Bu dönemde yeni işlere başlayabilir, yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren iş yerinizde yoğun çalışmalar yapabilir, biraz yorulabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Haftaya başlarken gündeminiz finansal konular veya alacaklarınız olabilir. Bu hafta Venüs ve Merkür Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, günlük hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Çalışma hayatınızda yeni teklifler alabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Spora başlamak, sağlıklı olmak adına yeni girişimleriniz olabilir. Bu dönem sizler için yeni hobiler geliştirmek, yeni eğlencelere katılmak keyif verecektir. Hafta ortası tatil planları yapabilir, kendinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz.








*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder