17 Temmuz 2016 Pazar

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY !


  
18-24 TEMMUZ HAFTASI GÖKYÜZÜ

20 Temmuz günü, Oğlak burcun da Dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanında Güneş ve Ay karşı karşıya gelir ve etkileşimi daha önceden hissedilmeye başlanır. Gergin etkilerin olduğu bu dolunay, sorumluluklarımızı bizlere hatırlatıyor.  Oğlak burcunun ana temaları arasında, işimiz, kariyerimiz, statümüz, güvenliğimiz,  katı kuralların daha çok gündemimizde olacağı bu hafta, ani durumlar gerçekleşebilir. Bitmesi gerekenin biteceği bu dönem, tamamlanma enerjiyle, sonuçlanma zamanıdır. İçsel huzursuzluğun belirginleşeceği bu dönem, olası gerginliklerde dikkatli ve sabırlı davranmakta fayda var. Burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay hayata karşı sorumluluklarınız ile ilgilidir. İşiniz, kariyeriniz konusunda,  mevcut gündemlerinizle ilgili artık bir sonuç alacağınız dönemi işaret ediyor. Diğer taraftan, ailenizle ilgili koşulları da hesaba katarak hareket etmeniz gereken durumlar olabilir. Bazılarınız iş ve aile ile ilgili yeni kararlar almak durumunda kalabilirler. Gerilimli konularda çevrenizle iletişimde dikkatli olmakta fayda var, özellikle otorite konumundaki kişilerle fikir ayrılıkları yaşanabilir. 22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor ve sizin aşk hayatınız, eğlence hayatınız hareketlendirmeye başlıyor.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay, değişim yaşamakla ilgili deneyimleri sizlere getiriyor. Yolculuklar, yabancılar, hukuksal konular ile ilgili gelişmeler görülebilir. Seyahate çıkmayı düşünenler için, gerekli tüm kontrolleri yaptığınızdan emin olunuz. Hukuksal gündemi olanlar için sonuç alma zamanıdır. 22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor ve sizin aile ile ilgili konularda kendinizi daha çok ortaya koymaya yöneltiyor. Ev içerisinde, ailenizle ilgili yeni durumlar olabilir, bazılarınız bu dönem gayrimenkul konularında alım satım yapabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay, başkasından gelen kaynaklarla ilgili alanınızda gerçekleşecektir. Bankayla ilgili işlemleriniz de dolunay etkisiyle bir sonuç alabilirsiniz. Finansal konularla  ilgili  ödemeniz gereken yeni durumlar olabilir. Dolunay süresince psikolojik olarak gergin hissedebilirsiniz. 22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, odağınız yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşlerinizle ilgili konular olacaktır. Bu dönem konuşmalarınızla dikkat çeken durumlar içinde olabilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgili bu dönem, kendinizi fark ettireceğiniz durumlar gözlenebilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay, ikili ilişkileriniz, eşiniz ve ortağınızla ilgili konularda etkisini gösterecektir. Uzun dönemdir sürüncemede kalan konular için artık sonuç alma döneminiz. Sorunlu olan birliktelikler için, karar aşamasına gelip sonlanmalar yaşayabilirsiniz.  Bu hafta Güneşin Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, finansal konularda hareketlenmeler olabilir. Maddi manevi sahip olduğunuz değerlerle ilgili belirginleşen durumlar olabilir.  Zam bekleyenler bu dönem, bekledikleri zammı alabilirler.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay, hayatınızın günlük işleyişinde bir değişim yaratacak etkileri beraberinde getireceği durumlar söz konusu olabilir. Bazılarınızın birlikte çalıştığı kişilerle ilgili sorunları görünür hale gelebilir. Bu dönem iş değişimleri yapmak için birtakım durumlar yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren odak noktanız ikili ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklıklarınız olabilir. Güneşin sizin burcunuza geçmesiyle birlikte, sizin döneminiz başlamış bulunuyor. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz, kişiliğinizi ortaya koyacağınız bir süreç sizler için .


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, aşk hayatınızda değişimler yaşayabilirsiniz. Özellikle hayata karşı enerjiniz artmaya başlıyor. Bazılarınız bu dönem çocuklarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Bu hafta beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren odak noktamız iş hayatımız olabilir. Güneş’in Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, kendi iç dünyanızda tek başınıza keyif alacağınız bir dönemdir. Çok kalabalıklarla değil, görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Bu dönem bırakmak istediğiniz konularla ilgili gökyüzü sizleri destekliyor.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte,  aile ilişkilerinizle ilgili, gayrimenkul konularıyla ilgili değişimler sizi bekliyor olabilir. İç dünyanızda, geçmişten gelen etkileşimler yaşayabilirsiniz. Bazı durumlarda beklenmedik, ani gelişmeler olabilir.  Çarşamba gününden sonra aşk hayatınız hareketleniyor. Güneş ‘in Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, arkadaş ilişkilerinizde hareketlenmeler olabilir. Daha sosyal olmak isteyeceğiniz bu süreçte, yaşamdan keyif alacağınız gelişmeler sizleri bekliyor. Hayata karşı gelecek ümitleriniz artmaya başlıyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP  OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte yakın çevre ilişkilerinizde, akrabalarınızla veya komşularınızla ilgili bir gündeminiz değişebilir. Eğitim ile ilgili konularda bir tamamlanma süreci yaşayabilirsiniz. Ani beklenmedik durumlar yaşayacağınız bu hafta, sizler için hareketli gelişmeler olabilir. Çarşamba günü itibariyle ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, iş hayatınızda kendinizi daha çok ortaya koyacağınız durumlar gözlemlenebilir. Sizin için fırsatların başladığı bir dönem diyebiliriz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, finansal gündeminizle ilgili farklılaşan durumlar olabilir. Parasal konularda hareketli bir dönemi işaret ediyor bu dolunay. Çarşamba gününden itibaren yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, tatil yapacağınız bir zaman dilimi başlamış bulunmakta. Uzak yerlere seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek hoşunuza gidebilir. Yabancılarla ilgili konularda hareketli bir dönem sizler için. Bazılarınız için eğitimle ilgili yeni durumlar gözlemlenebilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay hayatınızın genelini ilgilendiren gelişmeleri de beraberinde getirecektir. Sizler için farklılaşma, değişim zamanıdır. Dolunaylar kapanış enerjisini taşıdığı için, ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü itibariyle maddi konularda hareketlenmeler gözlemlenebilir. 22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte , başkasıyla ilgili gelirleriniz de artışlar görülebilir. Bir müddettir alamadığınız alacaklarınız için bu dönem fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte, süprizli beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte size sıkıntı veren konularla ilgili bir kapanış veya sizi rahatsız eden konularla ilgili bırakmalar olabilir. Hafta ortasından itibaren kendinizle ilgilenmek isteyeceğiniz,  fiziksel imajınızla ilgilenmek isteyeceğiniz günler olacaktır. 2 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte ilişkileriniz hareketleniyor. Ortaklı konularda sizleri mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem evlilik için adımlar atabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile hayallerinizle ilgili değişiklikler olacağı bir dönemi işaret ediyor. Gelecek ümitlerinizin yer değiştirdiği, uzun dönemdir beklediğiniz konulardan sonuç alacağınız bir süreçtir. Bu dolunay sizin için bir sonuç alma zamanıdır.  Arkadaş çevrenizde ani bir değişim yaşayabilirsiniz.  22 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, günlük hayatınızda hareketli bir döneme giriyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda kendinizi ortaya koyacağınız durumlar olabilir.

               
ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder