3 Temmuz 2016 Pazar

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY




04 – 10 TEMMUZ HAFTASI

Pazartesi günü, saat 14:00 de Yengeç burcunda Yeniay gerçekleşecek. Yeniay demek Güneş ve Ay ‘ın gökyüzünde yan yana gelmesi demektir.  Bu yeniay da,  ikili ilişkiler, duygusal ihtiyaçlarımız, uluslararası ilişkiler, medya, dini konular, genel güven arayışımız, ev,  aile ile ilgili konularda gündemlerimiz olabilir.  Yoğun duyguların yaşanacağı bu dönemde, hassas yaklaşımlarımız artabilir. Yenilikler yaparken duygu karmaşası yaşamak yerine, hislerimize güvenmeyi seçersek, verimli bir Yeniay bizleri bekliyor olacaktır. Özellikle Yengeç, Balık, Akrep burçları Yeniayın etkisiyle, hayata bakış açılarında yenilenmeler yaşayabilirler. Yükselen burcunuza ve öz burcunuza göre, keyifle okumanız dileğiyle

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Pazartesi gerçekleşecek yeniay ile birlikte,  aile, emlak konuları, babanızla veya aile büyüklerinizle ilgili konularda yenilenme sizleri bekliyor. Yeni bir yere taşınma planlarınız var ise, takip eden günlerde, bunun için harekete geçebilirsiniz. Duygularınız konusunda yeni farkındalıklar yaşayacağınız bu dönem, hayata bakış açınız farklılaşıyor. Geçmişte yaşadığınız bir takım konularda, artık değişime açık olabilirsiniz. Gitmesi ve bitmesi gerekenin biteceği, yeniye yer açacağınız bir dönem diyebiliriz. Hafta ortasından itibaren keyifli, eğlenceli organizasyonlar yapabilirsiniz.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte,  yakın çevrenizde iletişimsel konularda bir yenilenme yaşayacağınız gelişmeler sizleri bekliyor.  Yeni konular öğrenmek, kendinizi geliştirmek için girişimler başlatabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın akraba ilişkilerinizde fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kısa mesafeli seyahatlere katılabilir, eğitimler alabilir, kendinizi yenileyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren gündeminiz aileniz, eviniz olacaktır. Aile büyüklerinizle vakit geçirmek, paylaşımlarda bulunmak sizi mutlu edecektir. Haftanın genelinde geçmişiniz ve derin duygularınız ön planda olacaktır.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, maddi manevi sahip olduğunuz değerler konusunda değişimler sizi bekliyor. Değer verdiğiniz ne varsa,  bununla ilgili bir yenilenme yaşayabilirsiniz. Finansal olarak yeni kararlar alabilir, yeni kazanç yolları keşfedebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren yakın çevreniz, akrabalarınız, kardeşlerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yeni bilgiler edinmek, yeni yazılar yazmak, iletişim konularına yönelmek size iyi gelecektir. Bu hafta kendinize verdiğiniz değerle ilgili güzel farkındalıklar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Pazartesi günü sizin burcunuzda Yeniay gerçekleşecek. Hayatınızda yeni bir dönemin başladığını işaret eden bu yeniayda, önemli başlangıçlar sizleri bekliyor. Çevrenizin yoğun ilgisini göreceğiniz bu süreçte, geçmiş ve bugün arasında yeni fikirler elde edebilirsiniz. Bazılarınız için bu dönem uzak yerlere gitmek isteyebilir, yeni yerler keşfetmek için yolculuklara çıkabilir. Aslında bu dönem sorgulamanız gereken sizi nelerin güvende hissettirdiğidir. Hafta ortasından itibaren gündeminiz maddi manevi sahip olduğunuz değerleriniz. Maddi koşullarınızı iyileştirmek için yeni fikirler geliştirebilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, kendi iç dünyanıza yönelme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kendi başınıza kalmak, kalabalıklara karışmamak ihtiyacınız olabilir. Sessiz, dinlendirici bir tatil iyi gelecektir. Sonradan öğrendiğiniz bir takım konularda, kontrolünüz dışında gelişmeler olabilir. Yeniay ile birlikte manevi konularda çalışmalar yapabilir, mistik deneyimler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha iyi, yenilenmiş hissedeceğiniz gelişmeler olabilir, daha keyifli vakit geçirebilirsiniz.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, sosyalleşme ihtiyacınız artıyor. Kendinizi ait hissettiğiniz gruplarla olmak, eğlenceli vakit geçirmek iyi gelecektir. Kulüplerden, derneklerden yeni teklifler alabilir, yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Hayata bakış açınızla ilgili, umutlarınızla ilgili yenilikler sizleri bekliyor. Sosyalleşirken ilişkilerinizi ihmal etmemeye özen gösterin. Birlikteliği olmayanlar yeni kişilerle tanışabilir, yeni bir aşka yelken açabilir.  Hafta ortasından itibaren manevi konular dikkatinizi çekmeye başlayabilir, kendi başınıza yalnız kalmak ihtiyacı hissedebilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, iş hayatınızda geleceğe yönelik yeni planlar yapabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz, hayatınızın sorumlulukları konusunda yenilenme yaşayacağınız bu dönemde, değişim için kararlar alabilirsiniz. İş arayanlar için bu dönem yeni iş fırsatları karşılarına çıkacaktır. Ailenizle geçireceğiniz zamanlarda sevgi ve güven arayışınızı çevrenize hissettireceksiniz. Hafta ortasından itibaren kalabalıklarda olmak, sosyal hayatın içinde yer almak hoşunuza gidecektir. Umutlarınızın arttığı bu dönem, eğlenceli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, hayata bakış açınızda yenilenmelerle karşılaşabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatler yapabilir, yabancılarla bir arada olabilirsiniz. Yeniayın etkisiyle reklam, medya ve ticari konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alacağınız yeni kararlarda hayatınızın yönünde değişimler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim sağlarken özenli olmanızda fayda var. Hafta ortasından itibaren gündeminiz iş hayatınız, kariyeriniz veya hayatınızın sorumlulukları olabilir. Finansal konularda yeni planlama yapabilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, eşinizin veya ortağınızın kazançlarıyla ilgili bir değişim yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz paralarla ilgili yeni gelişmeler olabilir, miras, nafaka, kredi gibi konulardan sonuçlar alabilirsiniz. Paranızı korumak, geleceğinizi güvence altına almak, ailenizle birlikte bütçe yapmak öncelikleriniz arasında olabilir.  Psikolojik olarak yenilenme sürecinde olduğunuz için, iş ile ilgili konularda iyi planlama yapmanız yerinde olacaktır. Hafta ortasından itibaren gündeminizde tatil planlarınız olabilir.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, ikili ilişkilerinizle ilgili bir yenilik yaşayabilirsiniz. Eşinizle veya iş yaptığınız kişilerin hayatındaki yenilik sizlere yansıyabilir. Onlarla ilgili yeni kararlar alabilir, yeni anlaşmalar, yeni teklifler bu dönem gündeminiz olabilir. İlişkisi olmayanlar yeni birlikteliklere başlayabilir veya evlilik teklifi alabilirler.  Hafta ortasından itibaren alacaklarınız veya başkasından kaynaklı gelirleriniz ile ilgili yeni fikirleriniz gündeme gelebilir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, günlük rutin işlerinizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. İş yerinizde öncelikleriniz değişebilir, iş yapış şekliniz değişebilir. Sağlık ile ilgili konularda rutin kontrollerinizi yaptırmak isteyebilirsiniz. Yeniayın etkisiyle kendinizi hayata karşı güvende hissedebilirsiniz.  Hafta ortasından itibaren ikili ilişkileriniz, eşiniz, iş yaptığınız kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecektir. Yakın çevrenizdeki konuşmalarda duyduğunuz konular sizleri rahatsız edebilir, küçük iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Pazartesi günü gerçekleşecek Yeniay ile birlikte, hayatınıza eğlence, aşk, mutluluk geliyor diyebiliriz. Yaratıcılığınızın gelişeceği bu dönemde, sanatsal çalışmaların içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Birlikteliği olmayanlar için bu dönem aşk kapıyı çalabilir. Yeniay ile birlikte,  çocuklarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren gündeminiz günlük işleriniz ve çalışma hayatınız olacaktır.  Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda iletişimsel yanlış anlaşılmalar olabilir, duygularınızı tam ve doğru ifade edebildiğinizden emin olunuz.


ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder