12 Ağustos 2016 Cuma

KOVA BURCUNDA AY TUTULMASI





18 Ağustosta , Kova burcunda Dolunay ve Ay Tutulması meydana gelecek. Dolunay ile olan bu tutulma , hayatınız da uzun dönemdir üzerinde düşünülen konularda ani gelişmeleri beraberinde getiriyor. Hızlı gelişmelerin yaşanacağı bu tutulmanın etkisi, 6 ay kadar sürmektedir. Ancak öncesi ve sonrasındaki 15 günlük süreçte daha etkilidir. Gündeminiz her ne ise , kaygılı düşünmek yerine artık harekete geçme ve sonuç alma vaktidir. Beklenmedik şekilde karşınıza çıkan konular, değişimin habercisidir. Fark ederek yaşamak, yaşadığınız konulara yüklediğiniz anlamı değiştirmenize sebep olabilir. Hayatınızın hangi alanlarında etkili olacağınız burcunuz ve yükselen burcunuzdan okuyunuz, sevgiler

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte, gelecek beklentileriniz konusunda yenilenmeler sizleri bekliyor. İşinizle ilgili hızlı kararlar almak  ,  hayatınızda önemli değişikliklere yol açacaktır. Arkadaşlarınızla ilgili gündemleriniz de farklılıklar meydana gelebilir. Gruplarla bir arada olmaya başlayabilir, çevrenizle ortak işler yapabilirsiniz. Bireyselliğiniz ve özgürlüğünüz üzerine düşündüğünüz bu süreçlerde ,  ilişkilerinizi de hesaba katarak harekete geçmeniz önemlidir.  

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte , aile hayatınız ve iş hayatınız arasındaki dengeyi sağlamanız gereken durumlar gözlenebilir. İşinizle ilgili yeni gelişen konulara adapte olabilmek adına sistemli olabilmek önemlidir. Sorumluluklarınız ile ilgili yeniden düşünmeye başladığınız bu süreçlerde, hayata bakışınız yenileniyor . Bazılarınız bu dönemde gizli olan bir gündemi öğrenebilir veya bir sır konusu ortaya çıkabilir. İşinizle ilgili olan konularda , ani çıkışlar yapmak yerine etraflıca düşünüp karar vermek önemlidir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte,  zihninizde yeni farkındalıklar yaşayabilir, yeni durumlar keşfedebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken , karşı tarafında önceliklerini düşünmeniz gerekebilir.   Bu süreçte tatile çıkmak, yakın arkadaşlarınızla programlar yapmak sizlere keyifli gelebilir.  Bazılarınız yurt dışına çıkabilir veya yabancılarla bir araya gelebilir. Gelecek beklentileriniz yönünde yeni durumlar keşfedebilirsiniz. Gündeminde eğitim olanlar, girişimler başlatabilir. Bu tutulma sizler için güzel gelişmeleri hayatınıza katabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte,  finansal konularda gündeminiz farklılaşıyor. Ortak paylaşımlarla ilgili konularda kararlar alıp, uygulamaya geçebilirsiniz.  Karşı tarafın öne sürdüğü fikir, size uygun olmayabilir, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.  Yatırımlar yapmayı planlayabilir, bankalarla görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu dönem özgür düşünmek ihtiyacınız artabilir, bireysel kararlar verebilirsiniz. Maddi konularda beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte , gündeminiz de  ikili ilişkiler yer almaktadır. Eşinizle ilgili konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir ve bunun neticesinde tartışmalar gerçekleşebilir. Bazılarınız ortaklı işlerle ilgili konularda yol ayrımına gelebilir. Bireyselliğiniz ve özgürlüğünüz bu dönem kıymetli hale gelebilir. Bu süreçte bazılarınız yeni teklifler alabilir veya yeni kişilerle yeni bir yola çıkabilir. Bazılarınız bu dönemde tatile çıkmak için hızlı kararlar verebilirler. Medya veya eğitim ile ilgili konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte, iş yaptığınız kişilerle aranızda düşünce ayrılıkları gözlenebilir.  Kendi benliğinizi ortaya koyarken diğerini hesaba katabilmek önemlidir. Bazılarınız bu dönem sorunlu olan işlerini bitirme kararı alabilirler. Karşınıza çıkan teklifleri etraflıca düşünüp karar verebilmeniz önemlidir. Finansal konularda bu tutulma ile birlikte farklılar gerçekleşebilir.  Sağlık ile ilgili ertelediğiniz konular var ise kontroller yaptırmaya karar verebilirsiniz.  Eşinizin gelirinde ani değişimler yaşayabilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte aşk hayatınızda hareketlenmeler sizleri bekliyor. Bazılarınız yeni tanışmalar yaşayabilir, bazılarınızda ani bir şekilde evlilik kararı alabilir.  Uzun dönemdir sorunlu olan ilişkiler için , sürpriz bir kararla ayrılmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz de değişimler bu dönem kendinizi bile şaşırtabilir. Hayatınızda daha çok eğlenceye yer açmak isteyebilirsiniz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte  aile ilgili konular  veya yaşadığınız yer ile ilgili konularda farklılıklar yaşayabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda ani kararlar , bakış açınızda değişim yaşayabilirsiniz.  Bu dönem gündeminizde daha çok sorumluluklarınız, kendi hayatınız olabilir.  Bireyselliğinizi ve özgürlüğünüzü bu dönem daha çok önemseyebilirsiniz. Hayatınızın temellerinin değiştiği süreçlerden geçiş yapıyorsunuz.  Bu dönemde sağlık ile ilgili kontroller yaptırmanızı tavsiye ederim.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte aklınızdan orijinal fikirler geçebilir ve yeni girişimler başlatabilirsiniz. Anlaşmalar yapmak, yeni kararlar almak bu dönem sizlere iyi gelebilir. Yakın çevrenizdeki hızlı gelişmelere şaşırabilirsiniz. Arkadaşlarınızda veya akrabalarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ani karşılaşmalar yaşayabilir, yeni birliktelikler gerçekleşebilir. Bu süreçlerde evliliğe bakış açınız veya eşinize bakış açınız değişiyor. Hayatınızın genelinde sorumluluklarınız hakkında daha çok düşünmeye başlayabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte maddi konularda yeni bir gündem sizi bekliyor. Maddi manevi sahip olduğunuz değerlerinizde ani gelişmeler olabilir. Bazılarınız bu dönem ailenizle para alışverişi yapabilir, mal varlığınız da değişimler olabilir. Hayatınızda aldığınız kararları sorguladığınız bir dönemde olabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda ani orijinal fikirlerinizle çevrenizdeki kişileri şaşırtabilirsiniz. Yeteneklerinizi daha çok ortaya koymak için yeni kararlar alabilirsiniz.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte, sizler için farklı bir süreç başlıyor. Bireyselliğinizi ortaya koymak isteyeceğiniz gelişmeler sizleri bekliyor. Hayatınızda değişim dönemi diyebiliriz. Fiziksel olarak kendinizi yenilemek isteyebilir, imajınızı değiştirebilirsiniz. Bu dönem hızlı gelişmeler gerçekleşebilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konularda farklılıklar oluşabilir, yeni haberler alabilirsiniz.  Bazılarınız satış, tanıtım, reklam, medya, yazılı veya sözlü iletişim ile ilgili ani gelişmeler yaşayabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte ruhsal ve manevi olarak yenilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu dönem yaşayacağınız konuları bitiş ve başlangıçlar olarak, değişim olarak düşünebilirsiniz. Finansal konularda ani gelişen konular , bakış açınızı değiştirebilir. Beklediğiniz paralardan ziyade, beklenmedik yerden  para geliriniz olabilir. İşinizle veya sorumluluklarınız ile ilgili sürprizli, şaşırtıcı gelişmeler olabilir, yeni haberler alabilirsiniz. Bazılarınız annesiyle ilgilenmek durumunda kalabilir.

ASTROLOJİ DANIŞMANLIĞI  BİREYSEL ve KURUMSAL ÇALIŞMALAR İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com






*Astroloji doğum haritası yorumu için ve Kuantum Yaşam Koçluğu seansları için yukarıdaki mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder