12 Şubat 2017 Pazar

13-19 ŞUBAT HAFTALIK BURÇ

  
KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR   

Haftanın başlangıcında iş konuları ile ilgili üretken bir günde olabilirsiniz. Sağlık gündemleriniz söz konusu olabilir, hassas olabilirsiniz. Salı günü civarında gündeminizde ilişkiniz, ortaklıklarınız gündeminizde yer alabilir.  Cesaretinizin ve güveninizin olduğunu bir dönemden geçiş yapıyorsunuz ve bazı durumlarda ilişkilerinizde kendiniz odaklı hareket edebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren gündeminizde finansal konular yer alabilir.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminizde ilişkilerle ilgili kafanıza takılan konular olabilir. Bazılarınız çocuklarla ilgili konularda eleştirisel yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Salı günü gündeminizde iş hayatınız günlük işleriniz, çalışma arkadaşlarınızla ilgili gündemleriniz söz konusu olabilir. Bu dönem iç dünyanızda yaşadığınız karmaşık gündemleriniz olabilir. Bu dönem sağlık konuları veya manevi konularla ilgili hassas yaklaşımlarınız olabilir. Perşembe gününden sonra gündeminizde evliliğiniz, iş ilişkileriniz olabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminizde ailenizle ilgili konular yer alıyor. Salı günü gündeminizde aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yer alabilir. Bazılarınız çocuklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem sosyal ortamlarda daha çok bulunabilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Perşembe gününden sonra gündeminizde iş hayatınızla ilgili konular yer alıyor . Bazılarınız sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Haftanın başlangıcında gündeminizde eğitim konuları olabilir veya yakın çevrenizle ilgili yeni gündemler olabilir. Salı günü itibariyle gündeminizde aileniz ve evinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Bu dönem iş hayatınızda daha cesur hareket edebilirsiniz ve hedeflerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.  Perşembe gününden sonra gündeminizde aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili konular yer alabilir.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR   

Haftaya başlarken gündeminizde finansal konular, maddi manevi değerleriniz olabilir. Bu dönem yaşamınızda hafta sonu yaşanan tutulma ile birlikte yön değişimleriniz söz konusu olabilir. Yaşamınızın genelinde değişim döngüsünden geçtiğiniz bu süreçlerde ilişkilerinizle ilgili değişim gündemleriniz söz konusu olabilir. Perşembe gününden sonra aileniz  veya evinizle ilgili gündemlerle ilgilenmeniz gerekebilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Haftanın başlangıcında fiziksel imajınızı yenilemek ihtiyacı hissedebilirsiniz. Salı günü itibariyle gündeminizde parasal konular yer alabilir. Bu dönem başkasından kaynaklı gelirlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bankacılık konuları , vergi konuları gündeme gelebilir. Perşembe günü itibariyle akrabalarınızla veya kardeşlerinizle birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz. Yaşamınızda endişelerden uzak kalmaya çalışmanız önemli.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftanın başlangıcında manevi konularla ilgilenebilir, iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Salı günü gündeminizde fiziksel imajınız  ve motivasyonunuzun artacağı gelişmeler olabilir. Bu dönem ilişkilerle ilgili hareketli koşullar yaşıyor olabilirsiniz. Yaşamınızda ümitlerinizin arttığı, geleceğe bakış açınızın değiştiği gündemleriniz olabilir. Perşembe gününden sonra gündeminizde finansal konular yer alabilir.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Haftanın başlangıcında sosyal çevrenizle ilgili bir takım konularla ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız ailesiyle veya sağlıkla ilgili konularda gündemleri olabilir.  Salı günü itibari ile ilişkinizle ilgili güzel zamanlar yaşanabilir . Bu dönem iş hayatınızda hızlı girişimleriniz olabilir, tutulma ile birlikte iş atılımları gerçekleştirebilirsiniz.  Perşembe günü itibariyle gündeminizde dış görünüşünüz, imajınız yer alabilir. Hafta sonu daha iyimser koşullarda olabilirsiniz, finansal konularla ilgilenebilirsiniz.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Haftaya başlarken gündeminizde iş konuları yer alabilir. Bazılarınız babalarıyla ilgili konularla ilgilenebilir.  Salı günü hareketli, sosyal günler olacaktır sizler için. Bazılarınız bu dönem eğlenceye , çocuklara daha çok zaman ayırıyor olabilir. Perşembe günü itibariyle yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gelişmeler gündeminizde. Ayrıca haftanın son günlerinde hassas kırılgan konularla ilgilenebilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR   

Haftanın başlangıcında gündeminizde tatil planları olabilir. Salı günü itibariyle iş konularıyla daha çok ilgilenebilir, iş yerinizde yeni konular gündeme gelebilir. Bu dönem ailenizle ilgili gelişmelerde daha girişken ve cesur davranabilirsiniz. Bazılarınız aile bireylerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Perşembe günü itibariyle sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz ve yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gelişmeler yaşanabilir.
                                                                                                                                                                                
KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR   


Haftanın ilk günü finansal konularla ilgilenmeniz gereken konular olabilir. Salı günü itibariyle seyahatler gündeme gelebilir veya eğitim konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönem yakın çevreniz, akrabalarınız ile ilgili konularda daha girişken olabilirsiniz. Perşembe gününden sonra gündeminizde iş hayatınız ile ilgili konular yer alabilir. Bu süreçte gelirinizi artırmak ile ilgili planlamalar yapıyor olabilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Haftanın başlangıcında gündeminizde eşiniz veya iş ortağınızla ilgili konular yer alabilir. Salı günü para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem Mars ve Venüs’ün de koç burcunda olması maddi manevi sahip olduğunuz değerlerin daha çok odak noktanız da olduğunu gösteriyor. Hafta sonu Güneş’in sizin burcunuza geçiş yapmasıyla sizin için daha hareketli bir süreç başlamış olacak.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder