19 Şubat 2017 Pazar

BALIK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI


26 Şubat saat 17:58 de ,  Balık burcunun 8 derecesinde, Halkalı Güneş tutulması gerçekleşti. Bu tutulma ile birlikte Balık-Başak aksındaki tutulmalar sona eriyor. Gerek duygusal, gerek iş  yaşamımızda bir çok değişimleri getirebilir. İlişkilerinizde daha hassas yaklaşımlarımız söz konusu olabilir. Egonun dağılması, fedakarlıkların çoğalması ile ilgili gündemler söz konusu olabilir. Kendimizi daha çok hatırlayacağımız, özümüzle buluşacağımız bir tutulma olmasını dilerim. Burcunuz ve yükselen burcunuz ile birlikte okuyunuz, sevgiler


 KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR 

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizler için içsel enerjinizin değiştiği gündemleri işarete ediyor. Tutulma ile birlikte, bilinçaltı rüyalarınızda artışlar söz konusu olabilir. Bilinçdışı konuların yaşamımıza yansımasını gözlemleyebilirsiniz. İlişkileriniz veya ortaklığınız ile ilgili konularda balık tutulması ile birlikte yön değişimleri söz konusu olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  
Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri arkadaşlarınızla ilgili , sosyal konularda veya kalabalık arkadaş gruplarıyla ilgili alanda gerçekleşiyor. Gelecek ümitlerinizin yön değiştirdiği bir zaman diliminden geçiyor olacaksınız. Günlük yaşamınızın yavaşladığı , içe bakışınızın arttığı bir dönemden geçiyor olacaksınız. Bu dönem sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Özellikle eşinizin özel gündemleriyle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  
Balık burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması sizler için kariyer konularında yeni gündemleri getiriyor. İş ile ilgili konularda odağınızın dağıldığını ve karar almanın zorlaştığını gözlemleyebilirsiniz. Tutulma ile birlikte yeni hedefler belirleyebilir, yaşam amaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem iş değişikliği yapabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri akademik çalışmalar, seyahatler, basın , yayın ile ilgili konular alanında gerçekleşiyor olacak. Bu dönem ani bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Yaşamınıza eğitim konularında adımlar atabilirsiniz. Bu dönem yeni keşfedeceğiniz konular yaşamınızda önemli yeri olabilir.


 ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR   

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri finansal konularda etkisi altına alıyor. Hisseli paralar, krediler, borçlar bu dönem gündeminizde yer alabilir. Bu dönem finansal konularda iyi planlamalar yapıp adım atmakta fayda var.  Yakın çevrenizi, akrabalarınız bu dönem daha hassas yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Bazılarınızın yaşamında aşk ve çocuklarla  ile ilgili sürprizli gelişmeler yaşanabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri ilişkilerinizle ilgili alanda etkisi altına alıyor. Evlilik veya ortaklı işlerle ilgili yaşayacağınız güneş tutulması, sizleri bir karar aşamasına getirebilir. Son dönem ilişkilerle yaşadığınız gelişmelerin hepsinin neticesinde bir değişim kararı verebilirsiniz. Birlikteliği olmayan kişiler ani birliktelikler yaşayabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri iş hayatınızla ilgili alanda etkisi altına alıyor. İş yapma şekliniz, yanınızda çalışanlar, sağlığınız, gündelik işleriniz tutulma etkisiyle farklılaşmalar yaşayabilir. İş hayatınızda başarılı girişimler anlaşmalar yaşayabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR
Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri aşk hayatınız, çocuklar , hobileriniz, eğlence hayatınız alanında etkisi altına alıyor. Sevgilinizle veya çocuklarınızla daha hassas yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Bu dönem yaratıcı çalışmalara yönelebilir, sanatsal çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Bazılarınız ilişkileriniz ilgili dönüm noktasına gelebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri aileniz ile ilgili etkisi altına alıyor. Bu dönem yaşadığınız yer, hayatınızın temelleri tekrar gündemde yer alacak. Bu dönem ev değiştirme, taşınma veya evinizin içini yenileme söz konusu olabilir.Tutulma ile birlikte yaşamınızda huzur arayışlarınız daha çok ortaya çıkacaktır.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR 

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri akrabalarınız, yakın çevreniz, eğitim, ticaret konuları alanında etkisi altına alıyor. Bu dönem kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Tutulma etkisi ile ani gelişmeler yaşanabilir. Yaşamınızda önemli kararlar alacağınız gelişmeler yaşanabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizleri parasal konularda etkiliyor. Maddi manevi sahip olduğumuz değerler konusunda değişimler yaşayacağınız bir tutulma olacak sizler için.  Finansal konularda bir takım gündemlerinizi dengeye getirmeye çalışabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması , son yıllarda yaşadığınız gelişmelerin tamamlanması niteliğinde bir tutulma olacaktır. Bazılarınız bu dönem ilişkilerini resmiyete taşımak isteyebilir. Yabancılarla ilgili gelişmelerle yaşamınıza yeni yön tayin edebilirsiniz. Hayalleriniz ile gerçekleri bir araya getirdiğiniz bir dönem sizleri bekliyor.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder