18 Şubat 2017 Cumartesi

GÜNEŞ BALIK BURCUNDA



18 ŞUBAT-20 MART

Bugün Güneş Balık burcuna geçiş yapıyor. Balık burçlarının doğum günleri kutlu olsun. Balık Zodyak burçlar kuşağının son burcudur ve su grubu bir burçtur. Değişken niteliği ile çabuk adapte olabilir ve esnektir. Balık burcunda başkalarının isteklerine karşı daha duyarlı olmak vardır. Balık sınırsızlığı ve sonsuzluğu simgeler.  Sınırsızlıkla birlikte  kırılganlıkları ve  hassaslıkları  daha belirgin bir hale getirir. Balık burcunda akıldan ziyade , akışa bırakıp, kabul etme vardır.  Balık konularında koşulsuz sevgi, şefkat, sezgiler,  mistik konular, psikoloji, duygular, hayaller, yardımseverlik vardır.

Bu dönem sorun yaşadığınız  konularda , direncinizin daha esnek olduğunu ve sınırların ortadan daha kolay kalktığına tanıklık edebilirsiniz. Ayrıca ruhsal, manevi veya dinsel konularla ilgilenebilirsiniz, rüyalarınızda artışlar olabilir.  
Son yıllarda balık burcu temalarını çok yaşadığımız için , Güneş’in balık burcunda olduğu dönemi daha yoğun yaşayabileceğimizi işaret ediyor. Gölge yönüyle , alkol tüketiminde artışlar olabilir , unutkanlıklar daha sık gözlemlenebilir.

Yaratıcı çalışmalar içinde verimli bir süreci işaret ettiği için,  şiir yazmak, sanatla ilgilenmek, müzik çalışmaları yapmak, meditasyonlarla ilgilenmek için uygun bir dönemdir. Yaşamınızda kendinize koyduğunuz katı  sınırların ortadan kalkacağı, yaratıcı yönünüzü keşfedeceğiniz bir dönem olması dileğiyle.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder