5 Şubat 2017 Pazar

ASLAN BURCUNDA AY TUTULMASI



11 Şubat tarihinde , 22 derece Aslan burcunda ,  Ay tutulması gerçekleşiyor olacak. Ay tutulması , Dolunay ‘a benzese de etkileri daha güçlüdür. Bu tutulma 15 gün öncesinden etkisini yaşantılarımızda hissettirmeye başladı ve devamında 15 gün daha etkili olacaktır. Bu süreçlerde daha cesur, girişimci yaratıcı girişimler başlatabiliriz. Gündemimizdeki  konulara daha geçekçi yaklaşıp, istikrarlı kararlarımız söz konusu olabilir. Herşeye rağmen aldığınız kararlarınızın arkasında durabilmemiz ve somut yaklaşımlarla, vazgeçmeden ilerleyebilmemiz önemli. Ay tutulması etkisini burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz sevgiler.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Aslan burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması sizlere aşk hayatınızda hareketlenmeleri getiriyor. Bu dönem ilişkilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz . Yaşamınızda yön değiştirmek için istek duyduğunuz bir tutulma sizler için. Sanatsal çalışmalar yapanlar için veya sahne ile ilgili çalışmaları olanlar için  önemli gelişmeler yaşayabilirler.  Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirebilmeniz gerekiyor.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR   

Ay tutulması sizler için aile ile ilgili konuları işaret ediyor.  Eviniz, aileniz yer değişimi gibi konular gündeme gelebilir, gayrimenkul işiniz ile ilgili konularda yeni bir gündeminiz söz konusu olabilir. Bazılarınız için bu geçiş beklenen bir para veya hisseli bir gelir konularını işaret edebilir. Eşin geliri veya ortaklı gelirlerle ilgili yaşanana gelişmeler , sizin gelirinize katkı sağlayabilir. Sizler için kariyerinize katkı sağlayacak bir hafta.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Ay Tutulması sizler için yolculuklar , yeni konular öğrenme, tanıtım , medya , eğitim gibi konularda gelişmeleri getiriyor.Yakın çevreniz, akrabalarınız , komşularınız ile ilgili olan gelişmelerde fırsatlarınız söz konusu olabilir.  İlişkiler ile ilgili bu dönem hızlı gelişmeler yaşanabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.  İletişimin yoğun olacağı bu süreçte , çevrenizin desteğini alabileceksiniz.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Ay tutulması sizler için finansal konularla ilgili yeni gelişmeleri getiriyor. Maddi manevi sahip olduğunuz değerlerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Uzun dönemdir beklediğiniz alacaklarınız ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir veya ortaklı işlerden yana yeni fırsatlarınız ortaya çıkabilir.  İş hayatınızda uzun dönemdir süregelen bir konu ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bazılarınız bu dönem gayrimenkul alım satımından karlar elde edebilir.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Sizin burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması yaşamınızın genelini etkileyecek yeniliği sizlere getiriyor. Özellikle  ilişkilerle ilgili konularda değişimler söz konusu olabilir. Bazılarınız bu dönem ilişkilerinde evlilik kararı olabilir.  Çocuklarla ilgili gündemi olanlar bu dönem yeni kararlar alabilirler. Ayrıca iş hayatınız yeni gelişmelerle harekete geçeceğiniz bir süreç.  Bu dönem fiziksel imajınızı değiştirmek isteyebilir veya sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. Anlaşmalar yapmak için uygun bir süreçte olacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Ay tutulması   sizler için manevi konularda veya gizli kalmış gündemleriniz ile ilgili konularda gerçekleşiyor. Rüyalarınız , bilinçaltınız dolunay etkisi ile çok daha aktif olacaktır. İç dünyanızda endişe ettiğiniz gündemlerinizle ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. Günlük işleyişinizi değiştirecek yeni kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız sağlık ile ilgili konularda yeni gelişmeler yaşayabilir. Yardım konularıyla ilgilenebilirsiniz veya bir müddet yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. İş kazançlarınızın Ay tutulması etkisiyle arttığını gözlemleyebilirsiniz.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR   

Ay tutulması sizler için arkadaş ilişkilerinde, sosyal ilişkilerde yeni gündemleri getiriyor. Sosyal ortamlardan ,  arkadaşlarınızdan destekler alabilirsiniz.Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni bakış açılarınız gelişebilir. Bazılarınızın bu dönem aşk hayatında yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Hobileriniz, yaratıcı çalışmalar  ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönem eskiden kalmış konularla ilgilenip onlarla ilgili tamamlanma yaşayabilirsiniz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Ay tutulması ile birlikte kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bir müddettir üzerinde çalıştığınız konularda başarılı girişimleriniz olabilir. İş hayatınızda terfiler alabilirsiniz veya yer değişimleri gerçekleştirebilirsiniz.  Ailesi ile gündemi olan kişiler yeni kararlar alabilirler.  Bu dönem para ile ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Sizler için ruhsal , manevi konularla ilgili, çözüm bulabileceğiniz bir tutulma haftası olacaktır.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Ay tutulması ile birlikte yaşamınızda seyahatlerle ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yaşamınızda eğitim konuları , üniversite konuları ilgili değişimler yaşanabilir. Bazılarınız inandığınız değerlerinizle ilgili yeni bir bakış açısı kazanabilir. Umutlarınızın arttığı , geleceğe gerçekçi bir bakış açısı ile yaklaştığınız bir dönem. Tutulma etkisi ile yeni arkadaşlar edinebilirsiniz veya arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Ay tutulması ile birlikte yaşamınızda finansal konularda değişimler söz konusu olabilir. Parasal konularda değişim gündemleriniz sizleri bekliyor.  Başkasından kaynaklı gelirlerinizdeki gelişmeler sizleri harekete geçirebilir.  Miras, nafaka gibi gündemleri olanlar bu dönem bir sonuca ulaşabilir. Tutulma etkisiyle işinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Ay tutulması ile birlikte,  ilişkilerle ilgili gündeminiz gerçekleşiyor . Bazılarınız bu dönem evlilik kararı alabilir. Bazı durumlarda iş ortaklığı kararları da yaşamınıza dahil olabilir. Aldığınız kararlarda özgürlüğünüzü sorgulayabilirsiniz.  Sosyal ortamlarda yeni gelişmeleriniz olabilir, arkadaş destekleri alabilirsiniz. Tutulma etkisiyle kariyerinizle veya yabancılarla ilgili işlerde yeni gündemleriniz ortaya çıkabilir ve güzel gelişmeler yaşanabilir.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Ay tutulması ile birlikte günlük işleriniz, sağlığınız veya evcil hayvanlarla ilgili gündeminiz ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.  İşinizle ilgili uzun dönemdir yaşadığınız bir gündeminiz var ise , sonlandırma kararı alabilirsiniz. Her hangi bir nedenle bitiş yaşadığınız konularla ilgili, sonrasında iyi gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Tutulma etkisi ile finansal konularda beklediğiniz gelişmelerde yeni gündemler ortaya çıkabilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder