10 Eylül 2017 Pazar

11-17 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR



 KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Haftaya başlarken finansal konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Sahip olduğunuz maddi manevi değerler odak noktanız da yer alıyor.  Bu dönem yaşamınızın günlük koşulları daha hareketli ve daha çok iletişimle geçiyor olabilir.  Fiziksel ve ruhsal sağlığınız açısından önemli adımlarınız söz konusu olabilir. Ayrıca yaşam hedeflerini etkileyecek, önemli dönüşümlerden geçiyorsunuz. İş hayatınızda, iş arkadaşlarınızla ilgili aklınıza takılan konular söz konusu olabilir. Konuları en ince ayrıntısına kadar detaylandırdığınız günlerdesiniz. Aşk hayatınızda oluşan gelişmeler, yaşamınıza enerji ve hareketlilik getiriyor ve yaratıcılığınız artıyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Haftaya başlarken yaşam enerjiniz yükseliyor. Fiziksel imajınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu hafta gündeminizde çocuklarınız yer alabilir. Çocukların eğitim hayatıyla detaylı bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda her bir ayrıntı sizler için önem arz etmeye başlıyor. Bir taraftan gitmek istiyorsunuz, bir taraftan adım atmanızı engelleyen koşullarla uğraşıyorsunuz.  Ancak derin dönüşümlerinizin,  yola çıkıp hareket etmekle olduğunu fark etmeniz gerekiyor. Her şeyi en küçük noktasına kadar içinizde analiz etmek yerine, bütüne bakabilmeyi geliştirmeniz gerekiyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Haftaya başlarken anneniz veya kadınlarla ilgili gündemler odak noktanız da olabilir. Bu dönem yaşamınızın temelleri ile ilgili detaylı incelemelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca ailenizle ilgili konularda kendinizi ortaya koyacağınız gelişmeler söz konusu. Bu hafta kökleriniz ile ilgili derinde bir şeylerin değişmesi gerektiğini fark edebilirsiniz. Ayrıca bazılarınız bulunduğu bölgeden taşınma kararı alabilir ve yeni bir çevre ihtiyacı hissedebilir. Yakın arkadaşlarınıza karşı içsel olarak sevgi dolu hissettiğiniz bu dönem, paylaşımcı yaklaşımlarınız söz konusu. Bazılarınız eğitsel konularla ilgilenebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Bu hafta sosyal aktif, arkadaş gruplarıyla bir arada olarak başlıyorsunuz. Akrabalarınızla ilgili detaylar zihninizi karıştırıyor olabilir. Bu dönem kardeşleriniz ile ilgili konuşmalarınız artabilir. Bazılarınız eğitim konusunda titizlikle bir konuyla ilgilenebilir. Aklınıza takılan konularda en derindeki olanı öğrenme ihtiyacınız artıyor. Gelirinizi artırmak ile ilgili yeni arayışlarınız söz konusu olabilir, para kazanç şekliniz değişiyor. Ortaklı işler açısından bu dönem yeni durumlar keşfedebilirsiniz. Birlikte hareket etmek veya tek başına ilerlemek ile ilgili gel git yaşayabilirsiniz. Evliliklerde bu dönem mercek altında.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Haftanın başlangıcında iş hayatınız odak noktanız da ve bazılarınız annesi ile ilgili konularla ilgilenebilir. Bu hafta kazançlarınızı detaylı şekilde inceliyorsunuz. Bazılarınız gelirleri ile ilgili aklına takılan konularda çözüm yolu bulmaya çalışabilir. Eğitim harcamaları, günlük rutinler, fazla hesap yapmanızı gerektirebilir. İş hayatınızda yeni kararlar alıp anlaşmalar yapmak için harekete geçebilir.   Sağlığınız konusunda endişelenmek yerine , gerekli kontrolleri yaptırmak fayda sağlayabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta seyahat planı, yabancılar , eğitsel konular ile ilgili gündemleriniz ile haftaya başlıyorsunuz. Merkür’ün , Güneş’in , Marsın sizin burcunuzda hareket ediyor olması  aklınızın , ruhunuzun hızlı hareket ediyor olduğunu gösteriyor.  Özellikle çocuklarla ilgili düşüncelerde , onların eğitim hayatı kafanızı karıştırıyor olabilir. Çevrenizle rekabet etmemeye özen gösterin. Bu dönem sizler için kendinizi ortaya koyduğunuz parladığınız bir dönem. 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Haftaya başlarken aklınızda ortaklı işler kazançlarınız, banka konuları olabilir. Gelirlerinizle ilgili aklınıza takılan konular olabilir. Bu hafta iç dünyanızda çok derinlerde detaylarla ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız bu dönem yalnız kalarak araştırmalar yapabilir, yazılar yazabilir. Eğitsel konulara titizlikle eğilirken, kaygısız olmaya özen gösterin. Aile kökleriniz , atalarınız , yaşadığınız yer bu dönem sizi derin düşüncelere sevk edebilir. Babanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aklınızdan geçen yer değiştirmek , taşınmak olabilir. İç dünyanızda stresleriniz mevcut, engellenmiş hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız tarafından desteklendiğiniz bu süreçte, ilişkilere bakış açınız değişiyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Haftaya başlarken odağınız da ilişkileriniz, eşiniz, ortağınız olabilir. Bu dönem Güneş, Merkür ve Mars’ın Başak burcunda hareket ediyor olması , çevrenizde kurduğunuz iletişimin arttığını gösteriyor. Bu süreçte eğitim araştırmaları yapabilir, derinliği olan konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevreniz, arkadaşlarınız, kardeşleriniz ilgili konularla daha çok ilgilenebilirsiniz, bazı durumlarda aklınız karışabilir.  Perşembe günü civarında eğitim veya yolculuk planları içine girebilirsiniz. Bu hafta esnek kalabilmeniz gerekiyor.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Haftaya başlarken günlük işlerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Bu dönem iş konularınız, yaşam hedefleriniz de titizlikle ilgileniyorsunuz. Detayları değerlendirirken kendinize stres yapmamaya özen gösterin.  Maddi kazançlarınızı artırmak, sorumluluklarınızı fark etmek, bu dönem öğrendiğiniz konular arasında. İşinizde yeni konular öğrenebilir, öğretebilir yeni fikirler alabilirsiniz. Bazılarınız annesi ile ilgili konularla ilgilenebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Haftanın ilk günü odağınızda aşk hayatınız ve çocuklar gündeminiz var. Uzak mesafeler iletişiminizin yoğunlaştığı bu dönem , yolculuklar yapma ihtiyacınız artıyor. Çevrenize fikirlerinizi iletirken eleştirel bakış açılarınız olabilir. Aklınızı karıştıran önemli bir gündeminizde içsel kaygılarınız söz konusu olabilir. Çarşamba günü itibariyle finansal fırsatlarınız olabilir. İlişkileriniz açısında sağlamlık, güvenirlilik arayışınız var. İş hayatınızda otorite figürlerine karşı daha anlayışlı ve esnek olabilmeniz gerekiyor.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Haftaya başlarken aileniz veya eviniz odağınız da. Bu hafta finansal konularda yeni gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız banka işlemleri veya  kredili işlemlerle ilgilenebilir. Bu dönem sizler için başkasından kayna
klı gelirleriniz ile ilgilenme süresindesiniz. Bilinçaltınızda sizi yorun düşünceler huzursuz olmanıza sebep oluyor. Perşembe gününden sonra keyfiniz artıyor, çevrenizden destek alabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Haftaya başlarken kardeşlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem ilişkilerinizde son derece titiz davranabilir, eşinize karşı eleştirel yaklaşabilirsiniz. Bazılarınız için bu dönem yeni anlaşmalar projeler anlamına gelebilir. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınızda alacağınız desteklerinizle ilerleme sağlayacağınız koşullarınız söz konusu. Bazı durumlarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Perşembe günü civarında daha duygusal ve sevgi dolu yaklaşımlarınız söz konusu olabilir. Bu hafta eleştirilerileriniz artabilir, esnek bakabilmek fayda sağlar. 




ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com

              http://miraastrolojiakademisi.com/

TELEFON : 0 533 428 47 02

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder