24 Eylül 2017 Pazar

25-30 EYLÜL HAFTASI BURÇLAR




22 eylül tarihinde Sonbahar ekinoksu ile birlikte, Güneş Terazi burcuna geçiş yaptı. Terazi burçları doğum günlerini kutluyor. Haftanın genel etkisi aldanmaya açık, eleştirel yaklaşımlar açısından yoğun olan bir süreç.  Fikirlerimizi iletirken ani çıkışlar yapmaya müsait bir ortamda olacağınız. Haklılık arayışın yoğun olduğu bu hafta, başkasının açığını aramak yerine , kendi iletişiminizi düzenlemekte fayda var.Ayrıca bazıları açısından yetersizlik hissi oluşabilir ve endişeli hissedilebilir.  Bu dönem gerçekçi bakış açısı ile , hizmet ve üretimle bu konular aşılabilir.  Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapacak ve bu durum dengeleri sağlamak açısından fayda sağlayacak. İletişimde daha dengeli , uyumlu , uzlaşma odaklı olacağız. Bu etkileri burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu hafta gökyüzü enerjisi eleştirel yönünüzü açığa çıkartıyor. İlişkilerinizde karşılıklı fikir alış verişi yapmanız açısında önemli. Evliliğinizde, ortaklığınız da beklentilerinizi uzaklaştırmanız gerekebilir. Gerçekçi  bakış açınızla konulara mantıklı bakabilmeniz gereken süreçtesiniz. Haklılık arayışınız artarsa , ilişkilerde kırgınlıklar oluşabilir.  Konuştuğunuz kelimelerin karşı tarafı yaralayıcı olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor. Yolculuk planlarınızda aksaklıklar oluşabilir. Hafta sonu Merkür’ünde Terazi burcuna geçmesiyle daha uzlaşmacı , adil davranmak istediğiniz bir süreç başlayacak. Anlaşmalar için fırsatlarınız söz konusu olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR 

Bu haftaya finansal konularla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Eşinizle ilgili olan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ayrıca bu dönem sizler için çocuklarla ilgili konular düşündürücü olabilir. Bazılarınız eleştirel tarzda çıkışlar yapabilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınız açısından gerçekçi bakış açısıyla değerlendirmeleriniz olmalı. Beklentiler, hayaller  içsel olarak sizleri zorlayabilir. Günlük işlerinizin hızla ilerlemediği haftanın ilk günleri sıkılabilirsiniz.  Hafta sonu Merkür Terazi burcu geçişiyle  daha nazik uyumlu enerjiler içerisinde olabilirsiniz. Bu dönem iş anlaşmaları gündeme gelebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR 

Bu hafta iletişiminiz bir net ve sert olabilir. Ailenizle ilgili konular veya çocuğunuzla ilgili konularda ani çıkışlar yapabilirsiniz. Eşinizin yaklaşımlarından rahatsız olabilirsiniz ve eleştirel yaklaşabilrisiniz. Bu hafta beklentilerinizi minimumda tutarak ilerlemeniz fayda sağlar. Konut alım satımları açısından dikkatli olmanız gereken bir süreç. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından çocuklarla ilgili konularda daha uzlaşmacı , daha rahat enerjiler mevcut.  Birlikte olduğunuz kimse yok ise bu dönem ilgi odağı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bir dönem .

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR 

Bu hafta aile içinde ani konularınız gündeme gelebilir. İstediğiniz bir konunun , sizin beklentilerinizle gelişmediğine tanıklık edebilirsiniz. Eviniz , yaşadığınız yer iş koşullarından etkilenebilir. Bu dönem fikir ayrılıklarında duygusal yaklaşımlarda bulunmak yerine, olaylara daha akılcıl bakabilmeniz fayda sağlar. Duygusal yaklaşımlarınız sizleri yaşama karşı yavaşlatıyor.  Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından aile ilişkilerinizde daha uyumlu bir süreci işaret ediyor. Bazılarınız ev alım satım konularıyla ilgilenebilir. Bazılarınız ise ev içi tadilat yapabilir veya ev eşyası satın almak isteyebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR 

Bu hafta çocuklarınızla ilgili konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.  Haftanın genelinde eleştirel olmak yerine, daha analitik yaklaşımlar sergilemeniz gerekiyor. Akrabalarınız ile ilgili konularda ani sürprizli gündemleriniz söz konusu olabilir. Finansal konularda hareketliliğin olduğu bu dönem , attığınız imzalarda , detayları gözden kaçırmadan anlaşmalar yapın. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından iletişim ile ilgili konularda daha dengede yaklaşımlarınız olabilir. Eğitimler , seminerler , seyahatler, sosyal medya konuları önceliğiniz de yer alabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR 

Haftaya başlarken odağınız da aileniz yaşadığınız yer var. Evinizde düzen oturtmaya çalışırken, iş koşullarında girişimler yapmak için de hareketlisiniz. Finansal açıdan kazancınızın yükselmesini istiyorsunuz ve bunun için kaygı duymak yerine,  üretmek ve harekete geçmek önemli.  Gerçekçi bakış açınızı biraz daha esneterek hareket etmeniz faydalıdır. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından finansal anlaşmaların olabileceğini işaret ediyor. Bazılarınız maaş artışı için görüşmeler  yapabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Bu dönem sizler için daha çok ön planda olacağınız, sosyal olacağınız bir dönem. Güneşin sizin burcunuzda hareket ediyor olması etrafınızda daha çok fark edildiğiniz bir süreci işaret ediyor. Ancak bu dönem ilişkiler ve ortaklıklar açısından gergin etkiler altında olabilirsiniz. İletişim kurduğunuz kişilerde ,  kendi değerlerinizi ortaya koyabilmeniz gerekiyor. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından çevrenizle iletişiminizi artırıyor. Kendi yeteneklerinizi daha çok ortaya koyacağınız, daha çok konuşacağınız bir dönem olabilir. 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR 

Haftaya başlarken odağınızda eğitim yayıncılık, kazançlarınız ile ilgili konular söz konusu. Bu dönem Güneşin Terazi burcunda transit ediyor olması sizler için ilişkilerle ilgili gündemlerinizi daha geri plandan takip ettiğinizi işaret ediyor. Sosyal çevreniz açısından gelişen konuları yanlış anlamlarınız olabilir. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından , içsel olarak yalnız kalmak isteyeceğiniz, kendi içinizde dengeyi bulmak isteyeceğiniz bir süreç . Bu dönem yazılar yazmak sizler açısından fayda sağlayabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR 

Haftaya başlarken daha hareketli, enerjik ve motive olmuş hissedebilirsiniz. Bu dönem Güneşin Terazi burcunda hareket ediyor olması sizlere sosyalleşmeyi getiriyor. Arkadaş gruplarınızla daha çok bir arada olmak , onlar tarafında desteklendiğinizi bilmek sizleri mutlu edebilir. Bazılarınız bu dönem iş koşullarında yeni başlattığı gündemlerinde eleştirel yaklaşımları olabilir. İş hayatınızda kaygı duyduğunuz bir gündeminizi konuşarak çözmeye çalışabilirsiniz. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından arkadaşlarınızla bol bol bir araya geleceğinizi, fikir paylaşacağınızı  işaret ediyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR 
Haftaya başlarken iş hayatınızda daha çok ön planda olacağınız gelişmeleri beraberinde getiriyor. Patronlarınız , amirleriniz tarafından fark edileceğiniz bu süreçte, kendinizi ön planda hissedeceksiniz. Bazılarınız bu dönem iş yerinde gurur yapmaya müsait davranabilir.  Kendi bildiğiniz doğruda inat etmek yerine ,esnek davranabilmek bu hafta önemli. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından , iş yerinizde fikirlerinizi rahatça ifade edeceğinizi işaret ediyor. Bazılarınız yeni sözleşmeler imzalayabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR 

Haftaya başlarken odağınız da gelecek beklentileriniz, eğitim yayıncılık gibi konular yer alabilir. Bu dönem Güneşin de terazi de transit ediyor olması sizler açısından yeni şeyler öğrenme , kendini ortaya koyma ihtiyacınızı artırabilir. Yaşamınız hareketlenmeye başladığı bu dönem , seyahat planları içerisinde olabilirsiniz. Bu süreçte  uzak mesafe planlarının sizler için faydalı olduğu durumlar söz konusu olabilir. Finansal açıdan planlı olmanız gereken zamandasınız.  Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından felsefik konular, yolculuklar, uzak mesafe eğitimler anlamına geliyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR 

Haftaya başlarken çalışma hayatınızla alakalı yeni eğitim araştırmalarınız olabilir. Bazılarınız yabancılar yurtdışı gibi konularda iş görüşmesi yapabilir. Ayrıca bu dönem Güneşin terazi ye geçmiş olması odağınızın ortaklı işler veya eşin parası gibi gündemlerde olacağınızı işaret ediyor. Bazılarınız sigorta , bankacılık gibi konularla ilgilenebilir. İş konusunda sorumlulukların ağır geldiği bu süreçlerde , görev bilinci ile hareket etmeniz gerekiyor. Hafta sonu Merkür Terazi burcuna geçiş yapıyor ve bu durum sizler açısından psikolojik olarak eğitim araştırmalarınız söz konusu olabilir. Bu dönem iletişimsel çatışmalarınızı yönetebilmeniz gerekiyor.

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
http://www.miraastrolojiakademisi.com/
TELEFON : 0 533 428 47 02

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder