1 Ekim 2017 Pazar

KOÇ DOLUNAYIN BURCUNUZA ETKİSİ



5 Ekim tarihinde , saat 21:40 da Koç burcunun 12 derecesinde, dolunay gerçekleşecek.  Öncü ve Ateş elementi olan Koç burcunda gerçekleşecek bu dolunayda,  atak , girişken , savaşçı , cesur doğası önemli konuları açığa çıkaracaktır. Sizlere olan etkisini, burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz. 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR               

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek dolunayda yaşamınızda önemli kararları, sonlanmaları işaret ediyor. Uzun dönemdir süre gelen konularınız da artık harekete geçiyorsunuz ve adım atıyorsunuz. Bu dönem evliliğinizde veya iş birliği yaptığınız kişilere karşı yaklaşımlarınız sert olabilir. Davalarla ilgili gündemi olanlar, bu konuda gergin gündemlerle ilgilenebilir.  Dolunaya bağlı baş ağrısı, tansiyon veya bağırsak ile ilgili sağlık konuları yaşayabilirsiniz. Her şeye rağmen isteklerinizde kararlı , rekabetçi tavırda hareket edebilirsiniz. Uzun yıllardır yaşadığınız değişimler için kararlarınız netleşmeye başlıyor. 


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan dolunayda içsel olarak birilerine kızgınlığınız oluşabilir. Birilerinin sizin arkanızdan sizi kızdıracak konularda konuşabilir. Bu dönem aşk hayatınız ile ilgili konular gündeme oturabilir. Ayrıca çocuklar ile ilgili konular yaşamınızda önemli karar verebilirsiniz. Bu dönem ruhsal ve fiziksel sağlığınız konusunda hassas etkiler oluşabileceği için, enerjinizi aktiviteye yönlendirmeniz fayda sağlayacaktır. Bazı durumlarda meydan okuma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan dolunayda sosyal çevrenizle ilgili gündemler açığa çıkıyor. Arkadaşlarınızla alakalı gündemler ilişkinizi etkileyebilir.  Bu dönem birlikteliğinizde gereksiz tartışmalar içerisinde girmemekte fayda var. Eğitim ve öğretim ile ilgili karar aşamasına gelebilirsiniz. Bu süreçte  aile gündemleriniz de eleştirel bakış açınız, detayları kafanıza takmanız  sinir sisteminizi yorabilir. Yaşamı akışına bırakabilmeniz fayda sağlar. Gelecek beklentileriniz yönünde önemli kararlarınız söz konusu . Eviniz için değişimler yapabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan dolunayda kariyerinizde önemli konular açığa çıkıyor. İş değişimleri gündeminizde yer alabilir. Kariyerinizle ilgili alacağınız kararın bir son değil, yeni başlangıç olarak değerlendirmeye bakın. Bazılarınız iş arkadaşları ile ilgili gerginlikler yaşayabilir. Her şekilde iş yerinizde dikkat çekeceğiniz durumlar içerisinde yer alabilirsiniz.  Yaşadığınız yer ile ilgili , adres değişimleriniz gündeme gelebilir. Bu dönem akrabalar , komşular, kardeşler konusunda hassas yaklaşımlarınız olabilir. Bazılarınız eğitim hayatına yön vermek ihtiyacı hissedebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan dolunayda yolcuklar, seyahatler, uzaklarda olan tanıdıklarınız mercek altında. Kararlar almak istiyorsunuz ancak başkalarını da  hesaba katmanız gerekiyor. Sosyal medya ile ilgili konular, tanıtım konuları bu dönem önceliğinizde olsa da, karar aşamasına gelebilirsiniz. Finansal olarak bu dolunayda özenli yaklaşmanız gerekiyor. Hukuksal konularda gündemi olanlar bekledikleri gündemlerde artık sonuç aşamasına gelebilirler. Bu dönem çalışma arkadaşlarınız tarafından destekler aldığınız süreçlerde olacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan dolunayda finansal olarak dikkatli olmanız gereken süreçtesiniz. Ödemeleriniz, bankalar, krediler , başkasından kaynaklı gelirler dolunayda ilgileneceğiniz gündemler arasında. Eş ile ilgili gündemler, ortaklarınızla ilgili gündemler bu haftanın konusu olabilir. Bu dolunayda migren artışınız veya bağırsak problemlerinize karşı dikkatli olun. Kaygı üretmezseniz sağlığınız hassaslaşmaz. Yaşamı akışında yaşayabilmeyi öğrenmek önemlidir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Bu hafta gerçekleşecek olan dolunayda ilişkileriniz konusunda gündemlerle ilgileniyorsunuz. Evlilik konuları, ortaklı işler açısında karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Herkesi idare eder durumda hareket etseniz de, sabrınızın zorlandığını hissedebilirsiniz. İlişkinizle alakalı bir gündem kafanızı karıştırabilir. Gizli gündemler , başkası kaynaklı konularla ilgili konuşmalarınız söz konusu olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta gerçekleşecek olan dolunayda günlük işleyişiniz hareketleniyor. Uzun dönemdir üzerinde çalıştığınız konularda sonuç alma zamanınız yaklaşıyor. Bu dönem sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız ruhsal ve fiziksel sağlığı konusunda terapi çalışmaları alabilir. Bu dönem sosyal ortamlarda , kalabalık gruplarda eleştirel durumlar ortaya çıkabilir ancak kadınlar tarafından desteklendiğiniz gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Tanıtım çalışmaları için aktif bir dönem içerisinde olacaksınız. Ayrıca yeni eğitimler yaşamınıza dahil olabilir.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayda, çocuklarla ilgili gündemleriniz söz konusu.  Ani gündemler, gelişmeler yaşam umutlarınızın, gelecek planlarınız değişme gündemleri söz konusu . Bazılarınız için dolunay gündeminde aşk vurgusu var. Ani yeni tanışmalar gerçekleşebilir, ancak yinede hızla başlayan ilişkinin , hızla bitmesi durumu söz konusu olabilir. İş hayatınızda eleştirel bakış açısından uzaklaşıp, sorumluluklarınızı fark etmeniz gerekiyor. En ince detayları görüp eleştirmenizin kimseye faydası yok. Yaşamınızda sorumluluk aldıkça desteklendiğinizi hissedebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayda evinizle ilgili karar aşamasına geliyorsunuz. Aileniz konusunda yaşayacağınız gündemlerde sert çıkışlar yapmak yerine anlayışla karşılayabilmeye çalışın. İşiniz ve ailenizle ilgili çıkış yolları aramaktasınız. Bir taraftan yolculuklar gündeminizde yer alırken  diğer taraftan uzak yerlerdeki tanıdıklarınızla iletişimin artığını gözlemleyebilirsiniz. Bırakmanın , vazgeçmenin zor olduğunu düşünseniz de , koç dolunayı size cesaret veriyor.  Aşk hayatınızda mantıksal bakış açısından ziyade, duygularınıza göre kararlar verin.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek dolunayda iletişiminiz mercek altında. İnatçı yaklaşımlarla çevrenizi kırmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Akrabalarınız, kardeşleriniz veya komşularınızla ilgili konularda fevri çıkışlarınız söz konusu olabilir. Uzun süredir uğraştığınız bir konuda sonuç alacağınız bir süreç sizler için. Finansal olarak , başkasıyla ilgili gelirlerinizden yana hareketlilik söz konusu. Borçlar, miras , nafaka gündeminizde yer alabilir. Bu dolunay ile birlikte eğitim konularında önemli kararlar verebilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayda finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Gelir giderlerinizle alakalı bu hafta dengeye getirmek çok kolay olmayabilir. Yeni alımlar yapmak, riskli başlangıçlar yapmak için bu hafta uygun süreç değildir. Ancak para ile ilgili uzun süredir beklediğiniz bir gelişmeniz var ise , bu dolunay ile birlikte sonuç alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde eleştirel yaklaşımlara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Eşinizle alakalı konularda endişeleriniz artabilir.

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
http://www.miraastrolojiakademisi.com/
TELEFON : 0 533 428 47 02

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder