9 Ekim 2017 Pazartesi

JUPİTER AKREP BURCUNA GEÇİŞ YAPIYOR



(10 EKİM 2017- 8 KASIM 2018 )

Jüpiter Terazi burcundan ayrılıp Akrep burcuna geçişini yapmak üzere. Jüpiter her burçta ortalama 13 ay kalır ve geçtiği alana şans bolluk sunar.  Öncelikle Jüpiter'in nasıl bir gezegen olduğunu,  sonra Akrep burcunun gündemlerinden bahsedelim . Jüpiter astrolojinin şansın, bolluğun,  bereketin, bilgeleşmenin, inançların gezegenidir. Üniversiteler, hukuksal konular, yabancılar, dini kurumlar Jüpiter yönetimindedir.  Akrep konuları ise derin araştırmalar, okült konular, sezgiler, yer altı,  bankalar , miras, nafaka , vergi, kredi konularını barındırmaktadır. Güç sahibi olmak isteğiyle birlikte, sahiplenici doğası vardır.

Jüpiterin Akrep burcunda transit edecek olması, bu süreç içerisinde, derinliği olan konularda, dini konularda, gizemli konularda fırsatlar söz konusu olabilir. Bu dönem miraslar,  hisseli paralar,  psikoloji, okült konular, derin araştırmalar artacaktır.  Ayrıca güneşi akrep burcunda olanlar, yükseleni akrep olanlar ve haritasında akrep vurgusu yoğun olanlar birincil derecede bu geçişten etki alacaklar . Yengeç ve Balıklarda bu geçişten etkileşimleri yoğun ve bazı durumlarda fırsatlar yaşayacaklar.  2012-2014 yılları arasında, Satürn Akrep geçişiyle yaşadığınız zorlu gündemlerin artık yerini tecrübeye, bolluğa bıraktığı süreçlerde olacaksınız. O yıllarda neyin bedelini ödediyseniz, şimdi mükafatını alma zamanı.

Ülkemiz haritası açısından, gençler, çocuklar,  sporcular, sanatçılar açısından daha aktif bir süreci işaret ediyor. Bu dönem altın yatırımları , borsa açısından ekstra fırsatlar söz konusu olacaktır. Ayrıca Türkiye açısında, doğum oranlarında geçmiş yıllara göre artışlar gözlemlenebilir.

Bu geçişin sizlere olan etkilerini burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte değişim ve dönüşümler açısından şanslı koşullarınız söz konusu olabilir. Yaşamınızda başkasıyla ilgili finansal konularda  fırsatlı koşullarınız sizleri bekliyor. Eşinizin geliriyle ilgili bu dönem artışlar sizlere rahatlık getirebilir veya eşinizin gelir seviyesi yükselebilir.  Bu dönem ortaklı
yapacağınız işler açısında da kazançlarınız söz konusu . Bazılarınız  için banka,  miras , nafaka, hisseli paralar açısından hareketli bir dönem olacağını söyleyebiliriz. Derin araştırmalar, psikolojik konular bu süreçte  öncelikli olacaktır.   Borçları olanlar için ödemelerini daha kolay yapacakları fırsatlar karşısına çıkabilir.  Koçlar için  son yıllarda yaşadıkları dönüşümler yoğun olsa da, artık psikolojik olarak rahatlamaya başlıyorlar.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte yaşamınızda ilişkiler yönünde katkılarınız artıyor. Bazılarınız açısından evlilikle ilgili konularda rahatlama, mutluluk yaşanabilir. Eş ile yolculuklar, yurtdışı gezileri planlayabilirsiniz.  Evli olmayanlar açısından , evlilik fırsatları karşına çıkabilir. Bu dönem kuracağınız ortaklı işlerde fırsatlar sizlerle olacaktır, bireysel hareket etmek yerine, partner çalışmalarla olmak isteyebilirsiniz.  Hukuksal gündemi olanlar kazançlı çıkan taraf olabilir.   Ayrıca finansal olarak rahatlamalar yaşayabilirsiniz.  Bu süreçte  daha çok sosyalleşeceğiniz, kalabalık gruplarla daha çok bir arada olacağınız, arkadaşlarınızdan destek göreceğiniz fırsatlarınız söz konusu. 2018 yılında sizleri hızlı gelişmeler bekliyor, doğum  haritanızı yorumlatmanız fayda sağlayacaktır.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte yaşamınızda rutin işleriniz açısında hareketlilik söz konusu. Günlük işlerinizin çoğaldığı, hizmet konularına daha çok yöneldiğiniz bu dönem, iş fırsatlarınız söz konusu olabilir. İşleriniz yoğunlaşsa bile, faydasını da fazlasıyla göreceğiniz bir düzen içerisinde olacaksınız. İş arkadaşlarınızla ilgili konularda derin araştırmalarınız söz konusu olabilir, yeni projelere dahil olabilirsiniz. Bu dönem finansal olarak destekleneceğiniz gelişmeler söz konusu. Sağlık gündemi olanlar için tedavi fırsatları yakalayabilirler. Bazılarınız jüpiter geçişi etkisi ile kilo alabilirler.  Çalışanlar açısından, iş arkadaşları tarafından destekler alabilirsiniz. Kendi işini yapanlar açısından, müşteri sayınız artabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla yaşamınızda fırsatlı bir döneme geçiş yapmış oluyorsunuz. Bu süreçte aşk hayatınızda gelişmeleriniz söz konusu. Çevreniz tarafından daha
çekici ve ilgi gören durumda olabilirsiniz . Bu geçiş süresinde kalıcı birliktelik ve tutkulu aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz.  Bazılarınız açısından özellikle bir sonraki yıl evlilik girişimi fırsatları olabilir. Bir yıl boyunca çocuklarınız açısından katkı sağlayan gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Bazılarınız açısından yeni çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bu dönem kendinizi geliştirmek , ufkunuzu açmak daha kolay olacaktır.   Bu süreçte yolculuklar , eğitim , açısından ekstra faydalı gündemleriniz söz konusu olabilir. Ayrıca borsa veya şans oyunları ile ilgilenenlerin faydalar göreceği bir süreç olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte ev, gayrimenkul açısından faydalı bir dönem başlıyor. Ev almak, satmak açısından oldukça fırsatlı bir süreç içerisinde olacaksınız. Bazılarınız miras konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem hisseli paralar açısından da faydalarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte aileniz ile ilgili genişlemeler olabileceği için, ailenize yeni birileri katılabilir. Anneniz veya babanızla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazılarınız evlilik ile ilgili kararlar alabilir. Bu dönem uzun süredir sizi yoran koşullarda artık rahatlamalarınız yaşanabilir.  

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR

Jüpiter Akrep burcu geçişinde yaşamınızda eğitsel konularda hareketlilik gözlemlenebilir. Yeni eğitimler almak, yeni şeyler öğrenmek bu dönem fırsatlar sunabilir Ayrıca bu dönem akrabalarınızla ilgili konularda destekler görebilirsiniz. Bazılarınız açısından yakın çevre arkadaşlarınızın artacağını, daha verimli ilişkiler içerisinde olabileceğinizi işaret ediyor. Bol bol kısa seyahatler yapabilirsiniz. Satış, reklam, sosyal medya açısından faydalarınız söz konusu olabilir.  Bu dönem bazılarınız açısından ilişki fırsatları taşıyor.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR

Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte finansal açıdan bol bereketli bir zaman sizleri bekliyor. Gelirin artacağı durumlar içerisinde olabilirsiniz. Bazılarınız açısından yeni iş fırsatları , projeler imkanı çıkabilir. Parasal olarak aklınızın takıldığı gündemler açısından fırsatlarınız söz konusu. Bu dönem uzak mesafelerden, yabancılardan, yayıncılıktan parasal kazançlarınız oluşabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR

Jüpiterin sizin burcunuza geçiş yapmasıyla birlikte, yılın en şanslıları arasında yer alıyorsunuz. Bu dönem yaşamınızın genelinde hareketlilikler söz konusu. Bazılarınız uzun dönemdir uğraştığı yorucu gündemler açısından artık fırsatlar yakalayabilirler.  Sizler için tam olarak gündem yenilenme gündemi. Bu dönem sizler için seyahatler, yolculuklar bol bol
yaşamınızda olabilir. Hayatınızın hızı, eğlencesi yaratıcılığı geliştiği bu süreçte, umutlarınız artıyor.  Bazılarınız finansal konularda, miras, banka , borsa, açısından fayda sağlayabilirsiniz. Ruhsal olarak büyüyüp genişleme söz konusu. Bazılarınız bu dönem iştahın açılması ile kilo artışı yaşayabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Jüpiterin akrep burcuna geçiş yapmasıyla içsel olarak güçlendiğiniz , içsel zenginliğinizin arttığı gelişmeler sizleri bekliyor. Manevi konular açısından derin araştırmalarınız olabilir. Bu dönem içsel olarak yapmaya çekindiğiniz konularda daha rahat koşullar söz konusu.  Daha çok yalnız kalacağınız koşullar içerisinde olabilirsiniz ancak bu yalnızlığı içsel olarak isteyeceksiniz de. Bu dönem kaygılarınız , endişeleriniz, Jüpiter geçişi ile dağılıyor ve içsel olarak korunduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. Sizlerin bu dönem kendinize yatırıp yapıp, kişisel gelişiminizi arttıracağınız konular olabilir.  

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR
Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte yaşamınızda sosyal aktivitelerinizin artıyor. Kalabalık gruplarla daha çok bir arada olacağınız, arkadaşlarınız tarafından destekleneceğiniz gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Yeni çevrelere girip, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bazılarınız bu dönem derneklere üye olabilir. Umutlarınız konusunda daha esnek bakış açısına sahip olacağınız bu dönem, hayallerinizin gerçekleştiğini gözlemleyebilirsiniz. Bazılarınız bu dönem evlilik ile ilgili fırsatlar yakalayabilir veya eşin desteğini alabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Jüpiterin akrep burcuna geçiş yapıyor olması sizler açısından önemli fırsatları beraberinde getiriyor. Bu dönem yaşam amaçlarınızı belirleyip kararlı adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız bu dönem iş yerinde önemli faydalar sağlayabilir, terfi alabilir. Sorunlu iş gündemleri olanlar açısından bu dönem  yeni iş fırsatları, iş teklifleri karşınıza çıkabilir. Bu dönem iş konularınız da daha tutkulu davranacağınız konular söz konusu olabilir. İş çevrenizde fark edilir , bilinir pozisyonlarda görev alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek bu dönem sizin oldukça kolay olabilir. Bazılarınız ailesi ile ilgili konularda değişimler yaşayabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Jüpiterin Akrep burcuna geçiş yapıyor olması yaşamınızda ufkunuzu genişletecek gelişmelere adım atacağınızı işaret ediyor. Bu dönem yolculuklar planlayabilirsiniz. Bu yolculuklarda kişisel gelişiminiz yönünde önemli katkılar sağlayabilirsiniz. Bazılarınız yurtdışı bağlantılı işlere yönelebilir veya yabancılarla iş yapabilir. Eğitim konuları, hukuksal konular , yüksek öğrenim, medya  gibi konularda önemli ilerlemeleriniz söz konusu olabilir. Bu süreçte kendinizi geliştirmek adına yeni eğitimler alabilirsiniz.  Yaşamınızı içsel ve dışsal yolculuklarla yeniden keşfedeceğiniz bu dönem, derinliği olan konularla ilgilenebilirsiniz.



 ANTALYA ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
http://www.miraastrolojiakademisi.com/
TELEFON : 0 533 428 47 02

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder