23 Ekim 2017 Pazartesi

GÜNEŞ AKREP BURCUNDA



(23 EKİM -22 KASIM )

Güneş Akrep burcuna geçiş yaptı. Akrep burçlarının doğum günleri kutlu olsun. Zodyak burçlar kuşağının sekizinci burcu olan Akrep, su elementi bir burçtur. Sabit niteliği ile tutkulu, sahiplenen, koruyucu doğası vardır. Akrep burcu kapalılığı olan, dışarıdan pek anlaşılamayan bir burçtur. Güven duymadan kendi sınırlarını kolay kolay açmaz. Farkındalığı yüksek olan bu burcun doğasında değişimler derinden etkilidir. Gizliliği de temsil eden Akrep burcu için, sırlarla dolu bir hayatı vardır.  Hedeflerine ulaşmak için cesurdur. Sezgileri güçlü , duygusal derinliği olan, duygu biriktiren  gizemli yapısı vardır. Ölümün ve yeniden doğuşun burcudur. Doktorlar , cerrahlar, psikologlar, jinekologlar, şifacılar, dedektiflerin doğum haritalarında mesleki alanlarında Akrep burcu yoğunluğu vardır. Bulunduğu ortamda birlikte olduğu kişilerin hepsi değişimi yaşar çünkü değiştirmeyi sever. Ancak bazı durumlarda kendi değişimine kapılı olabilir.

Güneşin Akrep burcunda olduğu bu dönem, derinliği olan, gizli konular odak noktanız da yer alabilir. Parapiskoloji, ezoterizm , metafizik gibi konularla ilgilenmek ihtiyacında olabilirsiniz. Terapiler almak , şifalanmak için faydalı bir dönemdir.  Bu dönem hırslı, cesur girişimleriniz olabilir. Güç sahibi olmak için adımlar atabilirsiniz. Ruhunuzun karanlık tarafının aydınlandığı bir dönemde diyebiliriz.  İlişkilerimizde sahiplenici yaklaşımlarınız artabilir. Bu dönem kıskançlıkla birlikte, gizli bilgileri araştırmacı yönünüz açığa çıkabilir.  Ayrıca bir çok kişinin  sırlarla ilgili gündemi olabilir.

Akrep döneminde ekonomi ile ilgili konular, hisseli paralar, krediler , borçlar, miras, nafaka gibi konular açısından da hareketli bir dönem olacaktır.
   
Türkiye’nin burcu Akrep ayrıca doğum haritasında Akrep burcunda gezegen yığılması vardır. Bu dönem , çocuklar, sanatsal konular, sporcular, doğum konuları, cinsel içerikler  ülkemiz gündeminde bol bol yer alacaktır.

 Genel olarak bu dönemi kontrol ederek değil, güvenerek derinden değişime açık bir süreç olarak yaşamınızı dilerim.

“Dünyada görmek istediğin değişimin kendisi ol “ Gandhi




  
MİRA ASTROLOJİ AKADEMİSİ

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM
 MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
TELEFON : 0 533 428 47 02


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder