2 Kasım 2017 Perşembe

BOĞA BURCUNDA DOLUNAY



4 Kasım sabah saatlerinde Boğa burcunun 11 derecesinde dolunay meydana geliyor olacak. Dolunaylar sonlanma, bırakma veya sonuç alma zamanlarıdır.   Bu dolunayda , Ay yüceldiği burç boğada ve Jüpiter’den destek almakta. Ancak Akrep- Boğa aksı ve dolunay zamanları , çok durağan şekilde değildir. Gündemleri derin, tutkulu, duygusal olarak hareketli ve sonuç isteyen şekildedir. Bu dolunayda tüm burçlar etki almak ile birlikte, sabit burçlar olan Boğa- Akrep-Aslan-Kova öncelikle etkileşimde olacaktır.

Dolunay haritasında Akrep burcu yükselmekte ve Merkür de Akrep burcunda,  bu dönem derin araştırmalar , gizli bilgilerle ilgilenmeler artabilir.  Uzun dönemdir gizli kalmış sırlar bu süreçte  su yüzüne çıkabilir. Sezgileri artabilir, ezoterik , spritüel konulara ilgi çoğalabilir, dolunay etkisi ile rüyalarda artış görülebilir. Bu dolunayda trafikte dikkatli olmak önemli.  Çevremize stresli çıkışlar yapmamaya özen gösterelim. 

Ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, finansal konular, miraslar, nafakalar açısından önemli bir dolunay. Uzun süredir uğraştığınız sonuç alamadığınız konular için  kararlar alınabilir.  Sorunlu olan ilişkiler için boğa dolunayı bırakabilme, vazgeçebilme fırsatı tanımakta. Ayrıca bu dönem hukuksal gündemi olan kişiler açısından yeni durumlar ortaya çıkabilir. Sanatsal konularla ilgilenenler içinde önemli girişim fırsatları söz konusu olabilir. 

Dolunay  sebebi  duygusal dalgalanmalar,  stresler oluşabilir, bazılarınızda şüphe kıskançlık oluşabilir,   uykusuzluklar görülebilir.  

Bırakmak istediğiniz zararlı alışkanlıklarınız, bağımlılıklarınız var ise,  dolunay ile birlikte yeni karar alıp bırakmayı deneyebilirsiniz. Bu bırakma size fırsat sağlar ve yaşamınıza bıraktığınız şey tekrar dahil olmaz. Tamamen bitiş sağlar.

 Sahip olduklarınızın değerini anlayacağınız, sahip olmadıklarınızın ise gitmesine izin vereceğiniz bir süreç olsun . İstikrarlı adımlar açısından fırsatların olduğu bu dolunayda , kararlı ve net olun. Gerçekten mutlu ve doyumlu bir hayat için neye ihtiyacınız var  ? Sevgiler 

MİRA ASTROLOJİ AKADEMİSİ

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM
 MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
TELEFON : 0 533 428 47 02


Nurgül DÜZENLİ

Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder