19 Kasım 2017 Pazar

20-26 KASIM HAFTASI BURÇLAR



Bu hafta Güneş Yay burcuna geçiş yapıyor. Yay burçlarının doğum günleri kutlu olsun.  Bu geçiş herkesin doğum haritasında bir alanı etkilemekte. Burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz, sevgiler

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda yurtdışı, yabancılar , eğitim, hukuksal konular olacak .  Daha iyimser bir süreçte olacağınız bu dönem , şehir dışı veya uzak mesafelerle ilgili yeni kararlarınız söz konusu olabilir. Ayrıca iletişiminizin artacağı bu dönem ,  eğitsel konularda ani kararlar verebilirsiniz.  Satürn de Yay burcunda transit ettiği için yaşamınıza gerçekçi hedefler belirleyeceğiniz bir süreçte olabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda başkalarından kaynaklı gelirleriniz olacak. Bu dönem eşin gelirinde veya ortaklı işler gelirinde artışlar yaşanabilir. Beklediğiniz alacağınız var ise veya hisseli paralar , miras, nafaka gibi gündemleriniz var ise bu dönem bu geçişten fayda görebilirsiniz. Beklemediğiniz bir konudan gelir artışınız olabilir.  Ayrıca bilinmeyen gizli konularda ani bilgiler açığa çıkabilir, psikolojik olarak bir konuda farkındalık yaşayabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda ilişkileriniz yer alıyor. Evliliğiniz, ortaklığınız konusunda paylaşımlar açık bir süreçte olacaksınız. Ayrıca bu dönem Merkür de yay burcunda transit ettiği için , bu hafta odağınız da çevrenizle kurduğunuz iletişim olacaktır. Ayrıca sosyal gruplar içerisinde ani bilgi paylaşımı veya arkadaşlarınızla ilgili bir konuda ani haberler alabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda günlük rutin işleriniz, sağlığınız ve yanınızda çalışanlar olacak. Bu dönem iş arkadaşlarınızla ilgili veya çalışma performansınızla ilgili etkili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca mesleğinizi ilgilendiren konularda sevindirici ani haberler karşınıza çıkabilir. Bazılarınız bu dönem toplumsal konularla daha fazla ilgilenebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda aşk hayatınız yer alıyor. Bu dönem yeni kişilerle tanışabilir veya devam eden ilişkinizle güzel süreçler paylaşabilirsiniz. Ayrıca bazılarınız için çocuklarla ilgili sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Bu dönem uzak akrabalardan , şehir dışındaki arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz. Ayrıca eğitim ile ilgili sevindirici sürpriz gelişmeniz söz konusu olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda aileniz, yaşadığınız yer , eviniz olacak. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilir, aile bireylerinizle keyifli gelişmeleriniz olabilir. Ayrıca finansal konularla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte hisseli paralar , ailenin parası , nafaka , miras konularında ani durumlar ortaya çıkabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda Yakın çevre iletişiminiz yer alıyor, ayrıca akrabalarınız, komşularınız, kuzenlerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu dönem ortaklı işlerden eğitim konusunda ani konular ortaya çıkabilir. İnançlarınızla ilgili yeni farkındalıklarınız olabilir. Evli olanlar için eşleriyle ilgili bir anlaşma , sözleşme konusu gündeme gelebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda finansal konular yer alıyor . Kazançlarınız yönünde verimli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönem günlük rutinlerinizde iletişimin önemli artıyor. Beklenmedik ani ticari gelişmeler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca yaşamınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız.  Daha eğlenceli daha keyifli, kendinizi ortaya koyduğunuz durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem iletişimiz trafiğiniz yoğun. Ayrıca bazılarınız için ani aşk gündemleri açığa çıkabilir. Bu süreçte çocuklarla ilgili eğitim kararları alabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı dönem sizi bekliyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda iç dünyanız yer alıyor. Ayrıca bu süreçte yalnız kalmak isteyebilir veya yakın arkadaşlarınızla kendi halinizde eğlenceli neşeli süreçler yaşayabilirsiniz. Bu dönem evinizle ilgili , veya ailenizle ilgili ani haberler söz konusu olabilir. Ailenizle gizli bir konu üzerinde konuşabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanızda arkadaşlarınız yer alıyor. Daha sosyal olacağınız bu süreçte , keyifli ve neşeli aktiviteleriniz olabilir. Ayrıca bu dönem yaşama daha umutlu yaklaşabilirsiniz. Bu hafta eğitim ile ilgili ani kararlarınız olabilir. Bazılarınız ise akrabalarından destekler alabilirler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta Güneşin Yay burcuna geçiş yapmasıyla birlikte önümüzdeki 1 ay boyunca odak noktanız da iş hayatınız yer alıyor. Çevrenizde parlayacağınız, iş hayatınızda dikkat çekeceğiniz bir dönem içerisinde yer alabilirsiniz. Ayrıca bu hafta işinizle ilgili ani gelir artışınız olabilir. Bazılarınız için ise beklemedikleri yerden sürpriz paraları gelebilir.



MİRA ASTROLOJİ AKADEMİSİ

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com

TELEFON : 0 533 428 47 02


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder