17 Kasım 2017 Cuma

AKREP BURCUNDA YENİAY



18 Kasım saat 13:42 de Akrep burcunun 26 derecesinde Yeniay gerçekleşiyor olacak.  Yeniay haritasında Balık burcu yükselmekte ve yöneticisi Jüpiter de Akrep burcunda transit etmekte.  Su elementi yoğunluğu olan bu Yeniayda , duygusal dönüşümler açısından önemli bir süreçte olacağız.

 Bu dönem hisseli paralar, miras , nafaka, başkasının geliri, krediler , borçlar açısından genel gündemler söz konusu.

Yeniay haritasında yer alan Mars Pluto sert açısı değişimin ve yenilenmenin kolay olmayacağını işaret ediyor. Evlilikte veya ortaklı işlerde pürüzlerle karşılaşılabilir.

İçsel olarak biriktirilen tüm duygular yüzeye çıkmaya hazır olduğu bir dönemdeyiz. Gizli saklı konuların da açığa çıkabileceği bu süreçte, olanı olduğu gibi kabul etmek , değişimi kabul etmek geçişi kolaylaştıracaktır.

Yeniay ile birlikte sezgisel bilişler artabilir. Spritüel çalışmalar veya kişisel gelişimi destekleyen psikolojik çalışmalar  için önemli bir yeniay. Yaşamın hızlı aktığı, her şeyin hızlı değiştiği günümüz koşullarında,  değişmeden aynı kalmayı istemek gelişimi engeller.

Karşınızdaki ile uğraşmak veya suçlamak yerine, bireyselliğinizin sorumluluğunu alarak yetişkin gibi sağduyulu davranacağınız, beklentilerle değil, özünüzü güvenerek hareket edeceğiniz bir yeniay olmasını dilerim.




                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder