5 Kasım 2017 Pazar

6-12 KASIM HAFTASI BURÇLAR



Bu haftaya Merkür Yay burcu geçişiyle başlıyoruz. Ayrıca  Venüs de  Akrep burcuna geçiş yapacak. Bu geçişlerin sizlere olan etkisini burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Haftaya başlarken odağınız da yakın iletişimde olduğunuz kişiler var. Bu hafta Merkür’ün Yay  burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, uzak mesafelerle ilgili girişimler söz konusu. Uzaktan eğitimler, üniversiteler konusunda yeni fikirler söz olabilir. Ayrıca bu hafta  Venüs ‘ün Akrep burcu geçişiyle ilişkilerinizde tutkulu , şüpheci yaklaşımlarınız olabilir. Hisseli paralar , ortaklı işlerden gelen gelirler açısından kazanç artışlarınız söz konusu.  Miraslar , nafakalar, bankalar, başkası kaynaklı gelirler  odağınızda yer alabilir,  gelir artışlarınız olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı .  Bu geçiş sizler açısından yeni anlaşmalarla ilgili gelişmeleri getiriyor. Başkası kaynaklı gelirleriniz, krediler, nafaka , miras gibi konularda anlaşma , uzlaşma noktasına geleceğiniz durumlarınız söz konusu olabilir. Bu hafta diğer bir geçiş Venüs Akrep transiti olacak, bu durum evliliğinizde ilişkinizin , paylaşımlarınızın , sevgi bağınızın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Bu dönem şüphe duygunuzu kontrol etmeye çalışın. Değişim alanınız evliliğiniz ve ortaklı işleriniz. Bazılarınız evlilik ile ilgili adımlar atabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı .  Sizler için iletişimin yoğun olduğu durumlar söz konusu.  Bu dönem eşinizle çevrenizle  fikir paylaşımlarınız artıyor.  Daha çok konuşarak uzlaşma noktasına varacağınız durumlarınız var. Bu dönem ortaklı iş girişimleri açısından adımlarınız söz konusu olabilir.  Bu hafta diğer bir geçiş Venüs Akrep transiti olacak. Bu geçiş  günlük rutinleriniz açısından daha detaycı , bazı durumlarda şüpheci yaklaşımlarınızın olabileceğini işaret ediyor. İş arkadaşlarınızla sevgi paylaşımlarınız artıyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı . Bu durum sizler açısından iş yaşantınızda, günlük işlerinizde iletişim trafiğinizin artacağı gelişmeleri beraberinde getiriyor. Yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu hafta diğer bir geçiş Venüs Akrep transiti olacak. Bu geçiş sizler açısından aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Birlikteliği olmayanlar açısından yeni tanışmalar söz konusu olabilir. Bazılarınız açısından bu durum ilişkinizde şüpheci  yaklaşımlarınızın olabileceğini işaret ediyor. Çocuklarla ilgili konularda içten sevgi dolu paylaşımlarınız söz konusu olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Haftaya sosyal keyifli iletişim trafiğinin yoğun olduğu bir günde başlıyorsunuz . Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı . Bu durum sizler için çocuklarla ilgili konularda yeni fikirler, anlaşmalar, görüşmeler anlamı taşımakta. Ayrıca  yabancı dil veya  eğitim konusunda atılımlarınız söz konusu olabilir. Bu dönem aşk hayatınızda düşüncelerinizi rahatlıkla paylaşacağınızı işaret ediyor. Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor ve sizler açısından aile ile gündemlerle daha yakinen ilgileneceğiniz durumları getiriyor. Evinizle ilgili aklınıza takılan konularda daha uzlaşmacı hareket edebilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Haftaya iş yaşantınızla ilgili fikir paylaşımları ile başlıyorsunuz. Merkür yay burcunda transit etmeye başladı bu durum sizler açısından ailenizle hoş sohbetler, keyifli paylaşımlar yapacağınız zamanları işaret etmekte. Bazılarınız ev, gayrimenkul alım satım gibi konularla ilgilenebilir. Ayrıca bu hayfa Venüs Akrep te transit etmeye başlıyor. Bu durum  etrafınızda ki kişilerle daha samimi içten sevgi dolu paylaşımlar da bulunacağınızı işaret ediyor. Akrabalarınız, komşularınız, yakın arkadaşlarınızla sosyalleşmek isteyeceğiniz bir zaman .  Finansal olarak yapılanma içerisinde olduğunuz bir dönem.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı bu durum sizler açısından iletişim , sosyal medya, okuma , yazma , eğitim konularında hareketliliği getiriyor. Yakın çevrenizle fikir paylaşımlarınız artıyor. Ayrıca iyimserlik  neşe önceliğiniz de yer almaya başlıyor. Venüs de Akrep burcunda Transit etmeye başlayacak ve bu durum sizler açısından finansal olarak kazançlarınıza olumlu yansıyacak olsa da , keyfiniz için para harcamaya da istekli olacaksınız. İlişkileriniz için yapılandırıcı , yenileyici etkiler mevcut.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı bu durum sizler açısından, finansal gelişmelere işaret ediyor. Eğitim , öğrenim, ticari konular, araç alım satım  gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem iş yaşamınızda yeni projeler gündeme gelebilir. Ayrıca Venüs Akrep burcunda transit etmeye başlıyor bu durum sizler açısından imajınızı yenilediğiniz, dış görünüşünüzle ilgilendiğiniz bir süreci işaret ediyor. Ayrıca çevrenizle ilişkilerinizde daha sosyal, sevgi dolu olacağınız bazen aşırı sabit fikirli yaklaşacağınız durumlar söz konusu olabilir. Şüphe ve kıskançlığınız artabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı bu durum sizler açısından, iletişimin artacağını işaret ediyor. Bu dönem bilgi alışverişi yoğunluğu olabilir. Ayrıca Venüs Akrep burcunda transit etmeye hazırlanıyor bu durum gizli gündemleri perde arkasındaki işleri işaret ediyor. Kendi halinize , geri planda araştırmalarınız söz konusu olabilir. Gizli ilişkiler dikkatinizi çekebilir veya etrafınızdan bu tarz haberler alabilirsiniz. Yaşamınızda sorumluluklarınız , hedefleriniz konusunda yenileyici adımlar söz konusu.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı bu durum sizler açısından içsel olarak yalnız kalıp kitap okumak , yazılar yazmak ihtiyacınız oluşabilir. perde arkasında olan, gizli konularla ilgili görüşmeler , konuşmalar gündeme gelebilir. Ayrıca bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor bu durum , sosyal yaşantınızda daha içten , detaycı ancak sevgi dolu paylaşımlara işaret ediyor. Bazı durumlarda arkadaşlarınızla ilgili takıntı ve şüphe duygusu oluşabilir. Aile ve ev konularınızla alakalı gündemlerinizle ilgili yapılanmalarınız söz konusu.  

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR      

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı bu durum sizler açısından sosyal platformlarda daha çok olacağınızı, çevrenizle daha çok bilgi paylaşacağınız işaret ediyor. Kalabalık gruplarda olmak hoşunuza gidebilir. Ayrıca bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor bu durum iş yaşantınızda kadın figürleriyle ilgili gündemleri hayatınıza getiriyor. Bazılarınız iş yerinde duygusal bağ kurmak isteyebilir. Bu dönem otorite figürleri tarafından destekler görebilirsiniz, takdir toplayabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR

Merkür Yay burcunda transit etmeye başladı bu durum sizler açısından iş yaşantınızda hareketliliği getiriyor. İşinizde iletişim trafiği artıyor, yeni anlaşmalar projeler, teklifler söz konusu olabilir. Ayrıca Bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak.  Bu durum sizler açısından uzaklarda olan kişilerle sevgi dolu paylaşımlarınız olabileceğini işaret ediyor. Felsefik konular, manevi yolculuklar gündeminizde yer alabilir. Ufkunuzu genişleteceğiniz yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. İş konularında cesaretinizin artacağı gelişmeler söz konusu.

 MİRA ASTROLOJİ AKADEMİSİ

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM
 MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
TELEFON : 0 533 428 47 02


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder