28 Kasım 2017 Salı

MARS URANÜS KARŞITLIĞI

MARS URANÜS KARŞITLIĞI

Mars –Uranüs karşıtlığı etkisi başlamış olmakla birlikte,  bu etki Perşembe , Cuma, Cumartesi  günü  daha yoğun hissedileceği günler ve ortalama bir hafta etkili olacak bir süreç.

Bu karşıtlık ani beklenmedik gündemleri getiriyor. Olayları kontrol edebilmenin kolay olmadığı bu süreçte, öfkeli çıkışlar  yaşanabilir.  Bireysel özgürlük isteğinin ağır bastığı bu süreçte  içsel olarak dürtüsel hareketler görülebilir. İlişkiler cephesinde ben-sen tartışması ile gerilimler yaşanabilir. Bu dönem genel olarak karmaşık yıkıcı enerjiler hakim.   Kazalara, kavgaya , kalp , tansiyon sorunlarına, baş bölgesi sorunlarına, açık bir dönemde olacağız.

Aynı zamanda Merkür geri gitmeden önceki durağan sürecinin de başlamasıyla karşımızdakini anlamak çok kolay olmayabilir. 3 Aralık Pazar günü gerçekleşecek İkizler burcunda ki dolunayda bu gelişmelerin etkisini artırıcı nitelikte.

Tüm burçları etkilemek ile birlikte, Koç, Oğlak, Terazi, Yengeç, İkizler ve Yay burçları ve yükselenleri olanlar  bu süreçleri daha yoğun hissedebilirler.

Beklenmedik gelişmeler yaşadığınızda sakin ve esnek kalabilmeniz süreci bir nebzede olsa kolaylaştırır. Aynı zamanda her bitiş bir başlangıçtır hatırlamak lazım. 

Nurgül DÜZENLİ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder