27 Kasım 2017 Pazartesi

MERKÜR GERİ HAREKETİ BAŞLIYOR


Haftaya başlarken Merkür Satürn kavuşumu ve Merkür geri hareketinin gölgeli günleri etkisi ile başlıyoruz. Merkür durağan günleri dahil,  2 Aralık 23 Aralık haftasında geri gidiyor olacak. Ayrıca 3 Aralık tarihinde İkizler burcunda dolunay gerçekleşecek. Yılın son ayında  derinden sorgulamalarımız, çevremizle fikir ayrılıklarına sebep olabilir. İletişim gündemlerinin sert olduğu bu süreçte geçmiş odaklı yaklaşımlar oluşabilir.  Bu dönem elektronik eşyalarınız, bilgisayar , telefon gibi cihazlarınız sorun çıkartabilir. Ayrıca eski arkadaşlarınızla karşılaşmalarınız olabilir. Geri hareket sürecinde, yeni girişimler başlatmak, yeni anlaşmalar yapmak için çok sağlıklı bir süreçte olunmayacak. Bu geçişlerin sizlere olan etkisini burcunuz ve yükselen burcunuza göre okuyunuz, sevgiler


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda  bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu durum sizler için uzun süredir üzerinde çalıştığınız konularda , edindiğiniz bilgilerde tekrar değerlendirme ve kontrol yapmanız gereken durumları beraberinde getiriyor. Üzerinde çalıştığınız bir eğitim konunuz var ise, geçmişe yönelik inceleme yapmanız gerekebilir.  Bu dönem yazılı sözlü iletişiminizde dikkatli olmanız gereken bir süreç . Bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Ayrıca çıkacağınız yolculuklarda ulaşım aksilikleri söz konusu olabilir, biletlerinizi , valizlerinizi iyi kontrol etmekte fayda var. Ayrıca 3 aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da sizler için bu saydığımız konuların önemini artırıyor sakinlikle geçirmeniz gereken bir dönem içerisindesiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu durum sizler için finansal konulardan yeniden değerlendirme yapmanız gerektiğini işaret ediyor. Uzun dönemdir unuttuğunuz alacak verecek konuları bu dönem gündeme gelebilir. Banka işlemlerinde detaylı kontrollerinizi yapmanız fayda sağlar , hesap hatalarına açık bir dönemde olacaksınız. Bu dönem uzun dönemdir üzerinde çalıştığınız konularda , geçmişe dönüp yeniden değerlendirme zamanında olacaksınız. Eşiniz ile veya iş yaptığınız kişilerle geçmiş ile konular tekrar su yüzüne çıkabilir. İçe dönük bu süreçte psikolojik olarak dalgalanmalar söz konusu olabilir. Ayrıca 3 aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da kazançlarınızı tekrar değerlendirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Maddi manevi değerlerinizi sorgulama sürecinde olacaksınız. Sosyal gruplar içerisinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte fayda var.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda  bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte çevrenizle kurduğunuz iletişim konusunda dikkatli olmanı gerekiyor. Hiç yoktan yere yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Evliliğinizde eski konular tekrar gündeme gelebilir. Bu dönem eski ilişkilerinizden haberlerde alabilirsiniz. Ayrıca Merkür geri gitmesi ile birlikte gündelik işlerinizde yavaşlama , durağanlaşma , ilerleme zorluğu yaşayabilirsiniz. Eskiden tanıdığınız arkadaşlarınızla yüzleşmeleriniz, tekrar eski gündemleri görüşmeniz söz konusu olabilir. Bu dönem elektronik cihaz almak için uygun değildir. Ayrıca 3 aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da ,sizin için önem arz ediyor. Sizler için dinamik geçebilecek bu dönemde, karşınızdaki kişileri sorgulama ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız artıyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu durum sizler için gündelik işlerinizin yavaşlaması , gecikmesi anlamına geliyor. İlerlemenin pek kolay olmadığı bu dönem , eski gündemleri sağlamlaştırmak daha verimli sonuçlar getirir. Eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz. İş yerinizde dosyalarınızı yedeklemeniz gereken bir süreçte olacaksınız, telefonunuz, bilgisayarınız Merkür geri hareketi etkisi ile aksilikler çıkartabilir. Bazılarınız ise ilişkisinde yanlış anlaşılmalar yaşayabilir. Ayrıca 3 Aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da iç dünyanızda hassaslaşabileceğiniz durumları açığa çıkartabilir. Bu dönem duygusal hassasiyetleri yoğun yaşayabilirsiniz ve duygularınız açığa çıkabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu durum sizler için çocuklarınızla ilgili aldığınız kararları tekrar değerlendirmeye almanız gerektiğini işaret ediyor. Bu dönem çocuklarla ilgili alacağınız kararlarda aksilikler, gecikmeler söz konusu olabilir. Merkür geri gitmesinde diğer önemli konu aşk hayatınızda eski gündemlerin tekrar açığa çıkması yaşanabilir. Bazılarınız için ise eski sevgililerden haberler alınabilir. Bu dönem içe dönük yaratıcılığınızın arttığı bir süreç olacak sizler için. Geri gitme etkisi ile aile içinde eski konular gündeme gelebilir. Ayrıca 3 aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da sosyal çevrenizle iletişimde dikkatli olanız gerektiğini vurguluyor. Bu dönem yanlış anlaşılmaya açık bir dönemde olacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKA OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor.İletişiminin , anlaşılmanın, kendinizi ifadenin çok kolay olmayacağı bir süreç sizler için. Özellikle ailenizle ilgili konularda eski gündemler tekrar konuşulmaya başlayabilir. Bu dönem elektronik cihaz almak için uygun bir süreçte olmayacaksınız. Ayrıca dosyalarınızı yedeklemeniz gereken bir dönemdesiniz. Yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız ile ilgili konularda fikir ayrılıklarınız olabilir. Ayrıca 3 aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da iş yaşantınızda gerginlikleri beraberinde getirebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte iletişim adına  içe dönük bir süreçte olabilirsiniz. Bu dönem akrabanız, komşularınız, yakın çevreniz ile gündemleriniz söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönem elektronik cihaz almak açısından faydalı bir süreç değil. Özellikle bilgisayarınız veya  telefonunuzda önemli bilgileri yedeklemeniz fayda  var. Bu dönem finansal konularda hesap hatalarına dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca 3 Aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da sizler için sizden uzakta olan kişilerle yaşayacağınız fikir ayrılıklarını işaret ediyor. Ayrıca çıkacağınız seyahatlerde belgelerinizi, biletinizi, valizinizi kontrol etmekte fayda var.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri  gitmeye başlıyor. Bu dönem sizler için finansal aktivitelerinizde hesaplı hareket etmeniz gereken bir süreci işaret ediyor. Gelirlerinizle ilgili uzun dönemdir üzerinde çalıştığınız konularda , beklediğiniz gibi gitmeyen durumlarınız söz konusu olabilir. Bu dönem yeni yapacağınız alışverişlerde dikkatli olmanız da fayda var. Ayrıca 3 aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da, sizler için başkası kaynaklı gelirlerinizde bir gündemi işaret ediyor. Bu dönem eğitim gündemi olanlar açısından yaratıcı bir süreçte olacaksınız.  İlişkisi olanlar için  duygusal olarak hassas süreçlerde olabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor.  Bu durum sizler açısından ekstra önem arz ediyor. Satürn transiti ile yaşadığınız gündemlerinizle ilgili , sizleri tekrar gözden geçirmeniz gereken konuları açığa çıkarıyor. Son yıllarda sağlamlaştırdığınız gündemlerinize tekrar dönüp kontrol etme zamanın da olacaksınız. Bazılarınız eski arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Bu dönem içe dönük enerjide olacaksınız. Ayrıca 3 aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da sizler için evlilik veya ortaklığınız ile ilgili gündemi sizlere getiriyor. Eğitim gündemleri olanlar için verilerinizi, bilgilerinizi detaylı bir şekilde kontrol etmenizde fayda var.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte eskiden kalma gündemleriniz ilgileniyor olacaksınız. Perde arkasında, gizli kalmış konularda görüşmeleriniz söz konusu olabilir. Geri planda kalmış konularınızda arkadaşınızla paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu dönem sosyal gruplarda arkadaşlarınızla ilgili konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir.  3 Aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da fiziksel sağlığınız konusunda kendinize daha iyi bakmanız gerektiğini vurguluyor. Bu süreçte iş arkadaşlarınızla ilgili konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte arkadaşlık ilişkileriniz de durağanlaşma  , iletişimde yavaşlama durumları olabilir. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geçmiş gündemler konuşabilirsiniz. Ayrıca bu hafta gelecek beklentilerinizi sorgulayıp, yeni kariyer planı çizebilirsiniz. Ayrıca 3 Aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da sizlerin yaratıcılığını geliştirici nitelikte. Bazılarınız bu dönem çocuklarınızla ilgili bir takım gündemlerle ilgilenebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Merkür Satürn kavuşum etkisi ile haftaya başlıyoruz ve aynı zamanda Merkür Yay burcunda bu hafta geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte iş koşullarınız da yanlış anlaşılmalar, yolunda gitmeyen durumlar söz konusu olabilir. İşinizle ilgili bilgileri yedeklemeyi unutmayın. Bu dönem sizler açısından yeni anlaşmalar için uygun bir süreci işaret etmiyor. Ayrıca 3 Aralık ta gerçekleşecek olan İkizler dolunayı da sizler için aileniz ile ilgili konularda duygusal hassasiyetler yaşayabileceğinizi işaret ediyor. Aile bireyleri ile fikir ayrılıklarınız olabilir. Bu dönem elektronik cihaz almak, ev alışverişi yapmak için çok bir dönem değil. Kariyerinizde hareketli bir süreç sizleri bekliyor.

MİRA ASTROLOJİ AKADEMİSİ

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com

TELEFON : 0 533 428 47 02


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder