23 Ekim 2017 Pazartesi

23-29 EKİM HAFTASI BURÇLAR

23-29 EKİM HAFTASI BURÇLAR


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR   

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için ilişkilerinizle ilgili , evliliğinizle ilgili hareketli gündemleri getiriyor. Eşinizle ilgili konularda ani çıkışlarınız söz konusu olabilir. Bu dönem harekete geçmek sizler için zorlaşabilir, atalete düşebilirsiniz, miskinlik yapmak isteyebilirsiniz.  Güneş ‘in Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte finansal konularda hareketlilikler gözlemlenebilir. Hisseli paralar, miras , nafaka, krediler , borçlar gibi gündemler odağınızda yer alabilir. Bu hafta genel olarak finansal fırsatlarınız söz konusu olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR                

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için, günlük işlerinizde hızlı gündemlerinizin olabileceğinizi işaret ediyor. İş arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler oluşabilir. Ayrıca sağlık şartlarınızda özenli yaklaşmanız gereken bir süreçte olacaksınız.  Güneşin Akrep burcunda hareketiyle birlikte ilişkileriniz odağınızda yer alacak. Bu dönem evliliğiniz ile ilgili gündemlerde kendinizi rahatlıkla ortaya koyacağınız gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Bazılarınız için ortaklı projelere başlama açısından fırsatlarınız söz konusu olabilir. Etrafınızda destekleriniz artıyor.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , aşk hayatınızın hareketlendiği gelişmeleri beraberinde getiriyor. Bazılarınız için sportif aktiviteler , hobiler yaratıcı çalışmalar açısından hızlı gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Bu hafta Güneşin Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, günlük işlerinizde parlayacağınız gündemleriniz söz konusu. İş çevrenizde fark edileceğiniz, odak noktasında olacağınız durumlar olabilir.  Çalışma koşullarınızda ki artış sizi heyecanlandırsa da , nasıl yetişeceğinizi düşünebilirsiniz. Ayrıca bu geçiş ile birlikte sağlık ile ilgili faydalı gelişmeleriniz söz konusu olabilir.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , iç dünyanızda gerginlik  ve stres oluşturabilecek gündemleri getirebilir. Aile içerisinde fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Bu dönem Güneş’in Akrep burcuna geçiş yapmasıyla birlikte aşk hayatınızda hareketli gündemler var. Jüpiterin de bu alanda destek verdiği bu geçişte, odağınız birlikteliğiniz olabilir. Bazılarınız yeni hobilere başlayabilir. Ayrıca çocuklarınızla ilgili fırsatlı gelişmelerden mutlu olabilirsiniz.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  



Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için, eğitim hayatı, iletişim konuları, sosyal medya gibi konularda hızlı gelişmeleri getiriyor. Bu dönem yakın arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle ilgili konularda iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Bazılarınız iletişim konusunda ani çıkışlar yapabilir.  Ayrıca Güneş Akrep burcuna geçiş yapması sizler için aileniz ile ilgili gelişmelerinizde daha ön planda hareket edebilirsiniz. Evinizde daha çok vakit geçireceğiniz bu süreçte olacaksınız. Anneniz , babanız açısından fayda sağlayacağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız toprak, emlak  alım satımı ,ev değişimi fırsatı yakalayabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , finansal konularda hareketlilik getiriyor. Kazançlarınız artabilir ancak buna bağlı giderlerinizde  artışlar yaşanabilir. Ayrıca Güneşin Akrep burcuna geçiş yapmış olması çevrenizde parlayacağınızı işaret ediyor. Akrabalarınızdan, kuzenlerinizden, kardeşlerinizden destek alacağınız durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem eğitsel uğraşlardan yana şanslı koşullarınız olabilir. Satış pazarlama , tanıtım işleri olanlar için ekstra faydalarınız söz konusu.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için aktif bir dönem . Ayrıca harekete geçeceğiniz daha hızlı olabileceğiniz bu dönem, sportif faaliyetler fayda sağlayabilirler. Ayrıca Güneş’in Akrep burcunda hareket ediyor olması,  odağınızda finansal konular yer alıyor olacak. Maddi manevi sahip olduğunuz değerleriniz konusunda daha farkında olduğunuz bir süreç. İş hayatınızda bu dönem faydalı gelişmeler gerçekleşebilir. Bu hafta kazanç artışlarınız sizleri mutlu edebilir, fırsatları değerlendirin.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , içsel olarak gerginlik oluşturabilecek koşulları işaret ediyor. İç dünyanızda stresli koşulları rahatlatmak için, açık havada vakit geçirmeniz fayda sağlayacaktır. Ayrıca Güneş sizin burcunuza geçmiş olması yılın en parlak döneminde olacağınızı işaret ediyor, içsel gel git yaşasanız da, yaşamınızın genelinde dikkat çekeceğiniz gelişmeleriniz var. Hedefleriniz , istekleriniz konusunda fırsatlarınız söz konusu olabilir. Yurtdışı bağlantılı işler açısından faydalarınız olabilir.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , sosyal çevrenizde , arkadaşlarınızla ilgili hızlı gündemlerinizi işaret ediyor. Grup arkadaşlarınız bir arada olmak sizlere keyif verebilir. Güneş’in akrep burcuna geçiş yapması sizler için iç dünyanızda gizli gündemlerin aydınlandığı gelişmeleri işaret ediyor. Bu süreçte yalnız kaldığınız zamanlarda daha mutlu olabilirsiniz. Bazılarınız manevi çalışmalar , spiritüel konularla ilgilenebilir, terapilerden fayda sağlayabilirsiniz.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , iş hayatınızda gündemlerinizin hızlı olduğunu işarete ediyor. İş yerinizde stresli gündemleriniz, rekabet durumları olabilir. Güneş ‘in Akrep burcunda hareket etmesi sosyal olacağınız gelişmeleri işaret ediyor. Bazılarınız bu dönem arkadaş gruplarından , derneklerden , kulüplerden fayda sağlayabilir. Umutlarınız artmaya başladığı bu dönem, gelecek beklentileriniz yönünde önemli adımlar söz konusu.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , eğitim konularında harekete geçeceğiniz koşulları beraberinde getiriyor. Bazılarınız yolculuklarla daha çok ilgilenebilir. Bu dönem Güneş’in Akrep burcuna geçiş yapmış olması, sizler için yaşam amaçlarınızın daha fark edilir olduğu gelişmeleri beraberinde getiriyor. Bu dönem iş hayatınızda kendinizi ortaya koyacağınız gelişmeleriniz var. İş yerinde fark edileceksiniz. Ayrıca iş arayanlar içinde bu dönem güzel gelişmeler söz konusu.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Mars terazi burcuna geçiş yaptı ve  bu durum sizler için , finansal konularda hareketlilikler söz konusu. Eşin parası , hisseli paralar , bankalar krediler odak noktanız da yer alabilir.  Güneş’in Akrep burcunda hareket etmesiyle birlikte yaşamınızda yurtdışı konuları hareketleniyor.  Eğitim, medya, yayıncılık gibi konularda yeni gelişmeleriniz söz konusu. Ayrıca bu dönem uzak şehirlerden iş teklifleriniz gündeme gelebilir. Kararlı istikralı olacağınız bir dönem içerisinde olacaksınız.



MİRA ASTROLOJİ AKADEMİSİ

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM
 MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
TELEFON : 0 533 428 47 02


Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder