13 Ekim 2017 Cuma

VENÜS TERAZİ BURCUNDA



(14 Ekim -7 Kasım)

  Roma mitolojisindeki Venüs, Yunanlıların aşk tanrıçası Afrodit’tir. Afrodit’in manası deniz köpüğünden doğan demektir. Venüs ilişkilerin gezegenidir.

Aşkın gezegeni  Venüs,  yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiş yaptı.  Bu geçiş herkesin doğum  haritasında bir bölgeyi etkilemektedir. Bu dönem  aşk, sevgi , güzellik  öncelikler arasında yer alabilir. İlişkiler açısından romantik zamanların vurgulanacağı konular söz konusu.  Keyif konforu tercih edeceğiniz , çevreyle uyumlu ilişkilerinizin olacağı durumlar söz konusu olabilir. Lüks alışverişler yapmak isteyebilirsiniz. 

Sosyal olmak, arkadaşlarla zaman geçirmek, keyif yapmak için güzel bir geçiştir. Bazı kişiler açısından ilişki,  evlilik ve ortaklık ilişkilerinde yeni fırsatlar sunabilir. Sanatsal, artistik  konularda çalışan kişiler açısından bu geçiş dönemi oldukça yaratıcıdır.  Bulunduğumuz ortamı güzelleştirmek , yaşadığımız yere zarif tasarımlar yapmak isteyebiliriz.

Bu geçiş süresinde 26 Ekim haftası  transit Venüs,  Pluto ile kare açı  yapacak ,  o dönem ya hep ya hiç tarzında yaklaşımlar içine girebilirsiniz.  Her şeye rağmen   ilişkilerde yapılanma , sağlamlaşma sağlayacaktır.  1 Kasım haftasında ise transit Venüs , Uranüs ile karşıt açı oluşturacak  . İlişkilerde ani iniş çıkışlar yaşanabilir.

Genel olarak bu geçiş ilişkiler cephesine fayda sağlayacak bir geçiştir. İlişkilerde dengeli olmayı öğreneceğiniz, gerektiği yerde hayır demeyi bileceğiniz, bağımlı olmadan bağlı olmayı bileceğiniz bir dönem dilerim. 

Nurgül Düzenli
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder