16 Ekim 2017 Pazartesi

TERAZİ BURCUNDA YENİAY



Perşembe günü saat 22:12 de Terazi burcunun 26 derecesinde yeniay gerçekleşecek. Terazi burcu ilişkiler, sanatsal konular, iş birlikleri ile ilgili bir burçtur. Bu yeniayda Güneş ve Ay, Uranüs'den karşıt açı almakta. Uranüs gezegeni ani sıradışı hızlı gelişmeleri getiren bir gezegendir. Bu süreçte her nekadar yeniay yeni başlangıçlar için güzeldir desekte, ilişkiler cephesinde bu yeniayda hızlı , ani sürprizli gelişmeler karşımıza çıkabilir. Bazı durumlarda sabırlı olmak çok mümkün olmayabilir. Herşeye rağmen bilinçli bireyler açısından aile ve  ilişki koşullarında  fırsatlar karşına çıkabilir. Kendi cephenizden değerlendirdiğiniz tüm konuları empati yaparak değerlendirebilmeniz fayda sağlayacaktır.  Yeniayın etkilerini burcunuz v yükselen burcunuza göre birlikte okuyunuz.


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda , birliktelikleriniz açısından önemli gündemler söz konusu.  Bu dönem evli olanlar açısından ani beklenmedik gündemleriniz  olabilir.  Sorunlu birliktelikler, evlilikler, ortaklıklar açısından ani bitiş kararları alabilirsiniz.  Duygusal olarak gergin koşulları olan bu yeniayda , stresli koşullar mevcut. İlişkilerde özgürlük ihtiyacınız artabilir. Sürprizli gündemlere hazır olun.  Bu hafta Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor, miraslar , hisseli , paylaşımlı gelirleriniz, nafaka gibi gelirleriniz açısından yeni gündemler ortaya çıkabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda ,  işyerinizde, çalışma koşullarınızda , yenilenme içerisinde olacaksınız. Günlük işleyişinizde işbirliğinin önemi anlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte iş arkadaşlarınız stresli gündemleriniz söz konusu olabilir. Yeniay etkisi ani iş teklifleri alabilirsiniz.  Bu dönem sağlık konularıyla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.  İçsel olarak değişim rüzgarlarının estiği son yıllarda artık ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bu dönem karşınızdaki kişiye kendinizi ifade ederken , daha gerçekçi yaklaşımlarınız olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda ilişki gündemleriniz hareketleniyor.  Birlikteliği olmayanlar açısından yeni tanışmalar  gerçekleşebilir ancak bu durum uzun vadede umut vaat etmeyebilir. Bu dönem çocuklarla ilgili konularda ani kararlar alıp , yeni bir yön belirleyebilirsiniz. Günlük işleriniz konusunda oldukça hareketli olan bu dönem .  Bu dönem bireyselliğinizi ortaya koymak , gücünüzü elinize almak ile ilgili gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Yeniayda Uranüs’ün yaptığı sert açı özgürleşmek ihtiyacınızı artırıyor. Bazılarınız sürpriz bebek haberi veya çocuklarla ilgili yeni haberler alabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda, aileniz ile ilgili gelişmeler önceliğinizde yer alıyor. Eviniz , yaşadığınız yer açısından ani kararlar alabilirsiniz. Bu dönem hızlı bir kararla ev değişimi yapmak veya yaşadığınız yeri güzelleştirmek, yeni eşyalar almak ihtiyacında olabilirsiniz. Ailenizle ilgili ani gündemleriniz,  fikir ayrılıklarınız söz konusu olabilir.  Çalışma koşullarınızla ilgili içsel isyanlarınız söz konusu olabilir.  Yaşamınızda duygusal dalgalanmalara açık bir süreçtesiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda , çevrenize karşı haklarınızı savunma ihtiyacınız artıyor. Bu dönem akrabalarınız, komşularınız, yakın arkadaşlarınız ile ilgili konularla yeni gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Ayrıca iletişim , eğitim, seminer programları dahilinde gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Uzun dönemdir alınan eğitimleriniz var ise bunlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız yolculuklarla ilgili konularda yeni kararlar alabilirler. Sosyal medya , yayıncılık, internet konuları  bu dönem odağınız da olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda , finansal konularla ilgili gündemleriniz olabilir. Gelirleriniz , giderleriniz yönünde gelişmeler yaşanabilir. Uzun dönemdir alamadığınız finansal gündeminiz var ise yeniay ile birlikte hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Çevrenizden duyduklarınız , öğrendikleriniz sizleri derin araştırmalara sürükleyebilir. Bu süreçte derinliği olan konularda eğitimler almak isteyebilirsiniz. Bu dönem sizin için riskli gündemler olsa da, ilerlemek için daha cesur ve kararlı olmanız gerekmekte.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Bu hafta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan yeniayda, yaşamınızın ilişkiler cephesi yine hareketleniyor. Uzun dönemdir ilişkilerinizle ilgili alamadığınız kararları aniden alabilirsiniz. Bu dönem yaşamınızda ortaklı işler , evlilik gündemleri ile ilgilenebilirsiniz. Ticari iş birlikleri açısından yeni bir karar alma durumunuz söz konusu olabilir. Bu dönem eğitim konularına para harcayabilirsiniz. Herşeye rağmen gelirinizin artacağı bu süreçte, yeni projelere başlayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda, sanatsal işlerde, artistik konularda bu dönem ani kararlarınız olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek  olan yeniayda yaşamınızda ruhsal manevi konularda yeni gündemleriniz söz konusu. Bazılarınız bu dönem ilişkilerle alakalı gizli gündemlerle ilgilenebilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınız açısından bu dönem önemli gündemleriniz söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminiz, cildiniz , baş bölgeniz dolunay etkisi ile hassaslaşabilir . Bu hafta Merkür sizin burcunuza geçiş yapacak bu süreçte yoğun görüşmeler içerisinde olabilirsiniz. Yaşamınızda eğitimle ilgili gelişmeleriniz artabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda, sosyal yaşamınızda , arkadaşlarınızla ilgili hızlı gündemler sizi bekliyor. Çevrenizde ki kişiler tarafından eleştirel gündemler olabilir. Bazılarınız ilişkiler açısından ani tanışmalar söz konusu olabilir. Bazılarınız için çocuklarla ilgili gündemler söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor bu durum sizler açısından arka planda kalan gündemlerle ilgilenmeniz

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda, iş yaşamınızda ani gündemler söz konusu.  Hiç beklemediğiniz iş teklifleri, iş gündemleri karşınıza çıkabilir. İş yerinizde sakinliğinizi koruyabilmeniz önemli. Bu durum aileniz , yaşadığınız yer açısından hareketli gündemleri getiriyor.  Bu hafta Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor nu durum, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla iletişiminizin artacağı durumlar söz konusu olabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda, yolculuklar , seyahatler yönünde gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Bazılarınız eğitim konularında yeni girişimler başlatabilir, öğrenme ihtiyacı artabilir. Bu dönem idealleriniz, yaşam umutlarınız farklılaşabilir. Yeniayın Uranüs ten aldığı karşıt açı ile fikir ayrılıkları, ani çıkışlar söz konusu olabilir. Bazı durumlarda ani yolculuk kararları söz konusu olabilir. Bu hafta Merkür Akrep burcuna geçiş yapıyor yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir, iş görüşmelerin artacağı bir zaman dilimini işaret ediyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeniayda finansal konularla ilgili gelişmeleriniz söz konusu. Krediler, faizler nafaka, miras gündemleri söz konusu. Uzun dönemdir süre gelen finansal gündeminiz var ise ani bir şekilde sonuçlanabilir. Bu dönem eşinizin veya ortağınızın kazancı yönünde değişimler olabilir. Bu yeniayda finansal riskler açısından çok uygun görünmemekte.  Bu hafta Merkür’ün de Akrep burcuna geçiş yapıyor ve bu durum yabancılar, uzak akrabalarınız, yurtdışı konularında iletişimiz artabilir.

ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
http://www.miraastrolojiakademisi.com/
TELEFON : 0 533 428 47 02

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder