17 Eylül 2017 Pazar

BAŞAK BURCUNDA YENİAY

  


20 Eylül, saat 08:30 da  Başak burcunun 27 derecesinde Yeniay meydana geliyor. Başak Yeniayında gizli kalmış, konuşulmamış gündemler, eleştirel tarzda açığa çıkabilir. Bu Yeniay Satürnden sert açı alıyor olması nedeniyle, ilerlemek başlangıç  yapmak çok hızlı ve kolay gerçekleşmeyebilir. Hizmet etme ve üretim odaklı olan bu süreçte, yararlı ve yararsızı ayrıştırdığınız süreçlerden geçiyor olacaksınız. Çalışmak , emek vermek, rutinler planlamak, hedefler belirlemek bu dönem yaşamınıza fayda sağlayacaktır. Çevrenizde mükemmele ulaşmak için eleştirel kişiler rastlayabilirsiniz. Bu dönem negatif düşüncelere takılmak, takıntı veya içsel korku duygusu uyandırabilir. Duygularınızı ifade etmek, yazmak, içsel karmaşanızı düzenleyecektir. Bu süreçte bağırsaklar, sinir sistemi, diyafram sorunları söz konusu olabilir. Yeniay anının haritasında Terazi burcunun yükseliyor olması, tüm detaylı konulara rağmen, uyumlu davranabileceğinizi işaret ediyor. Bu yeniayda mantığınızı ön plana alarak, net olmaya özen gösterin. Uzun dönemdir emek verip çalıştığınız konularında, emeğinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bu süreçte yazılar yazmak, eğitimler almak, detayları olan işlerde yaratıcı fikirler üretmek, analitik davranmak fayda sağlar.   Evinizde, işyeriniz de titizlikle düzenleme yapabilirsiniz. Bazı durumlarda sizi hizmet etmeyen , sizinle alakası olmayan gündemleri çevrenizden temizleyebilmeniz fayda sağlar. Gündemleri kafanıza takmak yerine , hizmet odaklı olmak  ve bir şeyler için emek vermek faydalıdır. Bireysel etkilerini burcunuz ve yükselen burcunuz ile birlikte okuyunuz. 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR

Bu hafta Başak burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bu dönem yaşamınızda iş koşullarınız ile ilgili yenilenmeleriniz söz konusu. Daha pratik ve analitik olmanız gereken konular var. Yaşamınıza, işinize, sorumluluklarınıza mantıklı çözümler üretebilirsiniz. İş hayatında aklınızı karıştıran detay konularda, endişelenmek yerine, üretmek sizin için doğru karar olacaktır. Günlük rutinlerinizle ilgili düzeninizin değiştiği süreçlerden geçiyorsunuz. Sağlığınız açısından da gerekli kontrolleri yaptırmanız, endişe yaşamanızı engelleyebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR  

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda, aşk hayatınızla ilgili gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi eleştirmeniz sizlere fayda sağlamaz. Bazılarınız çocukları ile ilgili yeni karar alabilir veya onların eğitim hayatı ile ilgili girişim başlatabilirler. Bazılarınız ise çocuğun sağlığı ile ilgili yeni kararlar alabilirler.   Bu dönem kendi yaratıcılığınızdan şüphe etmek yerine, mantıklı olarak planlama yapmanız gereken bir süreç sizin için. Yaratıcılığınızı artıracak bu yeniayda, bireysel keyiflerinizi zaman ayırmak ihtiyacı içinde olabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda, yaşamınızın temelleri ile ilgili kararlar vereceksiniz. Aileniz , eviniz ile ilgili konularda en küçük detayı bile önemseyeceksiniz. Bazılarınız ev iş arasında denge kurmanın önemini fark edebilir. Aile bireylerinizi eleştirebilir, mükemmeliyetçi tavırlar sergileyebilirsiniz.  Eviniz içerisinde düzenleme yapmak, tamir bakım çalışmaları yapabilirsiniz. Bu yeniayda alacağınız kararlar sizler için yaşam amaçlarınızın yön bulması anlamına gelebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda, eğitim,  ticari konular , kısa seyahatler ile ilgili bir karar aşamasına geliyorsunuz. Alacağınız bu kararlarda kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili  gelişmeleri de getirebilir ve onlar tarafından desteklendiğinizi görebilirsiniz. Bu dönem yeni eğitim kararı sizin için uygundur ve işinize fayda sağlayacaktır. Yakın arkadaşlarınızı bu dönem eleştirmek yerine, onlarla bir arada yeni fikirler üretmeye öncelik verebilirsiniz. Bırakmakta zorlandığınız gündemlerde vicdan yapmayı bir kenara bırakabilmeniz fayda sağlayacaktır.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda, finansal konular odağınız da yer alıyor olacak. Bu dönem eğitim, güzellik, sağlık harcamalarınız artmış olabilir. Maddi manevi sahip olduğunuz değerlerinizle ilgili kaygı endişe üretmeyi bırakıp, üretime geçmeniz siz fayda sağlayacaktır. Bu dönem yeni iş anlaşmaları, yeni projeler için faydalarınız söz konusu. Detayları çok düşünüp , harekete geçmekte zorlandığınız konularda, mantıklı kararlar alabilmeniz gerekiyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR 

Bu hafta sizin burcunuzda Yeniay meydana geliyor olacak. Bu dönem yaşam amaçlarınız, motivasyonlarınız sizin için öncelikli gündemleriniz arasında yer alabilir. Uzun dönemdir çözülmesini bekleyen işleriniz, yeniay süresinde çözüme kavuşabilir. Bu dönem dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Eleştirel bakış açınızdan uzaklaşmayı öğrenmeniz fayda sağlayacaktır. Bu dönem ilişkilerinizde  karar aşamasına gelebilirsiniz. Çarşamba gününden sonra enerjiniz artmaya başlıyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR 

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda iç dünyanızda yeni durumlar ortaya çıkabilir. Bazılarınız gizli konuşmalar yapabilir ve kaygı duyduğu konularda açıklık getirmek isteyebilir. Çevrenizde konuşulan bazı konular sizlere rahatsızlık verebilir, üzüntüleriniz söz konusu olabilir.  Ruhsal ve fiziksel sağlığınız açısından özenli olmanız gereken bir dönem. İç dünyanızda yaşadığınız endişeleri bir kenara bırakabilmeniz önemli.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda, sosyal çevreniz açısında yeni girişimler söz konusu. Kalabalık gruplar tarafından destekler alacağınız bu yeniayda, daha detay konularla ilgilenebilirsiniz.  İşinizle ilgili uzun dönemdir uğraştığınız konulardan artık sonuç alma evresine geçmiş bulunmaktasınız. Eleştirel yaklaşımlardan uzaklaşıp, işinizle üreterek ilerleme zamanı. Arkadaşlarınız tarafından desteklendiğiniz bu dönem, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda mesleki gelişmeler sizleri bekliyor. İşinizle ilgili uzun dönemdir yaşadığınız kaygı endişe yeniay ile birlikte değişiyor Bu dönem daha çok üretken olabilmeniz fayda sağlayacaktır.  İş arkadaşlarınıza karşı eleştirel yaklaşımlar yerine, daha analitik yaklaşabilmeniz gerekmekte. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz takdirde başarı için desteklendiğiniz süreçlerden geçmektesiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda, uzak mesafelerle ilgili yeni girişimler başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş seyahatleri yapabilir veya iş için eğitimler alabilir. Bu dönem medya , basın ile ilgili işlerinde ilerleme sağlayabilir.  Eşinizin akrabaları ile ilgili gündemlerde eleştirel yaklaşımlarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız bu dönem hukuksal konularla ilgili gündemleri var ise , sonuç alabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda, finansal gündemlerle ilgili hareketlilik söz konusu. Paylaşımlı gelirleriniz ilgili yeni kararlarınız söz konusu. Parasal konularda mantıklı adımlar atıp, planlamalarınız söz konusu olabilir. Bazılarınız borçlanma veya banka ile ilgili bir takım gelişmeleri söz konusu olabilir. Maddi konularda dengelerin çok değiştiği son yıllarda kendinize yeni yön belirleme ihtiyacınız söz konusu olabilir. Yeni başvurular , eğitimler yaşamınıza yeni bir kapı açabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Bu hafta Başak burcunda meydana gelecek olan Yeniayda ilişkilerle ilgili yenilikleriniz söz konusu. Bazılarınız evlilik ile ilgili kararlar alabilirler. Alacağınız bu kararlarda eleştirel olmamaya dikkat edin. Bazılarınız iş ile ilgili ortaklı iş teklifleri gelebilir. Yeniay ile birlikte başkalarından duyduğunuz sözleri daha fazla önemsemeye başlıyorsunuz. Uzun dönemdir yaşamınızda var olan gündemlerinizde artık bir karara bağlama ihtiyacınız artıyor.





ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
TELEFON : 0 533 428 47 02

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder