4 Eylül 2017 Pazartesi

BALIK BURCUNDA DOLUNAY




6 Eylül, saat  10:04 de Balık burcunun 13 derecesinde dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda tutunduğunuz her ne var ise bırakmayı deneyimleme vakti. Yaşama daha büyük  bir pencereden bakıp, konuları bireyselleştirmeden,  izlemede kalabilme zamanı. Tüm kaygı ve endişelere rağmen, akışına bırakmayı, kontrol etmeden ilerlemeyi yaşamınıza katabilmeniz gerekir. Eleştirmeyi bırakmak ve duygularınızın sorumluluğunu almak size fayda sağlar. Balık burcunda ki bu dolunayın duygusal hassasiyetleri açığa çıkarmasına rağmen, şifalandırıcı etkisini fark edelim.   Duygularınızın özgürleşeceği bu dolunayda, yükselen burcunuza ve öz burcunuza göre size etkilerini okuyabilirsiniz, sevgiler.



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda rüyalarınız, bilinçaltı konularınız ön planda yer alıyor. Bu dönem dolunay etkisi ile birlikte , manevi, destekler almanız fayda sağlayacaktır. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Bu dönem bilinmeyenden, belirsizlikten kaynaklanan endişeleriniz için çözülme zamanı diyebiliriz. Olayların gidişatını yönetmeye çalışmadan, akışına bırakmanız bu süreçte fayda sağlayacaktır . Ayrıca bırakmak istediğiniz duygu düşünce , kişi gibi gündemleri olanlar bu dönem rahatlıkla bırakabilirler. İlişkilerinizde dolunay etkisi ile duygusal dalgalanmalar yaşamınız muhtemel olmakla birlikte, iç gözlem yaparak farkındalıkla bu süreci yönetebilmeniz fayda sağlar.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız etkileşimde olacak. Arkadaşlarınızla ilgili duygusal dalgalanmalarınız söz konusu olabilir, bazılarınız ise arkadaşlarından destek alabilir. Yaşamınızı derinden etkileyen , geleceğe umutla bakmanızı engelleyen bir konuda artık karar aşamasına gelebilirsiniz. İç dünyanızda bırakamadığınız duygular artık dolunay etkisi ile şekil değiştiriyor . Yaşamınızda sorumluluklarınız neler, bireysel olarak neyin sorumluluğunu almanız gerekiyor bunlar üzerinde düşünmeniz gerekiyor. Sağlığınızla ilgili bu dönem daha özenli davranmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu dönem bazılarınız için yeni tanışma yaşanabilir ve aşk gündemleri ortaya çıkabilir.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda işinizle ilgili önemli kararlar veriyorsunuz ve yeni adımlar atıyorsunuz. İşinizde sizi yoran , üzen her ne varsa artık bir karar alma aşamasına geliyorsunuz. Bazılarını bu süreçte iş yerinde duygusal hassasiyet yaşayabilir. Eviniz, yaşadığınız yer, yaşamınızın temelleri bu dolunay ile birlikte değişim sürecine giriyor. Bazen tutunmak yerine bırakmayı deneyimlemeniz gerekir ve bu süreç tam da bunu istemekte. Bazılarınız aşk hayatınızda , ilişkilerinizde uzun dönemdir süre gelen gündemi artık sonlandırma kararı alabilir. Yaratıcılığınıza güvenmeniz gereken bu süreçte yaşam hedeflerinizi tekrar yapılandırmanız gerekiyor.


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek dolunayda inandığınız değerleri sorgulamaya başlıyorsunuz. Bu dönem dolunay etkisi ile hukuksal bir gündeminiz var ise sonuç alabilirsiniz. Bazılarınız uzak akrabaları ile ilgili konularda kararlar alabilir. Bu dönem eğitim ile ilgili, yeni konular öğrenmekle ilgili isteğiniz artabilir. Bazılarınız tatil planları yaparken , çevresindeki kişilere hassas yaklaşımda bulunabilir. Bu dönem aile bireylerinizle ilgili kalıplaşmış düşüncelerinizi esnetmeyi öğreniyorsunuz. Duygusal olarak hassas olan tutumunuz, bırakmayı zorlaştırsa da, sizi üzen konuları artık geçmişte bırakma vakti.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda başkasıyla paylaştığınız kaynaklar, eşin geliri, ortaklı işler geliri alanında etki alacaksınız. Bankalarla ilgili konular , miras nafaka gündemleri odağınız da olabilir. Bu dönem yaptığınız iş birliklerinde finansal olarak dalgınlık yaşamamaya özen göstermeniz gerekiyor. Bazılarınız yakın çevrenizle veya akrabalarınızla ilgili duygusal dalgalanmalar yaşayabilir, hassas yaklaşımlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte psikolojinizle ilgili terapiler almak fayda sağlayacaktır. İçsel olarak bırakmak ve özgürleşmek isteğiniz yoğunlaşabilir. Bazılarınız birlikte yürütülen eğitim projelerinde yön değişimi yaşayabilir. Bu  hafta ticari alım satımlar için uygun bir hafta değildir, bu hafta karar verilip, sonraki hafta başlangıç yapılabilir.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda yoğun duygusal hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal olarak hayallerinizin kırıldığını, aldanmalar yaşadığınızı düşünebilirisiniz. Bazılarınız bu dönem finansal olarak daha özenli yaklaşması gerekebilir. Çok detaycı düşünerek, içsel olarak kendinizi eleştirerek yaşamının tadını çıkarmanız kolay değil, balık tutulmasında endişelerinizi bırakmayı öğrenebilmek size fayda sağlayacaktır. Yaşama güven geliştirerek akışa ayak uydurmanız bu dönem sizi ileri taşıyacaktır. Bazılarınız bu dönem aşk hayatıyla ilgili kararlar alabilir. Ancak bu dolunayda ailesel gündemlerden dolayı üzüntülerinizde söz konusu olabilir.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda gündeminizde iş koşullarınız yer alıyor. Bu dönem günlük rutinleriniz değişiyor ve hassas yaklaşacağınız yeni gelişmelere adım atıyorsunuz. Sorumluluklarınızla ilgili bir şeyden vazgeçiş, sonlanma yaşayıp, yeni karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Sizin için önemli olan bu dolunayda, ilişkiler , birliktelikler için de hassas gündemler söz konusu. Bazılarınız bu dönem kontrol ettiği içsel kaygılarını akışına bırakmayı öğreniyor. Bedensel ve ruhsal sağlınız konusunda terapiler yapmanız fayda sağlayabilir. Bazılarınız evcil hayvanlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda duygularınız, aşka bakışınız hassaslaşıyor. Bu dönem ilişkilerinizle ilgili bir karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Uzun dönemdir yaşamınızda kontrol ettiğiniz durumların artık özgürleşme zamanı.  Bazılarınız çocuklarınızla ilgili bir karar alabilir ve yeteneklerini geliştirecek çalışmalar başlatabilir. Dolunay etkisi ile  bırakma , özgürleşme ihtiyacınız artıyor. Bazılarınız bu dönem adres değişimi , yaşadığınız yerin değişimi gibi gündemleri söz konusu olabilir. Bu hafta harcamalarında artışlar söz konusu olabilir, finansal plan yapmanız gerekebilir. Sosyal aktivitelerinizin arttığı bu dönem, aşk hayatınız da hareketlilik söz konusu olabilir.


YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunayda, aile yaşamınızla ilgili duygularınız hassaslaşıyor. Bazılarınız eviniz, aileniz ile ilgili son yıllarda devam eden bir konuda artık karar noktasına gelebilir. Uzun dönemdir aile sorumluluğunuz, iş sorumluluğunuz ile ilgili aldığınız yüklerden kurtulma ihtiyacınız olabilir. Bu dönem yaşam amaçlarınızı tekrar gözden geçirip, oluşturduğunuz endişeleri bir kenara bırakmaya başlıyorsunuz. Ayrıca arkadaşlarınız ile ilgili bir karar alabilir veya onlarla ilgili bir konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bu dönem daha çok kabulde olmayı öğrenmek önemli. Yaşama iyimser bakış açınızla bakarken , gerçekliği netliğiyle görebilmeniz gerekiyor.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek dolunayda, etrafınızda olup bitenlere büyük anlamlar yüklememeyi öğreniyorsunuz. Yaşamınızda kendi duvarlarınıza çarpmak yerine, esnemeyi daha çok hayatınıza katmanız gereken bir süreçtesiniz. Akrabalarınız veya arkadaşlarınızla alakalı duygularınız dalgalanabilir. Bu dönem yaşamsal hedeflerinizde yön değişimleri söz konusu. Eğitim konularında yeni kararlar alabilirsiniz ve bazılarınız çıktıkları yolculuklarda duyguları hassaslaşabilir. Bu hafta alım satım yapmak sizler için çok faydalı değil.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR  

Balık burcunda gerçekleşecek dolunayda finansal konularda dolunay etkisinde olacaksınız. Maddi gelirinizle ilgili bir karar aşamasına gelebilirsiniz, yeni kazanç yolları geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu dönem yeni gelen maddi önerilerde , iyi bir planlama yapmanız gerekiyor, sizden para isteyenlere karşı daha temkinli olabilmek gerekiyor. Bu dönem kendinizle ilgili daha esnek olmayı hayatınıza katmanız gerekiyor. İnatlaşmalar yerine , olanı olduğu gibi kabullenmek size fayda sağlayacaktır. Kariyerinizle ilgili yeni teklifleriniz olabilir, işinizle ilgili bu dönem harekete geçebilirsiniz.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR  

Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan dolunayda yaşamınızla ilgili karar alma aşamasına gelip, yeni bir döneme başlıyorsunuz. Bu dönem dış görünüşünüz, imajınız konusunda değişiklik yapma ihtiyacında olabilirsiniz.  Özelikle eşinizle ilgili gelirlerinizde veya ortaklı işlerle ilgili bir adım atma hazırlığında olabilirsiniz. Bazılarınız evliliğinde duygusal olarak hassaslaşabilir , karar aşamasına gelebilir. Bu dönem yeni tanışmalar yaşayabilir, aşka bakışınız değişiyor. Kariyerinizle ilgili projeler , iş teklifleri karşınıza çıkabilir, işinizle ilgili yeni yön arayışınız söz konusu olabilir. Bu dolunay ile yaşamınızda neyi bırakmanız gerekiyorsa, bırakma aşamasına geliyorsunuz.






ASTROLOJİ EĞİTİMİ- DOĞUM HARİTASI YORUMU- KUANTUM YAŞAM KOÇLUĞU SEANSLARI İÇİN İLETİŞİM

MAİL : nurgul.duzenli @hotmail.com
TELEFON : 0 533 428 47 02

Nurgül DÜZENLİ
Astrolog ve Kuantum Yaşam Koçu









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder